сравнение 320d 150hp и 320i 150 hp
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
колега ако помпата и тахографа не спираха камиона на 90 километра и ако е нов може да се помаче,аз лично съм бил във SCANIA около 300 коня от на баба ми времето,но 140,150,160 си върви а пак тези новите незнам кво ще правят,така че всичко е възможноивайло81 написа:аз М5 с 12000 кубика не съм виждал...що ги сравняваш незнам.я кажи кой тир ще дигне 250 км в час(електронно ограничена)
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Аз карам почти само дизели и то доста нови,НО най-новата ми кола е Е90 320и и просто нямам думи какъв кеф е бензина сравнение с дизела...
- martoto
- младши ентусиаст
-
- Кара: от грешната страна
Плюсовете на дизела се изчерпват с по-добрата динамика (говорим само за посочените модели). Всичко останало са само недостатъци: по-скъпа подръжка и от там по скъпа експлоатация като цяло въпреки по-ниският разход, липса на страхотният звук на 6-цилиндровия двигател, много чувствителен от към качество на горивото, наличие на прецизни, сложни и натоварени скъпоструващи агрегати като турбокомпресора и доста елементи по горивната уредба, вероятността да е на много километри е много по-голяма и от там вероятността от скъпо струващи ремонти също, турбо-лаг който намалява кефа.
Втора употреба дизел - не благодаря. Ако говорим за чисто нови коли и за последното поколение дизели на БМВ - може
Втора употреба дизел - не благодаря. Ако говорим за чисто нови коли и за последното поколение дизели на БМВ - може

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2