Къде в БГ може да се купи това
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Aма аз искам да видя бе хора и ще преценя що за ментак е и дали ще я хварля, щото в крайна сметка на мене не ми изглежда никак зле и съм почти убеден, че си е даже много добре не за друго, ами просто заради това, че е просто една пластмасова отливка с гумени бутони. Мойта като е износена да не е по-добре???? Но нема да им дам на тия в камор 400лв. та квото ще да е. Ако трябва ще си карам с моя износения
А се въздържам от ибея щото си поръчвах две неща до сега и не получих нищо
Само ми пращат писма, че нещо се било случило. Е не ми се чака тоя ключ смунати време и най-накрая да не дойде, аз през тва време ше зема да си купа 5 серия и да се обезмисли начинанието
Ще взема да почна да ги внасям накрая и имам чувството, че ще утепам пазара

- Гост
-
Абе нема грижи - ако толкова искаш донеси 25$ и ще ти го взема - за около 10 дена идват нещата... Ама съм сигурен че ще е от калпав материал, т.е. гаден ментак. Същия ключ в немския бей е 75 евра - пак така празен, и в щатския като е истински е около 80$...
Е, тайванския ще ти се изтърка за отрицателно време, но за тази цена можеш да вземеш 3-4...
Въпрос на избор... 

Добре де .... аз обаче имам един въпрос ... нали ключа се зарежда от колата - след подмяната това ще се запази ли?
И мен ме "ужили" колега от форума:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=1393313#1393313
Все още чакам извинение ... като от умрял писмо!
среден разход
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=1393313#1393313
Все още чакам извинение ... като от умрял писмо!

- f1c
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: B6
- Мечтае да кара: X6
Колега аз имам оргинални ключове с 3 бутона на HUF за Е39 и Е46 ,ако имаш интерес пиши на л.с.
Довечера може да пусна и снимка
Довечера може да пусна и снимка
- niki CA 2925 KB
- кандидат ентусиаст
-
колеги 6те го видиме колко е ментак поръ4ал съм два
само не знам като никои не е поръ4вал как е разбрал колко е ментак и т.н.т

само не знам като никои не е поръ4вал как е разбрал колко е ментак и т.н.т

(ЕЦВАНЕ)
- Dani Dupeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 523i
Извинявайте за закъснението, но рядко влизам
Утре до обяд ще се постарая да ви дам пълна информация за заготовките за които ви говоря. И на мен единия ключ ми е мнооо зле, и един приятел ключар ми предлагаше.... ама се чудя дали не беше по новия модел
хайде да не си говорим празни приказки
утре до обяд ще имам инфо.

- f1c
- кандидат ентусиаст
-
колега, супер са ключовете, само че тия са от по-новия модел. няма да мога да си преместя карантийте в него от моя. айде чипа е лесен, той е малък и се ще му се намери място, така че за паленето няма проблем, ама платката за дистанционното няма да ми стане мамка му. варианта е този ключ да има своя платка вътре и просто да го обуча. Дай инфо - тва празно ли е или има нещо в него???
И да кажа, тея ключове са по-сполучливи като модел, щото нема кво да му се изтърка и прецака, жалко че не съм с такъв
Ако в него има платка и дадеш добра цена веднага взимам 2-3, че с мойта имаме еднакви коли и еднакви преебани ключове

И да кажа, тея ключове са по-сполучливи като модел, щото нема кво да му се изтърка и прецака, жалко че не съм с такъв
Ако в него има платка и дадеш добра цена веднага взимам 2-3, че с мойта имаме еднакви коли и еднакви преебани ключове

- f1c
- кандидат ентусиаст
-
Ключовете са за Е39 и Е46 те са нови без информация в чипа (Елмос) и се програмират по колата.В тях има платка за фабричната аларма и се програмират в колата с ръчна процедура.
- f1c
- кандидат ентусиаст
-
Колега ако ти е оригинален ключа няма чип,а електронна платка (Елмос) и тя не се местиslitter написа:колега, супер са ключовете, само че тия са от по-новия модел. няма да мога да си преместя карантийте в него от моя. айде чипа е лесен, той е малък и се ще му се намери място, така че за паленето няма проблем, ама платката за дистанционното няма да ми стане мамка му. варианта е този ключ да има своя платка вътре и просто да го обуча. Дай инфо - тва празно ли е или има нещо в него???
Ако в него има платка и дадеш добра цена веднага взимам 2-3, че с мойта имаме еднакви коли и еднакви преебани ключове![]()
![]()
Последна промяна f1c на 08 Яну 2009, 2:43, променена общо 1 път
- f1c
- кандидат ентусиаст
-
Цена на празен ключ е 120лв ,а с програмиране на запалването и фабричната аларма е 190лв и става за около 45 мин. с колата.
По нагоре в темата колега писа ,че в Камор са по 340лв.
По нагоре в темата колега писа ,че в Камор са по 340лв.
- f1c
- кандидат ентусиаст
-
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3