Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- stepoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 325 cabrio
Re: Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
sas_88 написа:Като цяло стой далече от такива китайски шитни,много по добър вариянт е Pioneer/Alpine 2дин,монтажа с рамката е около 200-250лв.
Ако ще е за музичка-ДА!
но за навигация ,Pioneer/Alpine какво могат да предложат???
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
stepoff написа:sas_88 написа:Като цяло стой далече от такива китайски шитни,много по добър вариянт е Pioneer/Alpine 2дин,монтажа с рамката е около 200-250лв.
Ако ще е за музичка-ДА!
не е само за навигация,имаме си и Телевизия,и bluetooth

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- stepoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 325 cabrio
Maxmadness написа:stepoff написа:sas_88 написа:Като цяло стой далече от такива китайски шитни,много по добър вариянт е Pioneer/Alpine 2дин,монтажа с рамката е около 200-250лв.
Ако ще е за музичка-ДА!
не е само за навигация,имаме си и Телевизия,и bluetoothсъщо така се запазва управлението от волана...и разбира се това може да се направи и на Пайнер/Алпин,но струва пари,както и bluetooth-а също може или да се сложи допълнително или да се купи устройство Пайнер/Алпин което да има bluetooth,ама управлението от волана как ще стане не ми е много ясно.И двете си имат и плюсове и минуси,всеки сам избира.
В този ред на мисли,някой успя ли да свържи Erisin с ELM 327?
- Maxmadness
- ентусиаст
-
stepoff написа:Maxmadness написа:stepoff написа:sas_88 написа:Като цяло стой далече от такива китайски шитни,много по добър вариянт е Pioneer/Alpine 2дин,монтажа с рамката е около 200-250лв.
Ако ще е за музичка-ДА!
не е само за навигация,имаме си и Телевизия,и bluetoothсъщо така се запазва управлението от волана...и разбира се това може да се направи и на Пайнер/Алпин,но струва пари,както и bluetooth-а също може или да се сложи допълнително или да се купи устройство Пайнер/Алпин което да има bluetooth,ама управлението от волана как ще стане не ми е много ясно.И двете си имат и плюсове и минуси,всеки сам избира.
В този ред на мисли,някой успя ли да свържи Erisin с ELM 327?
Ако някой го е направил да се похвали

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
съмнява ме някои да го направи,програмите за елм 327 са за андроид.и незнам нетрябва ли устройството да е изцяло с андроид а не като ерисина на на меню навигация.Другия проблем доколкото чета е блутота,тои се конеква само с телефон и неможе да прехвърля данни ли как да го нарека
в смисъл сега например неможеш от телефона да си пратиш нещо на навито нали???

© написа:Вчера реших да пусна тв тунера. Бях го зарязал, в началото го пробвах 10 дни и после въобще не съм го пускал. Прекъсваше на много места, горе долу се гледаше когато си в покой или на разни открити места. НО от вчера телевизията е точно както радиото! Никакво прекъсване, дори пукане няма, където и да се разхождам из разни тесни улици с високи сгради или под козирки на бензиностанции - винаги има сигнал. Направо невероятно е какво покритие са осигурили. И това за всички телевизии. Не съм пробвал извън града как е или пък в други градове, но скоро и това ще стане. При такова покритие покупката на тв тунер е напълно оправдана.
Иначе антените ми са две - най-обикновени китайски
Ако може колегите от София да споделят дали има промяна при тях и как се приема
Слави, в София от много дълго време е така.
Оправиха сигнала и сега да ти е кеф да си зяпаш тв.
Само няколко телевизии има, които се предават от старата тв-кула на които сигнала е слаб, но всички останали са идеални.
Наскоро обиколих някои части на България, с по-често сканиране винаги има няколко телевизии които са със силен сигнал и може да се гледат без проблеми. Когато се преминава през разни планински проходи може да изчезнат всички канали, но като цяло вече имаме пълноценно излъчване.
В голяма част от България може да се зяпа тв в движение, дори и с 300 да се движиш, щом е силен сигнала няма проблеми.
Да добавя нещо за управлението на волана. Колега ми беше писал преди време, че изработва такива. Така и не се видяхме за да го пробвам. Но ми каза, че прави копчетата да изпълняват съответните функции + още една. При задържане на копчето да изпълнява друга функция- сменяне на папка и т.н. Та управлението от волана е най-малкият проблем според мен.
Send от личният ми смартфон
- Maxmadness
- ентусиаст
-
Сладур1 написа:Да добавя нещо за управлението на волана. Колега ми беше писал преди време, че изработва такива. Така и не се видяхме за да го пробвам. Но ми каза, че прави копчетата да изпълняват съответните функции + още една. При задържане на копчето да изпълнява друга функция- сменяне на папка и т.н. Та управлението от волана е най-малкият проблем според мен.
Не е проблем колега,въпроса е че опира до пари и кое колко ще излезе защото това за което говориш не е 10-20 лв

A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- Maxmadness
- ентусиаст
-
Сладур1 написа:40 лв. :grin:
Покажи къде за 40 лв ще ти дадът и монтират управлението

A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
В Сливен. Човека ги Прави сам. Не е от тея дето ги продават в ибей за 40-80 лв. и може да не работят всички функции. Реално пича искаше да го пробваме, каза 40 лв. + 10-15 лв. монтаж. Като уточни, че за монтаж няма да ми вземе пари за да пробваме това което е направил. Сега дали е продължил да прави, да слага и т.н. не знам. Защото не съм в България и не се свързах с човека. Мога да му намеря номера, ако някой се интересува. За това на лично.
lynx написа:© написа:Вчера реших да пусна тв тунера. Бях го зарязал, в началото го пробвах 10 дни и после въобще не съм го пускал. Прекъсваше на много места, горе долу се гледаше когато си в покой или на разни открити места. НО от вчера телевизията е точно както радиото! Никакво прекъсване, дори пукане няма, където и да се разхождам из разни тесни улици с високи сгради или под козирки на бензиностанции - винаги има сигнал. Направо невероятно е какво покритие са осигурили. И това за всички телевизии. Не съм пробвал извън града как е или пък в други градове, но скоро и това ще стане. При такова покритие покупката на тв тунер е напълно оправдана.
Иначе антените ми са две - най-обикновени китайски
Ако може колегите от София да споделят дали има промяна при тях и как се приема
Слави, в София от много дълго време е така.
Оправиха сигнала и сега да ти е кеф да си зяпаш тв.
Само няколко телевизии има, които се предават от старата тв-кула на които сигнала е слаб, но всички останали са идеални.
Наскоро обиколих някои части на България, с по-често сканиране винаги има няколко телевизии които са със силен сигнал и може да се гледат без проблеми. Когато се преминава през разни планински проходи може да изчезнат всички канали, но като цяло вече имаме пълноценно излъчване.
В голяма част от България може да се зяпа тв в движение, дори и с 300 да се движиш, щом е силен сигнала няма проблеми.
Знам, че в началото на тази тема доста се измъчи с телевизията, така че сега се радвам, че все пак целта е постигната. Макар, че от самото начало беше ясно, че проблема си е бил в БГ излъчването, а не в антени, устройства и какво ли още не ...
Между другото аз съм доста доволен от моя андроид, ако си свикнал с недостатъците и знаеш какво да правиш устройството напълно си заслужава парите. А и като се заслушам звука не е идеален, но е съвсем приличен
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
аз пък от Ерисина съм супер доволен от към звук( с ХК съм в колата)преди това бях с Паинер,след това с Кеноод-и извода е че Ерисина свири едно към едно.Има си и среди,има и пищялки,само басче малко няма,но то си е от колоните,сега мисля да бодна една 8 или 10 ка бас на лакатника и ще заспи.Имам 2 елипси бошмен за бартер за едно басче 8 или 10.Някои ако иска да свирка

- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Има едно тикче на Loud в настройките,ако не си го сложил пробвай с него разликата е фрапантна.
Аз да питам някой запознат ли е как мога да си добавя друга картинка за фон,примерно изцяло черна или с логото на марката?
Аз да питам някой запознат ли е как мога да си добавя друга картинка за фон,примерно изцяло черна или с логото на марката?
- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
Колеги, коя част да си взема, за да мога да инсталирам Erisina?