Скоростите малко трудно ...
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
имах абсолютно същите проблеми ... смених маслото всичко е чук....само тупането продалжава някой път...и като запала колата първите 2-3 пъти 2ра скорост ми влиза точно така както вие описвате за пета....но след смяна на маслото е доста по добре и първа не ми излиза до нулево положение...но предавките понякой път наистина невлизат в лекота а все е чукват в нещо и после влизат се 1 не съм натиснал съединителя до крайdivna_ написа:Аз пак си изкарвам темата , защото забелязах, че когато включвам на 1-ва се чува отзад нещо като "туп" (все едно някой удря една лапа на багажника). На какво би могъл да се дължи този шум и дали има общо с негладкото влизане на различните скорости?

- yellowsubmarine
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i '99г.
Може ли някой да ми каже, като се сменя съединител, какво по-точно се сменя, какво върви в комплект със съединителя?
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Съединителят върви в комплект с притискателен диск и лагер 

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Моя проблем е подобен,само че когато е студена и изредя скоростите до 5та и после освободя-лоста в свободно положение ми стои малко изнесен е дясно между 3та и 5та,така че като дам напред за 3та или (удрям между скоростите) или влиза 5та. Когато загрее проблема изчезва.BMW_TO написа:Аз го имам проблема - като трябва да включа на 5 та , трябва леко да чукна лостчето в дясно за да я вкарам - проблема е аналогичен на колежката описан по горе - ЛОСТОВАТА СИСТЕМА !!!
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2