та за чипа да питам
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- dhany
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46
Моето е46 бе закупено от едно лице в Бургас, като той го е чипосал точно преди да ми го продаде. Та, това май не е + а даже -, понеже цената на колата се качи, а аз така или иначе щях да я чипосам. Та любимата ми скача от 136 кс на поне едно 160 кс, което си е доста завидно нали? Както и да е, при дизеловите е46ци едва ли ще има 2 мнения по въпроса - чип & фийл. Не мога да дам обективно мнение за чипа, имайки предвид, че без него не съм карал, но определно за чипинга, няма да съжелявате! Бтв разхода ми е 11/12 градско при настъпване на педала. 

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
а какво ще кажете за това сами да си чипнем колите за 2 минути работа вижте http://cgi.ebay.co.uk/CHIP-TUNING-CHIP- ... 1|294%3A50
знам човек който е слагал на фокус 2009 модела и е удивен от резултата на тая джиджавка
знам човек който е слагал на фокус 2009 модела и е удивен от резултата на тая джиджавка
чип
аз вече съм решил да си я позасиля колата е46 е 118кс. да ми препорачате някои който поставя качествени чипове и колко се променят параметрите и цена де-мерси колеги предварително
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Re: чип
LEON85 написа:аз вече съм решил да си я позасиля колата е46 е 118кс. да ми препорачате някои който поставя качествени чипове и колко се променят параметрите и цена де-мерси колеги предварително
колега айде слагай ,че ако си доволен от резултата и аз да слагам
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: чип
LEON85 написа:аз вече съм решил да си я позасиля колата е46 е 118кс. да ми препорачате някои който поставя качествени чипове и колко се променят параметрите и цена де-мерси колеги предварително
V-max e твоят човек

http://www.bmwpower-bg.net/forums/profi ... ile&u=3502
чип
мерси колега сега ще се сваржа с Vimax-а някой от вас да е слагал чипче при него да видя какви са отзивите
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
за макс респонз при натискане на газта не забравяй и спортен панелен филтър да сложиш
Досега няма разочаровани от общия резултат , но не очаквайте чудеса . Много е важно да с еползва най-качественото гориво възможно в последствие , без него ефекта бива ограничен от компа

- V-max
-
-
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
"пич" , това първата ти кола ли е
Да сложиш конус не е проблем , но дали ще е той ефективен под капака с въздух , който е доста топъл и в него има малко кислород .... 

чип
аз съм взел алуминиева тръба или както там се казва и мисля да я спусна към подкалниците откъдето влиза доста въздух и мисля че така е добре,само трябва да измисля някаква пластмаса да го предпазва от кал като вали,ако имаш други предложения поправи ме-мерси предварително
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Като толкова ви харесват конусните филтри, слагайте цели китове. Така ще има ефект.
Иначе на мястото на оригиналния панелен, конусът носи доста отрицателен ефект
Иначе на мястото на оригиналния панелен, конусът носи доста отрицателен ефект

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

чип
можеш ли да ми кажеш от каде да взема цял кит и колко парички е може да са ми малко тапи вапросите ама се надявам вие да помогнете
- V-max
-
-
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3