Новата ми 320д 00г
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
инструментите в колата са за нещо дребно,а не за някакав специален ремонт.нормално е да има крик,ключ за болтовете на гумите,на пътя ще смениш гума,а не да правиш основен ремонт на двигателя.при БМВ има малко повече инструмент,което ме кефи и като я оглеждах колата,проверих дали ги има,всичко си беше на мястото,даже са и марка БМВ,това са дребни работи но щом ги има,може горе-долу да разбереш че предишният собственик не е бил някой шемет,а си е пазел колата.
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Сладур1 написа: БМВ има малко повече инструмент,което ме кефи и като я оглеждах колата,проверих дали ги има,всичко си беше на мястото,даже са и марка БМВ,това са дребни работи но щом ги има,може горе-долу да разбереш че предишният собственик не е бил някой шемет,а си е пазел колата.
...или автокъщата ги е свила тези инструменти, плеъри, джанти и т.н. както обикновенно става

- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320d, 330xd
- Мечтае да кара: M4
Е то това с покупката замина вече ... и не съжелявам де ... много си ме кефи колицата, особенно за кола която съм видял 2 пъти от вън и 2 път от вътре и 2 пъти съм я запалил да видя дали пали само
дадох дам 12000 и са ми е кеф ... въпреки че до тука ми е на 15 с всичко ... ама то кефа цена няма ... дано до 2 години да съм на е53, е60 или е90 ... Защото съм си фен на бмв. Аз ако се бях загледал по тази... щях да и смъкна поне още 1000 заради това, че не бачка багажника и че няма ел прибиране на огледалата 

- majstorapetkov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е90
- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
Значи ... като се реша (надявам се скоро) ще оправя и багажника да кажа какво е било и тресенето ще кача всяка гума да я видя дали е балансирана. Ще сменя и тампона на двигатея ... след всяка манипулация ще казвам какво е станало и какъв е бил проблема .... нищо няма да спестя на темата ... просто съм голяма мотка 

ThE BeAsT написа:дано до 2 години да съм на е53, е60 или е90..........
Е тогава вече ще падне голямото питане!Относно багажника при една друга марка автомобили ключа на багажника има две положения във едното багажника се отваря заедно със централното а в другото не оставаси заключен при отваряне със централното и специално за теб по обстоино ключа се завърта после вади пробваш централното ако не се получи вкарваш ключа и въртиш във същата посока която си въртял преди това и пак казвам при една друга марка е така. Братле със риск да те обидя ще ти кажа ти си автомобилен инвалид.
Поздрави
- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
tmprary написа:ThE BeAsT написа:дано до 2 години да съм на е53, е60 или е90..........
Е тогава вече ще падне голямото питане!Относно багажника при една друга марка автомобили ключа на багажника има две положения във едното багажника се отваря заедно със централното а в другото не оставаси заключен при отваряне със централното и специално за теб по обстоино ключа се завърта после вади пробваш централното ако не се получи вкарваш ключа и въртиш във същата посока която си въртял преди това и пак казвам при една друга марка е така. Братле със риск да те обидя ще ти кажа ти си автомобилен инвалид.
Поздрави
Не се познаваме не можеш да говориш така ... Просто много питам ... нищо не ми пречи да отворя книжката или да се заровя 5мин в колата, но предпочитам това време да го прекарам пред БМВ форума. Не ме разбираш не говори просто ако не се отнася за колата ....

Без да искам да те обидя по някакъв начин, не мислиш ли че може пък с тези прекалено глупави въпроси да станеш досаден на хората!?
Намаляла ми е течноста за чистачки какво да правя..свършва ми нафтата какво да правя..едната гума ми спада - ПРОБЛЕМ!!
Стегни се малко, пич си ама скоро някой ще почне да се "забавлява" с теб.
Намаляла ми е течноста за чистачки какво да правя..свършва ми нафтата какво да правя..едната гума ми спада - ПРОБЛЕМ!!
Стегни се малко, пич си ама скоро някой ще почне да се "забавлява" с теб.
- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
Прав си ... така е ... просто колата ми е на 1 месец и малко и за това е така ... още е елфория .... чакам кола 5-6г ... и взех това което съм искал ... може и да ме разберете, а може и да не ... спирам с по-глупавите въпроси (поне в темите
) Но наистина кажете някой добър жичкаджия да хода да ми оправи проблема с багажника, и има ли някой (освен дару) ... дето да може да ми подкара БК за сума до 30лв ?

- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
http://picbg.net/img.php?file=4e28d43381703c23.jpg Въпросът ми е ... на тези 2те който стърчат (вътрешната страна на предер десен подкалник) има ли да се закача нещо, някакъв датчик да седи там ? На левия ги няма тези стърчащите .. сори че не съм ги оградил дано ме разбирате за кои питам 

- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-
Да проверих и не става, махнах кората и всички кабели са си на място ... незнам какъв е проблема ... трябва да ида на ел техник или на ключар незнам
Я някой да каже как се отключват тайните менюта на БК ?

обаче казват ти колегите прочети ПЪРВО важните теми....ти не та не.ми има го там,това и доста работи още.....или пък просто напиши в търсачката Тайно меню все ще ти изкара нещо....или просто гледаш да ни нервираш
а?така ли е,щото аз честно аз спирам да пиша,колкото и сериозен проблем да имаш няма да пиша.....

- ThE BeAsT
- младши ентусиаст
-