Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: чайник

Re: Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46

Мнение от sas_88 » 30 Мар 2014, 23:47

Пак ще грее.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318i 98

Мнение от meraklia_pz » 31 Мар 2014, 7:32

Моята идея slitter е мисля, че е подобна.
Режа кабелите към говорителите по схемата, която съм дал по-горе от BMW буксата.
От чинчовете на навигацията предни-лява и дясна, задни- лява и дясна (има и чинч s-wof), които също съм дал ги връзвам към усилвател. Лично не знам колко омови са говорителите. Някой споменя 2-ома, но ако вържа два по-два последователно ще станат 4 ома си мисля че двуканален 4 омов усилвател ще свърши работата.
Реално греенето си мисля, че ще намалее.
Единия вариант е както каза slitter, няма да минава през навигацията, а ще се усилва от стъпалото. Не знам дали ще е така.
Моята идея е че няма да усилвам примерно volume на навигацията повече от стойност 10 защото стъпалото усилва допълнително. Само теория.
Докато само навигацията трябва да я усиля повече от 20 за да слушам по-силничко. КАто пипна и настройката за bass и високите - навигацията като чели и идва нанагорно !!!

Отказах се от посоченото от мен усилвателче - старичко е и входния сигнал ми обясниха, че с тази 8-ца букса трябва да си провери кое точно къде отива. А проба, грешка не е за мен :)

Пак да попитам, никой ли не ползва Dynavin с допълнителен усилвател ???

Сложих фолио около въздоховодите за някаква изолация, не знам дали има някакъв смисъл, но като се пусне парното доста топлина се отделя от тях !!!
Изображение
Как искам да създам това, което сътворява сърцето ми !!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от slitter » 31 Мар 2014, 10:38

Аз ползвам с тамън два усилвателя и затова казвам, че въобще няма да грее... Не е като да не говоря от опит!

ентусиаст
Аватар
Кара: с Adaptive Drive
Мечтае да кара: F06 с B58

Мнение от 100imenov » 31 Мар 2014, 11:15

Малко извън темата,някой запознат ли е какво и къде се ''връзва'' за асистенция на парктроника? :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 330cd

Мнение от unikalen88 » 09 Апр 2014, 11:17

колеги,имам една молба.Решил съм да взимам мултимедия,Ерисин като цена наи-ми харесва.Много от вас си купиха напоследък(като гледам от последните страници)Ако може по 2 реда да драсне всеки как е Ерисина.Телевизията върви ли,навито,зарежда ли бързо или е бъгава.негативи и позитиви.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 (E53) facelift
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: sport package 3.0D

Мнение от eLiTyY » 23 Апр 2014, 17:54

здравейте колеги...гледам темата е за dynavin и спец. за е46 но все пак доколкото прочетох доста хора са сложили и erisin въпреки, че нямам време да прочета цялата тема...та ако някой може да даде акъл за erisin ще се радвам - viewtopic.php?f=126&t=368221&p=3901237#p3901237 :)

ентусиаст
Аватар
Кара: с Adaptive Drive
Мечтае да кара: F06 с B58

Мнение от 100imenov » 23 Апр 2014, 18:43

Общо взето колегите са ти казали как стоят нещата.Плъг и плей е ако си със сд,а ти си с оригинално нави и всичко е отзад.Мойто дойде с 2 вида букси нова и стара,предполагам и при теб е така,но ще ти трябва удължител до отзад.Може да се допиташ до Авител,аз от там си взех преходник за антената. :wave:

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 23 Апр 2014, 22:01

eLiTyY написа:здравейте колеги...гледам темата е за dynavin и спец. за е46 но все пак доколкото прочетох доста хора са сложили и erisin въпреки, че нямам време да прочета цялата тема...та ако някой може да даде акъл за erisin ще се радвам - viewtopic.php?f=126&t=368221&p=3901237#p3901237 :)

Колежке трябва ти Факра кабел :yes:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 (E53) facelift
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: sport package 3.0D

Мнение от eLiTyY » 24 Апр 2014, 0:43

Maxmadness написа:
eLiTyY написа:здравейте колеги...гледам темата е за dynavin и спец. за е46 но все пак доколкото прочетох доста хора са сложили и erisin въпреки, че нямам време да прочета цялата тема...та ако някой може да даде акъл за erisin ще се радвам - viewtopic.php?f=126&t=368221&p=3901237#p3901237 :)

Колежке трябва ти Факра кабел :yes:

дам доста хора ми го казаха вече :) благодаря :yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maxmadness » 30 Апр 2014, 18:38

Колеги ако има някой който обмисля да си купува навигация + конзолата която държи климатроника (чисто нова) да ми пише ЛС. :yes:

Изображение
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

ентусиаст
Аватар

Мнение от sas_88 » 02 Май 2014, 21:55

Я обади цена за конзолата.И защо я продаваш,реши да минеш на нещо истинско?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Maxmadness » 02 Май 2014, 23:07

sas_88 написа:Я обади цена за конзолата.И защо я продаваш,реши да минеш на нещо истинско?

Ами не колега просто ще се разделям скоро с колата,обаче никой не оценява нещата които има по колата и ми омръзна да се занимавам с глупаци слагам си оригиналното СД и да я купува който иска.А иначе конзолата я продавам само комплект с навито,конзолата е чисто нова :bchug:
A.J DARKHOLME

ентусиаст
Аватар

Мнение от sas_88 » 02 Май 2014, 23:16

Ами така е,аз затова вече като реша да си продавам колата си издърпвам дори и аудиокабелите.В някой от колите съм набивал стотици левове за музика които горят при продажба.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E92 335xi
Мечтае да кара: BMW E92 M3 / BMW M2 Competition

Мнение от dpopov » 06 Май 2014, 18:09

Колеги, аз съм с dynavin e46 d95 v5 (предполагам) и искам да ъпдейтна (дет се вика) на някакъв нов изглед, някоя нова функцийка, ако може да се добави. Гледам хората имат OBC и т.н. Но главното е изгледа. Днес ми изписа и да си намеря ъпдейт за картата, че била outdated. Та, ако може някой да помогне, ще съм много благодарен.

P.S. Така изглежда радиото ми.

Изображение

Поздрави!

Sent from my iPad using Tapatalk
Understeer is when you hit the wall with the front of the car,
Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
Horsepower is how fast you hit the wall,
Torque is how far you take the wall with you.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от slitter » 08 Май 2014, 8:45

И аз съм със същото куче и търсих такова нещо в официалния сайт на дръпнатите очи и установих, че за предходните им устройства, макар като време да не са много стари в крайна сметка, типично по китайски са им теглили една майна и въобще няма никъв ъп за тях! То няма поне, за да си оправят леките бъгове, та камо ли нова визия, тъй че за официален ъп забрави. От същата тема имам някъв бегъл спомен, че имало някъв румънец, който разработил собственоръчно някъв фърм, ама иди го търси тоя румънец...
Не се учудвам, че някога човекът, който ги внасяше официално тия устройства се отказа от тях и сега предлага други със същата визия, щото поддръжката на гнусните дръпнати им е отврат!

ПредишнаСледваща

Назад към E46