Предно стькло за Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- baga
- младши ентусиаст
-
- Кара: e90 320d 163hp 2006
Атермично /климакомфорт/ е опция само за предното стъкло или за всичките? Ако сложа предно атермично, ще се различава ли от другите на цвят?
- Dakataaa
- младши ентусиаст
-
- Кара: квото има
- Мечтае да кара: E30 M3 Johnny Ceccoto
Значи автомобила е застрахован вьв Витоша , сега е Уника...Застрахователната му стоиност е 17000 лева. Днес момчето което ми прави каското се обади в Кобра и ми казаха ,че стьклото стувало около 500 лева. Утре сутрин ще ходя да ми го сменят. И кьква е разликата между Атермично и от по-ефтините , по-принцип неща да е некво меид ин тюркеи ,но ми казаха ,че щетите се оправят за тяхна сметка само когато е в оторизиран сервиз на застрахователната компания 

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
ами печ като е за тяхна сметка поръчвай атермична мн е яко и като го напечен сланцето е много красиво, а и колегата дета казва климакомфорт е аз такова взех мн се ме кефи питай ги за такива
- Dakataaa
- младши ентусиаст
-
Вече сьм с ново стькло Атермично +сензор дьжд маи Пикантон беше марката ...като цена която излезе 760 лева с монтаж 

- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Чакайте сега, я някой да ми обясни тоя сензор за дъжд - той не е ли добавка към огледалото и само да се залепва за стъклото или и самото стъкло трябва да има нещо?
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
- Dakataaa
- младши ентусиаст
-
Само да попитам , като не се води сензор-а за дьжд оригинално за автомобила , има ли вьзможност като имам тази функция на новото стькло по някькьв начин да проработи?
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Dakataaa написа:Само да попитам , като не се води сензор-а за дьжд оригинално за автомобила , има ли вьзможност като имам тази функция на новото стькло по някькьв начин да проработи?
Еми не, трябва ти и огледало със самият сензор явно.
Нещо такова, аз се чудя и ще я правя тази врътка лятото, защото стъклото ми отпред е неоригинално а някакво Saint-незнамсиквоси, дори емблемка БМВ няма както останалите.
Друг въпрос - за сензора ясно, чувал съм нещо май за атермичните стъкла, че радар-детектори не работели зад тях, вярно или грешно?
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Next
- старши ентусиаст
-
Archangel написа:Dakataaa написа:Само да попитам , като не се води сензор-а за дьжд оригинално за автомобила , има ли вьзможност като имам тази функция на новото стькло по някькьв начин да проработи?
Нещо такова, аз се чудя и ще я правя тази врътка лятото, защото стъклото ми отпред е неоригинално а някакво Saint-незнамсиквоси, дори емблемка БМВ няма както останалите.
Друг въпрос - за сензора ясно, чувал съм нещо май за атермичните стъкла, че радар-детектори не работели зад тях, вярно или грешно?
да пряв си за радар детекторите работи ли са на двойно по малко разстояние защото има някакви метални нишки в стъклото а и не ти трябва ново глидало а стъкло защото сензора за дъжд е на стъклото и моето стъкло е 760 лв. атермично със сензор ама за да пуснеш сензора в действие май ти трябва ново лостче за честачките куп каели и отключването му като функция това е моето мнение а и мисля че, е ненужна екстра
- Next
- старши ентусиаст
-
Archangel написа:Dakataaa написа:Само да попитам , като не се води сензор-а за дьжд оригинално за автомобила , има ли вьзможност като имам тази функция на новото стькло по някькьв начин да проработи?
да прав си за радар детекторите работи ли са на двойно по малко разстояние защото има някакви метални нишки в стъклото а и не ти трябва ново огледало а стъкло защото сензора за дъжд е на стъклото и моето стъкло е 760 лв. атермично със сензор ама за да пуснеш сензора в действие май ти трябва ново лостче за чистачките куп кабели и отключването му като функция това е моето мнение а и мисля че, е ненужна екстра
- vlado_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320i/E46 320d
- Dakataaa
- младши ентусиаст
-
Днес ходих до един сетвиз които се занимва с този вид деиности и момчето което работеше там ми каза ,че може да стане , но сумата ще бьде четирицифрена при което се отказах доста бьрзо
Ако темата се е изчерпала , моля модераторите да я делнат. Благодаря на колегите за моменталните сьвети и отговори.

29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2