"Малко нестабилна колата"
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Чета тази тема от доста време и сега искам да споделя моето мнение. След като сложих зимните царвулки на печката
Колата си стана доста не стабилна. Първото което искам да кажа е за зимните гуми са различни от летните коренно. Като се започне от макс. скорост която можеш да караш с тях и се стигне до самото изпълнение твърдост на гумата, твърдост само на външната страна на самата гума. За да не изпадам в супер подробности най добре е колега пробвай със летните си гуми. А това че не тропа не е признък, може шарнир нешо до люлее а той не тропа като караш на магистралата със 120! За това мисля сега да си слагам летните царвулки и да видим какво е. Аз като карам примерно към 170-180 км с тези зимни гуми имам чиството че сам в 5 коловоза и ветровете се е... с мен!

plamen_hh написа:Абе те тез тройки май нещо не са много стъбилни ама както и да е
Пепел ти на устата ... лятото с Conti-то при близка до максималната скорост колата беше залепила пътя като муха в мед.... според мен са доста стабилни ... въпреки, че действително има огромна разлика м/у моделите ... 318 преди феис и 320д след фейс се държат коренно различно на пътя - предполагам поради по-голямата тежест на дизела и по твърдото окачване
И мен ме "ужили" колега от форума:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=1393313#1393313
Все още чакам извинение ... като от умрял писмо!
среден разход
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=1393313#1393313
Все още чакам извинение ... като от умрял писмо!

- BmwE46
- младши ентусиаст
-
- Кара: C вратите
Тампоните на носачите са заминали 10000000 % и като си и с по голями гуми и като влезеш в коловоз и дърпа. ако искаш тестваи ги вземи ключа за гуми сложи го стъпи върху него и тръгни да ги завиваш ще видиш как самата гума цялата се мести аз сега съм поръчал Ленфйордер. 

- divna_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 - 320 Ci , Pajero - 3.2 DID
И аз днес усетих същия проблем към 110-130 км/ч. нестабилност на колата, но мъжа ми засега ме убеждава, че е заради зимните гуми - дано
(в очакване на сложа летните гуменетки)

tankishev написа:plamen_hh написа:Абе те тез тройки май нещо не са много стъбилни ама както и да е
Пепел ти на устата ... лятото с Conti-то при близка до максималната скорост колата беше залепила пътя като муха в мед.... според мен са доста стабилни ... въпреки, че действително има огромна разлика м/у моделите ... 318 преди феис и 320д след фейс се държат коренно различно на пътя - предполагам поради по-голямата тежест на дизела и по твърдото окачване
Може би и защото предния ми автомобил беше волво и те се славят като доста стъбилни с него както карах напред и така влизах в завойте изобщо не мърдаше

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2