Е46 OEM Sound System + MP3 = РЕШЕНО!!!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- gggalf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330d
колко ти излезна доставката и всичко на края ?vwfan написа:stilko написа:vwfan написа:Поръчах си това от линка, чакам доставката и после ще пиша отзиви
20 дена минахаНяма ли го още?
Пристигна и го монтирах. Беше дошло за 5 дни, но понеже сме в България и пощите и митниците тука са пичове - се получи леко забавянееее, но това е друга тема![]()
Такааа за самото устройство, мойто го поръчах с кабел за багажника (на мястото на CD Changer-а) и го инсталирах за няма и 30 секундиЧук просто. И първоначално се стреснах малко и се почувствах преебан, слагам флашката - обаче сигнал ЙОК
![]()
Викам айде преекарах се. Обаче не се отказах, свалих най-новия Firmware от сайта и флашнах устройството. Слагам пак мойта флашка (Kingston 4GB) и пак няма сигнал
![]()
![]()
![]()
Викам объркал съм нещо, да ама неее. Взех флашката на един приятел (куча марка - китайче 2GB) и "О, чудо", музиката свирна. MP3-ките са с превъзходно качество, свирят силно и качествено. Всичко си се управлява от волана, като оригиналния CD Changer, с най-новия Firmware 1.90 изписва имената на песните, има си всичките функций (scan, man и прочие) поддържа до 6 главни директорий (поне при BMW) и доста поддиректорий. И така нататък, много съм доволен от устройството
Заслужава си парите
Ако има въпроси, питайте
gggalf написа:колко ти излезна доставката и всичко на края ?vwfan написа:stilko написа:vwfan написа:Поръчах си това от линка, чакам доставката и после ще пиша отзиви
20 дена минахаНяма ли го още?
Пристигна и го монтирах. Беше дошло за 5 дни, но понеже сме в България и пощите и митниците тука са пичове - се получи леко забавянееее, но това е друга тема![]()
Такааа за самото устройство, мойто го поръчах с кабел за багажника (на мястото на CD Changer-а) и го инсталирах за няма и 30 секундиЧук просто. И първоначално се стреснах малко и се почувствах преебан, слагам флашката - обаче сигнал ЙОК
![]()
Викам айде преекарах се. Обаче не се отказах, свалих най-новия Firmware от сайта и флашнах устройството. Слагам пак мойта флашка (Kingston 4GB) и пак няма сигнал
![]()
![]()
![]()
Викам объркал съм нещо, да ама неее. Взех флашката на един приятел (куча марка - китайче 2GB) и "О, чудо", музиката свирна. MP3-ките са с превъзходно качество, свирят силно и качествено. Всичко си се управлява от волана, като оригиналния CD Changer, с най-новия Firmware 1.90 изписва имената на песните, има си всичките функций (scan, man и прочие) поддържа до 6 главни директорий (поне при BMW) и доста поддиректорий. И така нататък, много съм доволен от устройството
Заслужава си парите
Ако има въпроси, питайте
Около 310-320 лева със доставката, митото, таксите и ДДС-то.
peho написа:Здравей, vwfan
Относно устройството, за съвместимостта с БМВ 3 в сайта пише нон ДСП Стерео. Това означава ли, че звука не е стерео.
Аз имам навигационна система, при мен дали ще изсписва песните на дисплея
DSP e Digital Sound Processing - което и аз незнам какво точно означава, но мисля, че това са тези новите радия които серийно си читат MP3. Мисля, че няма да има проблем с Навито но трябва да се провери има ли DSP или не.
Gruber написа:vwfan написа:DSP e Digital Sound Processing -.
DSP = Digital Signal Processing - не е само за звук,а за аналогови сигнали. В частност звука е аналог сигнал и подлежи на такава обработка.
Това като offtopic,за да е точна терминологията
Благодаря за уточнението

- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ....
vwfan написа:DSP e Digital Sound Processing - което и аз незнам какво точно означава, но мисля, че това са тези новите радия които серийно си читат MP3. Мисля, че няма да има проблем с Навито но трябва да се провери има ли DSP или не.
няма общо с MP3
BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
аз вчера си поръчах от ибей един dice и като дойде и го монтирам ще пиша 

/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
- shaterhand
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 520 D
Колеги, защо не се вземете един чейнджър четящ мп3 и да мирясате..... Аз си сложих такъв на мястото на оригиналния чейнджър и съм супер доволен.
- gggalf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330d
каква е цената на този чеинч ?shaterhand написа:Колеги, защо не се вземете един чейнджър четящ мп3 и да мирясате..... Аз си сложих такъв на мястото на оригиналния чейнджър и съм супер доволен.
- shaterhand
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 520 D
Да ти кажа не съм убеден че през USB флашки фонотеката е по-добра. Напротив, готов съм да се обзаложа че голяма част от музиката на всички ни е на дискове с мп3. Имам 6 диска на чейнджъра с по 700 МБ - предоволно.
Оригиналния чейнджър четящ дискове на БМВ е изклщчително скъп, но има много по-изгодни на Алпин с преходник които също се управляват от волана. На мен ми излезе общо 250 лв с доставката от eBay ....Има малко играчка докато намеря всички компоненти на най-ниска цена и схема за свързване, но резултата е супер гот.
Оригиналния чейнджър четящ дискове на БМВ е изклщчително скъп, но има много по-изгодни на Алпин с преходник които също се управляват от волана. На мен ми излезе общо 250 лв с доставката от eBay ....Има малко играчка докато намеря всички компоненти на най-ниска цена и схема за свързване, но резултата е супер гот.
- Jamaika
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 318
- Мечтае да кара: Porsche Carrera.
- Детайли за колата: най-хубавата :)
vwfan написа:Младежи май открих решение, което да не изисква Ipod, сега само ми остава да намеря решение как да се сдобия с такова нещо (доставка, плащане и тн са ми тъмна Индия). Ако някой може да помогне, ще съм му много благодарен
![]()
Ето за това иде реч:
Grom USB BMW
Колега, мисля да си го купя това от линка. Някакви съвети да ми дадеш преди да поръчам? Или просто цъкам на линка, избирам "vehicle cable trunk" и го слагам на мястото на чейнджъра в багажника ми.
Най много сакам да съм змия- Ем си лежим, ем си одим!! 

- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
мен ми пристигна dice-a ама братята американци са ми пратили това за багажника и чейнджър окабеляване 

/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...