Смяна консумативи на нов внос!?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Oleg-16V
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw E46,04`330d
© написа:двата ремъка ги смятах около 250лв минимум с разните му там ролки и обтегачи
зависи откъде пазаруваш аз съм много доволен досега от този модел
изключително нисък разход пада дори на 4.0-4.1 извън градско градско 4.8,4.9 в момента с тази цена на газта и бензин вече се губи смисъла от бензиновите варианти както и да ги смяташ нещата този модел бързо ще си избие парите
- ronnin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320D , 2002г.
разход
Интересен разход , а на мен рядко ми пада под 6 извън градско , явно е от катализаторите , а ако махна и гърнето дали ще падне и на 3/100 ?????
Колега къде го гледаш този разход или си го втълпяваш и спиш по спокойно . Недеи така , някой ще ти повярва и току виж тръгнал по сервизи....
Колега къде го гледаш този разход или си го втълпяваш и спиш по спокойно . Недеи така , някой ще ти повярва и току виж тръгнал по сервизи....
- gggalf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330d
момчета исках да ви питам и аз скоро взем нова количка БМВ 320ТД Компакт 2002 на 240.000 КМ и както се досештата ще сменям консумативи
взел съм си малсо 5на40 но гледам че казвате че трябва да е 5на30 попитах и сержизник тои каза че на тази кола с тези километри че може и поло синтетика 10на40 да слагам обаче нещо не му вярвам има ли значение километрите на колата ? спорет мен щом е казано че трябва да е 5на30 трябва да е така до края. ще съм ви благодарен ако някои м просветли какво точно масло е наи добре да сложа и защо и дали това което съм взел 5на40 е добър варянт маслото ми е ЕССО купувал съм го от ХОЛАНДИЯ ако има значение 

Последна промяна gggalf на 24 Сеп 2008, 0:37, променена общо 1 път
- baga
- младши ентусиаст
-
- Кара: e90 320d 163hp 2006
Hugo Boss написа:Това което са ми казвали, е че 5W-40 е за коли без филтър за твърди частици. За това за мен е 5W-30 защото имам такъв филтър, а в Дару кар ми сипаха 5W-40!! Съветват ме да си го сменя маслото възможно най-бързо.

- Гост
-
baga написа:Hugo Boss написа:Това което са ми казвали, е че 5W-40 е за коли без филтър за твърди частици. За това за мен е 5W-30 защото имам такъв филтър, а в Дару кар ми сипаха 5W-40!! Съветват ме да си го сменя маслото възможно най-бързо.![]()
или
Абе кой ви ги говори тия работи бе? Числото 30 указва за какъв температурен диапазон е предназначено.
Мани... по-скоро е за

Карай си с 5W40 и си свиркай...

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2