Относно "терминаторския" фар и интересно ксенонче
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
Re: Относно "терминаторския" фар и интересно ксенонче
....щом се запотяват значи не са херметични. провери откъде влиза влагата- да си слагал овнешки очички?
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Е, чак херметични...
нали имат удушници бря...
Според мен, уплътнението на стъклото не е наред или пукнат фар за да запотява.

Rundev написа:Mitko195 написа:А какво ще кажете за фарове ДЕПО с лупа и вградени енджъли- намират се за около 350-400 лева?
Пак е добро решениеСамо че от ДЕПО никой,никога не е бил доволен
запотяват се много,такива работи
Депо не произвеждат фарове с лупа! Има на други фирми! Гледал съм им каталога оригиналния и такова нещо засега поне няма! Ако не вярвате обадете се в официалния им представител - фирма Косер за България и ше видите, че ще ви препоръчат друга фирма, такива, дет ги продават колегите тука от пропартс или там, както беше. Ако имаше, щях да си купя именно Депо, щото са супер качествени да ви оборя. Аз съм с Депо от 2 години и нито се поти, нито е изгорял рефлектора, нито стъклата са матирали - светят супер. Казвам го от собствен опит! Въобще не е верно, че са гадни! И пасват по луфтове и всичко е ток и жица! Всеки месец си тегля каталога им, за да видя дали не са почнали да произвеждат тоя с лупта, който ще си изглежда като ОЕМ, ама уви засега няма!
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
vavilon написа:Е, чак херметични...нали имат удушници бря...
![]()
Точно!
Стъклото е спукано някъде...
Най-често става в сервизите, когато някой "майстор" забрави ключ или отвертка на фара, а после затвори капака...и познайте какво става...
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
slitter написа:Всеки месец си тегля каталога им, за да видя дали не са почнали да произвеждат тоя с лупта, който ще си изглежда като ОЕМ, ама уви засега няма!
http://depoautolights.com/9801-clear-pr ... 160bc6b381
http://depoautolights.com/ccfl-black-pr ... 160bc6b381
Ето на DEPO фарове с лупа.
- vavilon
- старши ентусиаст
-
Дамм, излиза че slitter, нещо е изтървал. Тея кристалните ги дават 2008г. модел, а тези черните 2009г...
Мое да са неква реплика на Depo

Мое да са неква реплика на Depo

http://www.depo.com.tw/asp/pdf/R_BM_3%20SERS%20E46%202D.pdf
Eто го оригиналния каталог на ДЕПО! Гледай номенклатура 444-1172-LEHM2 и виж, че под него пише ТВА, което означава, че е в период на проектиране, демек не е излязъл на пазара още, ама то така е от една година! Аз всеки месец проверявам като излязат новите неща и за е46 все нема - за мерцедес излезнаха с лупи с всичко, ама за нас уви...!Това, кото си дал колега е верно реплика на ДЕПО сигурно, не знам какво е! Може да е просто спекулация с марката, жълтурите са способни на това, там всичко е позволено! Депо произвеждат 1:1 с ОЕМ, няма разлика, онова е неква измишлиотина, не е лош, но не изглежда като оригинален!
Eто го оригиналния каталог на ДЕПО! Гледай номенклатура 444-1172-LEHM2 и виж, че под него пише ТВА, което означава, че е в период на проектиране, демек не е излязъл на пазара още, ама то така е от една година! Аз всеки месец проверявам като излязат новите неща и за е46 все нема - за мерцедес излезнаха с лупи с всичко, ама за нас уви...!Това, кото си дал колега е верно реплика на ДЕПО сигурно, не знам какво е! Може да е просто спекулация с марката, жълтурите са способни на това, там всичко е позволено! Депо произвеждат 1:1 с ОЕМ, няма разлика, онова е неква измишлиотина, не е лош, но не изглежда като оригинален!
- Next
- старши ентусиаст
-
Е как сайта си е http://depoautolights.com 
Много ми е странно имат сумати модели с лупа за фейса купе а за преди фейса нямат.... не вярвам още да се "мъчат" да ги проектират.

Много ми е странно имат сумати модели с лупа за фейса купе а за преди фейса нямат.... не вярвам още да се "мъчат" да ги проектират.

Next написа:Е как сайта си е http://depoautolights.com
http://depoautolights.com колега това не е сайта на депо, а сайт на дистрибутор на депо, а освен депо предлагат и други марки! Тия фарове, които са снимани са със стъкла, на които пише депо и само толкова, което мен ме озадъчава. Но същия по вид фар го има дори и колегата бабуна и другия колега от пропарт и е със ангелски очи и там простотийките китайски, но със сигурност не е депо. Аз съм правил запитване в завода и ми върнаха фийдбек, че още не е разработен. Това още преди година! А тия с ангелските очи си ги има от преди 3 години сигурно, аз още тогава ги гледах и реално ми харесват, ама все се чуда дали да си ги купя. Не знам до колко са качествени как светят, а Депо смятам наистина, че са адски качествени и наистина произвеждат във вид ОЕМ, а там няма ангелски очички и т.н. Аз дори си мисля, че ако някой ден излезе тоя фар, той ще бъде с д2с кружка и с вграден баласт, както си е на оригиналния ксенонов фар!
- vavilon
- старши ентусиаст
-
То и затова ората ревът от Depo-то. Купуват си реплики
и после нестаало и не вляооло у дупката... 

ДЕПО винаги съм ги подценявал
честно казано мнението на slitter ме изненадва

- Rundev
- младши ентусиаст
-
- Кара: мадамите да крещят :)
© написа:ДЕПО винаги съм ги подценявал![]()
Мен също,работил съм в Ауто + преди и ДЕПО беше най избутаната и евтина италианска марка,така каза управителя така и знам от опит.Който иска да си ги харесва

Искаш ли компромис ДЕПО , дават ли ти се пари - BOSCH , HELLA ......
Rundev написа:© написа:ДЕПО винаги съм ги подценявал![]()
Мен също,работил съм в Ауто + преди и ДЕПО беше най избутаната и евтина италианска марка,така каза управителя така и знам от опит.Който иска да си ги харесва
Искаш ли компромис ДЕПО , дават ли ти се пари - BOSCH , HELLA ......
Братле, Депо са тайванска, а не италианска марка! Голяма заблуда както на шефа ти, така и за теб! Много ме изненадва това!!! Един собственик на магазин за части да не знае откъде са му частите. Толко му и дреме! Депо са изключително качествени фарове! А и стоповете им ги бива - аз отзад съм сложил пак техни и пак съм супер доволен - няма конденз, няма нищо! Пасват идеално! Наистина ми харесват като изработка! Фаровете са ми на 2 години вече, сложих ги след като целунах един приятел на магистралата на път за Жеравна и малко понамръщих колата! Преди това оригиналите явно бха поизгоряли и светеше в пъти по гадно, отколкото сега. Стъклата са като нови след 2 години неуморно каране само на фарове! Никога не са правили конденз, а съм свалял стъклата поне 3 пъти, т.е. уплътненията не са спекли! Все още изглежда лъщях фара. Паснаха еидеално! Моторчетата им работят и не записва грешка в лайтмодула за разлика в нивото, както многократно съм виждал на други колеги! Е от какво да съм недоволен. Направо са си като оригинални нови на много добра цена! Затова исках да си купя от тях такива като ОЕМ Ксенонови, но уви!
- Next
- старши ентусиаст
-
Според мен не учаквай да има такива с лупа за нашите коли като гледам има за Е90 а за Е46 седан няма значи няма и да има. 
От къде купуваш оригиналните ДЕПО

От къде купуваш оригиналните ДЕПО