Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
I.Voykov написа:.....
Цъцъцъцъ...как се променяли хората

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
mad_presley написа:I.Voykov написа:.....
Цъцъцъцъ...как се променяли хората![]()
![]()
то си е отдавна

наистина силно подценявана кола и ако не беше скандалния дизайн щеше да е бест-селър

-----------------
айдеее, маниаците
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 6&t=391719

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Emiliqn D.
- Потребител
-
- Детайли за колата: e38 728i
Тази седи повече от година.Дали някой е ходил да я гледа и с какви впечатления е останал.На единия калник гледам има малко зажулено.
http://www.cars.bg/c14725
- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
Emiliqn D. написа:Тази седи повече от година.Дали някой е ходил да я гледа и с какви впечатления е останал.На единия калник гледам има малко зажулено.
Внос от Италия това ми стига.

БМВ 320d написа:Внос от Италия това ми стига.
Не е по темата, но искам да кажа, че съм имал 2 коли от Италия и не разбирам какво точно "ти стига".
Нито швабата, дето я взима 3та ръка на шестата година е истинска шваба, нито всеки италианец е "мърляч", нито в Италия колата е шпорена нон-стоп без ограничения в скоростта, колкото и това да ви се струва маловажен факт. Ако колата е в добра форма изобщо не ми пука къде е първата регистрация...
- Emiliqn D.
- Потребител
-
- Детайли за колата: e38 728i
Аз съм по-склонен да взема италианка (заради ръждата).По скоро питах дали някой я е гледал на живо и е забелязал някакви по-сериозни проблеми. 

pampo написа:БМВ 320d написа:Внос от Италия това ми стига.
Не е по темата, но искам да кажа, че съм имал 2 коли от Италия и не разбирам какво точно "ти стига".
Нито швабата, дето я взима 3та ръка на шестата година е истинска шваба, нито всеки италианец е "мърляч", нито в Италия колата е шпорена нон-стоп без ограничения в скоростта, колкото и това да ви се струва маловажен факт. Ако колата е в добра форма изобщо не ми пука къде е първата регистрация...
Само нещо да вметна за вноса от Италия. Като попринцип и аз не отдавам значение от къде е дадена кола стига състоянието й да е ОК според възможностите и желанията на купувача.
Но това което до сега не видях да се споменава като фактор за италианските коли е именно, че миналата година имаше големи наводнения там (не си спомням точно в кои градове). Но от репортажите виждах много Е46 наводнени до стъклата. И нали се сещате, че тия коли отиват за продажба, а както всички знаем доста от тях ще дойдат на нашия пазар.
Така, че като гледате имайте едно на ум.

(Което не значи, че всичките италианки са "удавени", просто гледайте по внимателно.)
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Kris написа:Но това което до сега не видях да се споменава като фактор за италианските коли е именно, че миналата година имаше големи наводнения там (не си спомням точно в кои градове). Но от репортажите виждах много Е46 наводнени до стъклата. И нали се сещате, че тия коли отиват за продажба, а както всички знаем доста от тях ще дойдат на нашия пазар.
Така, че като гледате имайте едно на ум.![]()
(Което не значи, че всичките италианки са "удавени", просто гледайте по внимателно.)
То наводнения имаше и в Германия, и в още много европейски държави.. та това да ви е притеснението.
А и наводнена да е била какво толкова, ако е оправена (говорим за електрониката която би се скапала при наводняване), по-добре от това да е на милион километра и да има части по нея от пет донора..

Здравейте, моля за мнение за тази обява 330ci 2004г кабриолет
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9kodur
Моля ако някой го е гледал и има впечатления за конкретната кола, да сподели. След часове прекарани в четене на форуми, преминах през доста дилеми и накрая се спрях на тази. Преди няколко дни минах през къщата да я видя, човека ми показа сервизна книжка с последно обслужване на 140 000км, а в момента показва 185 000 км, по неговите думи гюрука работел добре, след като го попитах специално за това, защото видях, че имат проблеми там. Имам много добри впечатления от 330d, но на 330ci не съм се качвал и се чудя дали няма да вози много твърдо. Моля за мнение и предварително благодаря!
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=9kodur
Моля ако някой го е гледал и има впечатления за конкретната кола, да сподели. След часове прекарани в четене на форуми, преминах през доста дилеми и накрая се спрях на тази. Преди няколко дни минах през къщата да я видя, човека ми показа сервизна книжка с последно обслужване на 140 000км, а в момента показва 185 000 км, по неговите думи гюрука работел добре, след като го попитах специално за това, защото видях, че имат проблеми там. Имам много добри впечатления от 330d, но на 330ci не съм се качвал и се чудя дали няма да вози много твърдо. Моля за мнение и предварително благодаря!
- vicho
- старши ентусиаст
-
newguy написа:Имам много добри впечатления от 330d, но на 330ci не съм се качвал и се чудя дали няма да вози много твърдо. Моля за мнение и предварително благодаря!
*1 съвет от мен - Ако НЕ търсиш ТОЧНО кабрио - не си взимай кабрио!
*за м54б30 също има доста написано, и за разход (на бензин и масло

*не очаквай самолет, т'ва кабрио е над 1,600кг и в комбинация с автомат

тия сервизни книжки са само за украса, не знам въобще защо ги показват

за твърдата возия, доста по-стегнато е (така да се каже) от седана

иначе цената ми се струва адекватна, ако колата е отлична!
п.с. хардтопа втора ръка е 1,500лв!
Мерси за съветите. Аз също имам много добри впечатления от 330d, особено откъм вървене/разход. В началото тръгнах седани да гледам, но кабриото ми се стори много готино, а и не съм имал. Не знаех, че седана е по-лек, а от автоматика нямам и представа дали е умен и пъргав, но все пак ако нещо подобно на 330d автоматика, бих бил доволен. Тази обява ми се стори най-добре заради твърдия покрив, който предполага(аз предполагам), че прави от колата почти еднаква със седана. С недостатъците на кабриото се запознах горе-долу, имам си още 2 коли(едната на жена ми), но поради дългия им и чест престой в сервиза, ми трябва още една.
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
mad_presley написа:I.Voykov написа:.....
Цъцъцъцъ...как се променяли хората![]()
![]()
Бъркаш

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Ivuchi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 323ci
vicho написа:
*не очаквай самолет, т'ва кабрио е над 1,600кг и в комбинация с автомат![]()
Без да искам да почвам дебат по въпроса но:
Нищо си му няма на автомата, освен ако не искаш да се дърпаш вечерно време по светофарите! Има си кик даун

От друга страна е удобно за градско, но дава малко по голям разход разбира се.
- vicho
- старши ентусиаст
-
колите във форума си седят и продължаваме да търсим бараки от автокъщите...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 6&t=391864
ето още едно попадение, ако някой го е пропуснал!!!
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 6&t=391864
ето още едно попадение, ако някой го е пропуснал!!!