Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (2) - (архив)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
mitaka7 написа:DiGital написа:Някой гледал ли е на живо тази http://www.cars.bg/u683412 ?
На снимки го докарва, обадих се на човека но се държа много нервно и не пожела да каже рамата.
Добре изглежда колата, но трябва да се види и на живо. Написал е, че има 4 еърбега, а всъщност трябва да има 6.
Аз не разбрах какво е уникалното , като е гола на пушка а цената е доста сериозна

Заги - от снимките 2рата радва много , само че с тия базови кожени седалки в 330ци ще се подмяташ като риба в тиган . Не че не се сменя салоне де , но и аз да кажа нещо

- BMW_1914
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 520dA
DiGital написа:Някой гледал ли е на живо тази http://www.cars.bg/u683412 ?
На снимки го докарва, обадих се на човека но се държа много нервно и не пожела да каже рамата.
УНИКАТ ЗА ПОЧИТАТЕЛИТЕ НА БМВ!!!

висока е цената за екстрите (пълната им липса) и километрите и ме съмняват, да са стриктно водени и да е минала за почти 10 години само 97'000 , еърбеците са 6, не 4, климатроника не е новия

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
mitaka7 написа:DiGital написа:Някой гледал ли е на живо тази http://www.cars.bg/u683412 ?
Добре изглежда колата, но трябва да се види и на живо. Написал е, че има 4 еърбега, а всъщност трябва да има 6.
Книжката ми излглежда ментак, първи път обслужена 53хил., бая книжки съм видял и първия път винаги е бил около 20хил.

Иначе не изглежда зле, запазена е спор няма. Принципно рядко се изказвам за някоя кола, че са малко екстрите, но тази определено е гола като пушка, пък с тази цена.

- ilia1984
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: BMW
BMW_1914 написа:DiGital написа:Някой гледал ли е на живо тази http://www.cars.bg/u683412 ?
УНИКАТ ЗА ПОЧИТАТЕЛИТЕ НА БМВ!!!![]()
![]()
висока е цената за екстрите (пълната им липса) и километрите и ме съмняват, да са стриктно водени и да е минала за почти 10 години само 90'000....
- тя няма даже БК
може би затова да е уникат
![]()
Колата не е лоша няма някой екстри както казва колегата малко е странно дизел 150 коня само 90 000км....малко хора ще си купят дизел ще го карат 10 годинни само по 8-9 000км на години нещо не ми се връзват нещатата.... най добре е да се види лично колата много често когато се кара само извънградско изгрежда почти като нова до 200 000км. имай и това предвид ! Като за последно ако колата е на реални километри със документи и технически изправна цената от 5000 евро е нормална ! Провери преди всичко до кога е водена в оторизиран сервиз на bmw всеки М-кар дилър ще направи справка и ще каже дори какво е правено по колата!
ilia1984 написа:BMW_1914 написа:DiGital написа:Някой гледал ли е на живо тази http://www.cars.bg/u683412 ?
УНИКАТ ЗА ПОЧИТАТЕЛИТЕ НА БМВ!!!![]()
![]()
висока е цената за екстрите (пълната им липса) и километрите и ме съмняват, да са стриктно водени и да е минала за почти 10 години само 90'000....
- тя няма даже БК
може би затова да е уникат
![]()
Колата не е лоша няма някой екстри както казва колегата малко е странно дизел 150 коня само 90 000км....малко хора ще си купят дизел ще го карат 10 годинни само по 8-9 000км на години нещо не ми се връзват нещатата.... най добре е да се види лично колата много често когато се кара само извънградско изгрежда почти като нова до 200 000км. имай и това предвид ! Като за последно ако колата е на реални километри със документи и технически изправна цената от 5000 евро е нормална ! Провери преди всичко до кога е водена в оторизиран сервиз на bmw всеки М-кар дилър ще направи справка и ще каже дори какво е правено по колата!
Най-вероятно е на 200к което не е много, като се има предвид, че останалите които се продават са това по 2 или 3. Така че да сваля хиляда лева от цената и да я зима колегата - все пак го чакат "големи" разходи по регистрации, застраховки и обслужване

- cHaunepucTa
- младши ентусиаст
-
Zagy написа:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11333437771039102&f1=details
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
А за тези някой да знае нещо?
Втората ми харесва много, но като гледам е на Горубляне, а от там дори и семки няма да си купя...лично мое мнение.
- Evkata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330D
- Мечтае да кара: S62B50
Здравейте колеги! Искам да си искажете мнението за тази http://www.mobile.bg/11337269519044171 кола. Какво мислите не е ли малко ниска цена за тази година. Благодаря . 

- ilia1984
- младши ентусиаст
-
Цената не е ниска ...... колата е имала удар от пред от ляво по нескопосаното оправяне си личи че правена в България
!

nikolae написа:този капак от какъв автомобил е ?
Тази вече е уникат

- lexxel
- Потребител
-
- Кара: 2002 E46 330xi Touring
- Мечтае да кара: X6
Drum написа:nikolae написа:този капак от какъв автомобил е ?
Тази вече е уникатКапака сякаш е от компакт; '99г. на 65 к км определено е уникат, само не разбирам цената що е такава
Тази кола седи от не знам колко време на ъгъла на Любляна и околовръстното в нещо между автокъща и платен паркинг. Много зле изглежда! Там една кола не съм видял като хората...
- Encislav
- Потребител
-
- Кара: 330cd
- Мечтае да кара: Курс за космонавти
Аз искам да попитам нещо разбиращите от двигатели, кои мотори на БМВ са най-издръжливи сполучливи и так нататък заслужава ли си да се вземе дизел, за предимно градско каране и в общи линии какъв мотор да търся. Само да вметна вчера бях при един майстор на БМВ-та който ме посъветва че 330д било един от най-здравите мотори. Ще помоля да коментирате
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Ако не е автомат и е на реални километри,става! 

- ilia1984
- младши ентусиаст
-
Encislav написа:Аз искам да попитам нещо разбиращите от двигатели, кои мотори на БМВ са най-издръжливи сполучливи и так нататък заслужава ли си да се вземе дизел, за предимно градско каране и в общи линии какъв мотор да търся. Само да вметна вчера бях при един майстор на БМВ-та който ме посъветва че 330д било един от най-здравите мотори. Ще помоля да коментирате
Колега спрямо Алфата на които и двигател на бмв да се качиш все ще ти се струва най добър

капака не е ли от z3-ка?

Колега,я обясни по какво си личи удара на черната 3ка?