музика

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rdk » 25 Юли 2008, 10:18

още един глас против FM трансмтера
ще ти скъса нервите :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: разни баварски екземпляри
Мечтае да кара: ///M

Мнение от kiko™ » 25 Юли 2008, 10:28

Колега ето тук е описано как да си добавиш AUX към оригиналния касетофон (самоче за сложили женски жак 3.5 в пепелника, по добрия вариант е мъжки жак 3.5 във жабката, а той влиза директно в iPod, cd player,.....), процедурата е елементарна само трябва да можеш да запоиш няколко жички :yes: , ако от снимките не става ясно как става ми кажи и като имама малко свободно време ще го преведа и ще го сложа в темата DIY, ако се оправяш с английския иди на http://forum.e46fanatics.com, и там бях срещал теми как да си добавиш AUX. Предлагам и на колегата с касетката да се замисли за подобна интервенция не само защото тая касетка грози яко гледката, а и защото с тая касетка доста пада качеството на музиката, а с AUX-а качеството си се запазва ;)
Последна промяна kiko™ на 25 Юли 2008, 10:47, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 D E46

Мнение от карел » 25 Юли 2008, 10:43

и аз съм с трансмитер и понякога пръщи много, наи - добрия вариант си е махане на стария касетофон и слагане на оригиналаен CD player, чиста ти работа.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rdk » 25 Юли 2008, 10:52

аз имам чейнджър в багажника ма ми липсва пълнителя за дисковете :(

Потребител
Аватар

Мнение от sheitan » 25 Юли 2008, 13:29

Аз сам с DICE и мога да кажа че просто това е решението !

има и мп3 има и АУКС управлява се от волана и коп4етата на твоя си касетофон плус това 4е изписва имената на песните !
Изображение BMW 320d touring

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 540 ///M-paket 2003

Мнение от lubenti » 25 Юли 2008, 14:18

карел написа:и аз съм с трансмитер и понякога пръщи много, наи - добрия вариант си е махане на стария касетофон и слагане на оригиналаен CD player, чиста ти работа.

Това е истината...подкрепям колегата :!: ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kasabov » 25 Юли 2008, 14:25

sheitan написа:Аз сам с DICE и мога да кажа че просто това е решението !

има и мп3 има и АУКС управлява се от волана и коп4етата на твоя си касетофон плус това 4е изписва имената на песните !

А колеги, някой знае ли дали dice работи с най-обикновения касетофон - бмв reverse?

ентусиаст
Аватар
Кара: разни баварски екземпляри
Мечтае да кара: ///M

Мнение от kiko™ » 25 Юли 2008, 16:54

Ако е business и има копче MODE ще работи.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mamintaiko » 25 Юли 2008, 18:55

:P
Последна промяна mamintaiko на 25 Юли 2008, 19:05, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mamintaiko » 25 Юли 2008, 19:04

[quote="mamintaiko"]ееееееееииииииииииии и това е вариант, който го мислих - за малкото жабче от дясно.......................за касетките знам - подарих два кашона преди ..........незнам отпреди кога - нищо на лента не искам в колата- точно това ми е МЪКАТА :bcry: :bcry:
питам го тоя дето ми продаде колата - как така бе братче , може ли на такава хубава кола касетки бааааааасииииииии , сума ти екстри и КАСЕТКИ :bcry: :bcry: :dummy:

уууффффф чел съм само първата страница , то имало и 2-ра
10х братлета , ама следват още въпроси - какво е това бизнес нещо си - имам некакво копче MODE и какво следва от това??? - имам и двд навигация - пише РДС ил още работи - някои ми каза , че можело ЕВЕНТУАЛНО и да чете мр3 - ки , ама още не съм пробвал .......
а и още нещо - какво животно е това dice ????- щом е толкова хубаво опишете как става работата или даите някакви снимки от жсм-те как става.........................ОК отказах се от трансмитера - баси още е нова колата а така ме сърбят ръцете да я разкостя :twisted: :twisted: :twisted:

надам се , че не съм нахален , сигурно и др хора ще се включат в темата , щото КАСЕТКИ БРАТЧЕ хихихихихихи :mhihi:

ОТКЪДЕ ДА СИ КУПЯ DICE и кой или къде могат да ми го монтират ?????????????????????????????????????????
Последна промяна mamintaiko на 25 Юли 2008, 20:13, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
Мечтае да кара: F10

Мнение от R_Lakov » 25 Юли 2008, 19:14

Извиняваи колега че ти пиша в темата но бих искал да попитам нещо по въпроса. Ако се изведе от оригиналния касетфон 3.5 жак и го свържа с нокия Н95 дали ще може да се говори през тела и да се чува в колонките. Би трябвало да стане нали?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 25 Юли 2008, 23:46

за dice има доста писано ползвай търсачката и ще намериш доста теми
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mamintaiko » 26 Юли 2008, 1:27

тая търсачка тука за нищо не става без да се обиждате...........незнам даже какъв и е смисъла ама хайде да я има...........................в гугъла има всичко - и клипове как се слага и схеми и т.н.ит.н. - просто питам има ли откъде в БЪЛГАРИЯ - СОФИЯ - да я купя и къде има свестен майстор да ми я сложи - ПЛАЩАМ СИ КАТО ПОП...........в рамките на разумното де :uups: :mhihi:

Предишна

Назад към E46