на какво да обарприна внимание при покупка на БМВ
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- klita
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
- Детайли за колата: 525ix
колеги на края си купих е 46 цата 318i 118hp 2000 май месец -черна.
нямах много време да гледам и да избирам незнам как е за сега имам един заден десен тампон за смяна и някои козметични забелешки.
този уикенд го пробвах по магистрала тракия на равно стиганх до около 200km/h а по нагорнище 170 km/h ги потдаржа без пробем.
средни разход ми дава кам 9 л/100км.
искам да ва питам няколко нешта като по запознати.
добри ли са тези характеристики? Илиса зле ?
мисля тези дни да го карам на комп. диагностика можетели да ми препоръчите някои сервизи за целта?
И можели някой да ми обясни как да си вида средния разход на борд комп. ако изобщо такова нещто съществува в моето BMW.
благодаря ви предварително.
нямах много време да гледам и да избирам незнам как е за сега имам един заден десен тампон за смяна и някои козметични забелешки.
този уикенд го пробвах по магистрала тракия на равно стиганх до около 200km/h а по нагорнище 170 km/h ги потдаржа без пробем.
средни разход ми дава кам 9 л/100км.
искам да ва питам няколко нешта като по запознати.
добри ли са тези характеристики? Илиса зле ?
мисля тези дни да го карам на комп. диагностика можетели да ми препоръчите някои сервизи за целта?
И можели някой да ми обясни как да си вида средния разход на борд комп. ако изобщо такова нещто съществува в моето BMW.
благодаря ви предварително.
хората нямат резервни части. Карай разумно !!!
Колега за колко пари си я взел ако не е тайна
Аз съм много мераклия да си купа скоро E46 318i 1999г. Гледам в мобилето около 10 хиляди вървят, а за момента не мога да дам повече за кола. Нека и другите колеги да кажат възможно ли е за 10к да се купи горе доло добро Е46 318i 1999г. от автокъща или от човек най добре ? По некои обяви за тия пари направо очите ми останаха
. Първоначално бях навит за 320D 1999г. но като гледам как издухва ГНП-то на тая възраст направо на бензин отидох. И още един въпрос , възможно ли е от кризата да се повлиаят още цените на колите втора ръка ако се изчака още малко ? 

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2