това ли е печката на 320д/136 ?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 06 Окт 2008, 16:57

ми, така както го описва колегата трябва да е един и същ.
При мен е интересно, че като си проверявах колата по VIN никъде не видях печка...пък имам.
Това ще е втора зима на Е46-цата и смело мога да кажа, че предишната съм мръзнал много-не съм усетил да имам печка...А ИМАМ!
Нямам голяма навигация, не съм я чул да работи, не съм я усетил да работи...или някой компетентен да каже къде аджеба е проблема или я корма и я продавам :mhihi: :mhihi:

Датчика за температурата ми се прееба, смених го, но не е поставен на правилното място-отчита по-високи стойности на температурата и май наистина ми дава по-висок разход колата...май...знам ли...не съм я засичал скоро :confused:

Потребител
Аватар

Мнение от Бояджиев1957 » 07 Окт 2008, 8:01

Датчика и за външната температура е един единствен.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 525d '02
Мечтае да кара: 850i или M6

Мнение от Glamav » 07 Окт 2008, 9:24

Е значи трябва на сервиз да се ходи, включва се непрекъснато пущината, всеки път когато отворя врата или отключа колата...

Препоръка за някой дето ги разбира печките, или начин да я изключа поне да не хаби ток/нафта ?

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 07 Окт 2008, 9:37

Glamav написа:Е значи трябва на сервиз да се ходи, включва се непрекъснато пущината, всеки път когато отворя врата или отключа колата...

Препоръка за някой дето ги разбира печките, или начин да я изключа поне да не хаби ток/нафта ?

Дай да го сменим с моята :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD

Мнение от V-max » 07 Окт 2008, 14:32

Dimitroff написа:ми, така както го описва колегата трябва да е един и същ.
При мен е интересно, че като си проверявах колата по VIN никъде не видях печка...пък имам.
Това ще е втора зима на Е46-цата и смело мога да кажа, че предишната съм мръзнал много-не съм усетил да имам печка...А ИМАМ!
Нямам голяма навигация, не съм я чул да работи, не съм я усетил да работи...или някой компетентен да каже къде аджеба е проблема или я корма и я продавам :mhihi: :mhihi:

Датчика за температурата ми се прееба, смених го, но не е поставен на правилното място-отчита по-високи стойности на температурата и май наистина ми дава по-висок разход колата...май...знам ли...не съм я засичал скоро :confused:

освен чрез навито може и с дистанционно да се активира печката. Виж в някой офис на Вебасто трябва да имат, ако работи си го купи . Печките са си външни екстри и си имат фирми производители/сервизи ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от insignia » 08 Ное 2008, 21:21

аз лично съм си изключил печката от буксата. Ще я включа чак като почнат студовете не искам да ми дърпя допалнително нафта

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sashko*** » 08 Ное 2008, 21:53

Аз също не знаех ,че това е печка не съм забелязал колата да загрява бързо и не съм чул да работи тази печка дори и зимата .Някой ,ако може да ме светне малко за печката да пише или поне как да проверим дали работи и т. н

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 08 Ное 2008, 23:59

V-max написа:
Dimitroff написа:ми, така както го описва колегата трябва да е един и същ.

освен чрез навито може и с дистанционно да се активира печката. Виж в някой офис на Вебасто трябва да имат, ако работи си го купи . Печките са си външни екстри и си имат фирми производители/сервизи ...

Друже... нали се сещаш, че аз все едно съм в Аляска, а ти ми казваш-шепя пясък ще свърши работа?? :)
Да знаеш случайно къде мога да намеря такова представителство...някъде в България? :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от plamen_hh » 09 Ное 2008, 0:56

Абе тя си топли ама не е за хората вътре ами си е за двигатела все пак да може по бързо да си загрее :mhihi:

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 09 Ное 2008, 1:10

plamen_hh написа:Абе тя си топли ама не е за хората вътре ами си е за двигатела все пак да може по бързо да си загрее :mhihi:

тц...нито загрява по-бързо, нито вътре ми е топло, нито я чувам, нито съм усетил по нещо, че имам печка :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от plamen_hh » 09 Ное 2008, 11:42

Може и да не работи знае ли човек мойта като я запаля сутринта за 2-3 минути на празен ход минава синъото и там спира да загрява явно печката до там топли ;) Пък и тя е на ток няма какво да и се чува ;)

Аватар
Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD

Мнение от V-max » 09 Ное 2008, 17:35

повечето печки са на нафта и като работят се вижда едно малко пушече зад предна дясна гума...

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 09 Ное 2008, 21:09

V-max написа:повечето печки са на нафта и като работят се вижда едно малко пушече зад предна дясна гума...

Следващия път като се видим с теб ще я разкрием тая мистерия :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 10 Ное 2008, 8:35

а защо предна дясна? при условие, че печката е от ляво?

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 10 Ное 2008, 11:54

alexsch написа:а защо предна дясна? при условие, че печката е от ляво?

От ляво е ама, като застанеш срещу колата.
Като си вътре в колата къде е печката? :D

Може и да не работи знае ли човек мойта като я запаля сутринта за 2-3 минути на празен ход минава синъото и там спира да загрява явно печката до там топли Wink Пък и тя е на ток няма какво да и се чува Wink

Сега като каза-и моята много бързо излиза от синята зона.Обаче се чудя дали е с помощта на печката или "сама се справя"

ПредишнаСледваща

Назад към E46