Май си купих удряна кола ...
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Енцо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d F10
То в България изобщо има ли кола 2ра ръка, която да не е била блъскана? Даже може би 1/3 са били размавани. Аз съм виждал такива чудесии по тия автосалони, че...
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
© написа:как може да се хващате за един мигач?![]()
ако действаме по тази логика и видиш моята кола сигурно ще решиш че е била тоталкаВсички мигачи са сменени, двете брони, праговете, а на фаровете са с лепенки 09/2004 и още куп неща, но не защото е удряна, а по съвсем други причини
И една от тях е, че си болен от една мнооого приятна болест с абривиатура БМВ !
П.С. Една от най-красивите Е46ци, който съм виждал остава твоята!
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Моята също е удряна, а съм я взимал за 25к...и при следваща продажба(дай Боже още много години да не ми щукне да я сменя) ще си кажа, че е била удряна, но пък е възстановена много добре.
Още повече, че аз съм и правил ретрофитвания на тая кола за още доста четирицифрени суми и доста от частите са от 2008-ма година
Сигурно и мен ще ме питат така като я продавам. "Ааа, а тоя праг що е от 2008г."
А като се замислиш, ако е правено като хората трудно можеш да разбереш дали е удряна колата.
Аз започнах да разбирам, когато установих, че на пасажерското огледало няма подгряване, а на шофьорското има. Вкарах я да и сложат аларма и при разглабянето на салона се установи, че нямам бег в шофьорската врата и "салам" в лявата колонка до предното стъкло.
И то беше побългарено - имаше монтирано съпротивление, което да лъже таблото и DIS-a, че бегове има.
Още повече, че аз съм и правил ретрофитвания на тая кола за още доста четирицифрени суми и доста от частите са от 2008-ма година

А като се замислиш, ако е правено като хората трудно можеш да разбереш дали е удряна колата.
Аз започнах да разбирам, когато установих, че на пасажерското огледало няма подгряване, а на шофьорското има. Вкарах я да и сложат аларма и при разглабянето на салона се установи, че нямам бег в шофьорската врата и "салам" в лявата колонка до предното стъкло.
И то беше побългарено - имаше монтирано съпротивление, което да лъже таблото и DIS-a, че бегове има.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
"Вкарах я да и сложат аларма и при разглабянето на салона се установи, че нямам бег в шофьорската врата и "салам" в лявата колонка до предното стъкло.
И то беше побългарено - имаше монтирано съпротивление, което да лъже таблото и DIS-a, че бегове има."
Това е подсъдимо
И то беше побългарено - имаше монтирано съпротивление, което да лъже таблото и DIS-a, че бегове има."
Това е подсъдимо

- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Re: .
BaHka написа:Неударена кола и жена няма да знаете
Е,колега,недеи така сега...аз съм попадал и на неударени

- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320d, 330xd
- Мечтае да кара: M4
Re: .
quickshare написа:BaHka написа:Неударена кола и жена няма да знаете
Е,колега,недеи така сега...аз съм попадал и на неударени![]()
![]()
![]()
Оптимист си

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2