Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- aivanov99
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2002 Е39 525dA Touring
Re: Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
Тези с андроид пробвайте Here. Има я в андроид маркета и е безплатна. Картите са доста подробни. Има бг глас. На телефона я ползвам и съм супер доволен.
Sent from my Note 3L
Sent from my Note 3L

- didZ
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 320D
Добре де, разцъках 100 страници и никой не споменава за ужасния проблем с екрана. Това нещо, при все че е зима и слънцето е келяво така отразява че направо ми вади очите! Денем при слънчево време не се вижда абсолютно нищо! Не можеш да цъкнеш нищо. Майната му, ама така отразява, че не мога да карам! Най-зле похарчените ми 800лв. Разбирам да е 200лв. и да е такава недомислица, ама то е 800. Има си матови дисплеи за тези цели. Това е невероятен боклук. Толкова е зле това с екрана, че дори не ми прави впечатление че не е капацитивен а резистивен и скрола например е трудна задача.. Много се прецаках.
-Как говориш, след като нямаш мозък?- попита Дороти. -Не знам-каза Плашилото-но тези,които нямат мозък,много обичат да говорят.
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Що не си вземеш фолио за екрани?!
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
didZ написа:Добре де, разцъках 100 страници и никой не споменава за ужасния проблем с екрана. Това нещо, при все че е зима и слънцето е келяво така отразява че направо ми вади очите! Денем при слънчево време не се вижда абсолютно нищо! Не можеш да цъкнеш нищо. Майната му, ама така отразява, че не мога да карам! Най-зле похарчените ми 800лв. Разбирам да е 200лв. и да е такава недомислица, ама то е 800. Има си матови дисплеи за тези цели. Това е невероятен боклук. Толкова е зле това с екрана, че дори не ми прави впечатление че не е капацитивен а резистивен и скрола например е трудна задача.. Много се прецаках.
купил си си евтин клас китаец какво очакваш?
Ако искаш по хубаво си вземи Avin ама е 1800лв.
https://avinusa.com/
- mavrut
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на бензин
- Мечтае да кара: всичко
аз имам това http://www.seicane.com/in-dash-car-dvd- ... od-si-9201
дисплея е матов, и на ярка слънчева светлина се вижда слабо, но се вижда, и моя съвет като на колегата е, вземи си един матов протектор за някой голям таблет и го изрежи и постави, със сигурност ще има разлика !
дисплея е матов, и на ярка слънчева светлина се вижда слабо, но се вижда, и моя съвет като на колегата е, вземи си един матов протектор за някой голям таблет и го изрежи и постави, със сигурност ще има разлика !
didZ написа:Добре де...
Аз не съм усетил проблем с дисплея, не е по-зле от този на ОЕМ навигацията.
Със сигурност не е като на Galaxy S6, HTC M9 или друг съвременен топ дисплей, но си се вижда.
Да не би твоята навигация да е по-различна и да е по-отразяваща, как така отразява толкова, че не можеш да караш?
- DigitalExile
- ентусиаст
-
Сложи си щора като те дразни 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
според мен много мрънка
800лв за какъв модел? от бг ли?
че навън са по 400 тея дет в бг ги продават по 800
800лв за какъв модел? от бг ли?
че навън са по 400 тея дет в бг ги продават по 800

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
ka4i написа:Дайте някой линк с карти. С Ерисин съм, уиндоус мобайл. Търсих, намерих, ама все нещо не тръгва. Не знам!!!
Някой нещо

Влизаш в дата бг, пишеш fbl (или да речем "Bulgaria fbl") и ти излизат карти. В самото име на файла обикновено от коя година е.
Ето едно подобие на линк към папка с карти, има карти от 2015 година: bggotvacha(точка)data(точка)bg/p/files/map
А ако ти трябва цялата програма, а не само карти, пиши на лично съобщение, че не мисля да го прикачам тук.
Ето едно подобие на линк към папка с карти, има карти от 2015 година: bggotvacha(точка)data(точка)bg/p/files/map
А ако ти трябва цялата програма, а не само карти, пиши на лично съобщение, че не мисля да го прикачам тук.
- DDR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ШесТакА пОд КапАкА да РЕВЕ...
Включвам се и аз колеги. С две думи казано имам впечатления и от първия dynavin, (линк 1) така я купих колата и в последствие взех андроида от ebay за около 700лв тогава бяха. И двете си имаха добрите и лоши страни, но андроида със приложенията си е по-доброто решение,а и управлението на капац. тач си беше екстра. В един хубав ден обаче просто заби на първоначалното БМВ лого и дотам... След кореспонденция с китайците ми предложиха или да ми дадат ново или парите с минимална загуба. Избрах сухото
,защото прегряването което беше се получило можеше пак да стане (доста хора го гледаха дали не може да се оправи и защо е спряло) и така пак съм на изходна позиция с касетка
Въпроса ми е, ако сега взема dynavin (на линк 2), той е малко по ново поколение от линк 1, ще мога ли да го управлявам от волана. Казаха ми че ще имам проблем и ми трябва тази кутийката, която е за управлението, а тя я няма. У-вото е в чужбина и не мога да го пробвам.Когато минавах от първия dynavin (линк 1) на андроида нямах никакви проблеми. Някой може ли да ме орентира по тоя въпрос, че никъде не прочетох някои да е влизал в подобен филм като мене
ЛИНК 1:
https://www.google.bg/search?q=bmw+e46+ ... lAalabM%3A
ЛИНК 2:
https://www.google.bg/search?q=bmw+e46+ ... KOGhtQM%3A

Въпроса ми е, ако сега взема dynavin (на линк 2), той е малко по ново поколение от линк 1, ще мога ли да го управлявам от волана. Казаха ми че ще имам проблем и ми трябва тази кутийката, която е за управлението, а тя я няма. У-вото е в чужбина и не мога да го пробвам.Когато минавах от първия dynavin (линк 1) на андроида нямах никакви проблеми. Някой може ли да ме орентира по тоя въпрос, че никъде не прочетох някои да е влизал в подобен филм като мене

ЛИНК 1:
https://www.google.bg/search?q=bmw+e46+ ... lAalabM%3A
ЛИНК 2:
https://www.google.bg/search?q=bmw+e46+ ... KOGhtQM%3A
Ако я мАчкАш... и дреХите от гЪрбА ще ти ИЗгОРИ...
- didZ
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 320D
До колегата VICHO.. Хубаво ме храниш, ама аз по-принцип не коментирам. Просто искам да спася следващи клиенти от този ужас. Добавям снимки за да се види за какво иде реч. Температурата е -21 градуса, и слънцето е меко казано келяво. Представям си какво ще е лятото! Жалко, че изгорях с толкова пари!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-Как говориш, след като нямаш мозък?- попита Дороти. -Не знам-каза Плашилото-но тези,които нямат мозък,много обичат да говорят.
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Колега,стига се вайка колоко пари си изгорял!Казах ти елементарно и евтино решение на проблема:
http://lmgtfy.com/?q=%D0%9C%D0%B0%D1%82 ... 0%B5%D1%82
http://lmgtfy.com/?q=%D0%9C%D0%B0%D1%82 ... 0%B5%D1%82
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
didZ написа:...
извинявам се за което, не беше с лоша умисъл
друго решение на проблема е затъмнени задни прозорци (при мен работи)

от тук ли купи навигацията?
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- DigitalExile
- ентусиаст
-
Ми няма да караш през деня като ти свети
Или като ти свети не я гледай

Или като ти свети не я гледай