лупи с биксенон за е46 СНИМКИ.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ..................................
колега монтажа е много лесен.ни6то не се реже.на края лупата има 6иика която минава през оргиналния отвор.кру6ката е спецялно за тая лупа.цената от 360 лв е завси4ко.а за халогена в далгите си прав но все пак тва е бмв.vld написа:fogsy написа:да колега анджел аис е тва ама не сам го сварзал.рефлектора оргиналния не се ползва.в лупата има рефлектор.а ако исгори кру6ката се сменява.питаи колегата babuna има гаранция.
Крушката на лупичката с какъв цокъл е?
И тази цена дето я спомена 360лв. само за лупите ли е или лупите + ксеноновия кит![]()
Имаш ли снимки на самоя монтаж, как се изрязва дупка в рефлектора и как се закрепва лупата![]()
Визията е перфектна ,в твоя случай можеш да си изключиш крушките на дългите за да не свети жълто.
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
fogsy, много се радвам, че си доволен. Ефектът е наистина много добър!
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
0889 22 66 88
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
На мен също ми харесва как е станало
Време беше да се намери вариант за разкарване на рефлектори ( по-евтин от 1000 лв. естествено)

Време беше да се намери вариант за разкарване на рефлектори ( по-евтин от 1000 лв. естествено)

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

няма какво да се притесняваш от дългите, то и без това никой не може да гледа директно във фаровете като са пуснати на дъгли
караш на къси с ейнджъл айс и ксенон на халогените и всичко е бяло
за дългите ксеноновия кит не знам как ще стои ако загряват бавно както сегашните, просто няма смисъл - моите си стоят Н7 т.е. тези които германеца е сложил преди мен

караш на къси с ейнджъл айс и ксенон на халогените и всичко е бяло
за дългите ксеноновия кит не знам как ще стои ако загряват бавно както сегашните, просто няма смисъл - моите си стоят Н7 т.е. тези които германеца е сложил преди мен
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
има и за дългите ксенон доколкото знам,които пали по-бързо и може и да присвяткваш.лупата е супер,предполагам се отваря фара и се слага.а как се закрепя?има ли нещо фиксирано положение?
..................................
да отваря се фара.трябва да се махне стаклото.лупата се стяга с една гаика.по този на4ин се фиксира много то4но и няма нужда от реглаж на фарове или некви такива.ивайло81 написа:има и за дългите ксенон доколкото знам,които пали по-бързо и може и да присвяткваш.лупата е супер,предполагам се отваря фара и се слага.а как се закрепя?има ли нещо фиксирано положение?
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
АЗ пак не разбрах това лупа + ксенон ли е или цената е само за лупата а ксенона е отделно и второ ксенона в лупата Н7 или Н4 е в смесъл биксенон или само ксенон 

- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Ми аз разбрах че цената е за всичко лупи + ксенон, вътре крушката не е нито Н7 нито Н4, била по специална, а самото устройство е биксеноново (работи на принципа на оригиналния биксенон), в смисъл като дадеш на дълги блендата която закрива на полувина лупата за да не се заслепяват идващите насреща водачи се отмества и светлината преминава през цялата лупа и се получава ефекта дълги дветлини .
Тук е момента колегата babuna който предлага продукта да ни пообясни по подробно за какви става въпрос - какви са крушките в лупите, предлага ли ги като резервна част в случай че някоя изгори, каква гаранция дава и т.н.
П.П. Погледнах в комерсиалната обява на колегата babuna в Продава, но не намерих тия лупи
Тук е момента колегата babuna който предлага продукта да ни пообясни по подробно за какви става въпрос - какви са крушките в лупите, предлага ли ги като резервна част в случай че някоя изгори, каква гаранция дава и т.н.
П.П. Погледнах в комерсиалната обява на колегата babuna в Продава, но не намерих тия лупи

то4но така колега.има си гаранция целия кит.и саответно резервни 4асти.kiko™ написа:Ми аз разбрах че цената е за всичко лупи + ксенон, вътре крушката не е нито Н7 нито Н4, била по специална, а самото устройство е биксеноново (работи на принципа на оригиналния биксенон), в смисъл като дадеш на дълги блендата която закрива на полувина лупата за да не се заслепяват идващите насреща водачи се отмества и светлината преминава през цялата лупа и се получава ефекта дълги дветлини .
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Не съм ги публикувал още, защото поддържам сравнително малки количества. Иначе имам наличности.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
0889 22 66 88
0889 22 66 88
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
kriso85 написа:Принципно и оригналния биксенон на Е46 е само с една лупа (на късите). Просто при "дълги" се отваря повече.
Я си го преставете с две лупи ще стане като няква смешна очиларка.
Иначе колега дай снимки да видим как е станало?
Ми аз съм виждал Е65 с 2 лупи на фар!
..................................
и аз колега ама едното не е лупа а стакло такова.quickshare написа:kriso85 написа:Принципно и оригналния биксенон на Е46 е само с една лупа (на късите). Просто при "дълги" се отваря повече.
Я си го преставете с две лупи ще стане като няква смешна очиларка.
Иначе колега дай снимки да видим как е станало?
Ми аз съм виждал Е65 с 2 лупи на фар!
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4