Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Re: Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
Така пристигна,рових в менюто,ама няма такава опция явно така си е кодирано.WinCe е системата и нямам идея как се процедира с нея. 

- Nikolay P.
- младши ентусиаст
-
До колкото знам всички Dynavin-и са си така фабрично направени за по-голяма сигурност при шофиране. Дочух, че имало начин това да се оправи и да си се ползва видео сигнала, докато се кара. С един приятел си говорих скоро за това и той ми каза за едни пичове, които се занимавали с подобни мултимедии и настройки. Ще се поинтересувам по-подробно кое как става.
На моя Дайнавин в настройките има опция за махане на ограничението на видеото при шофиране...и мога да гледам, докато шофирам.
Колеги, някой може ли да ми изпрати работещ iGO за dynavin с WinCE? Версията, която имам е стара и работи с карти за 8.0, вместо с 8.3 и това си е голяма простотия. Благодаря предварително!
Мога да ти изпратя примо най-новото, ако искаш... Работи чудесно и си има всичко... Качил съм и последната карта на България на Навтек. Свиркай, ако те интересува
mustang1986 написа:Днес си пописах малко с ///AVIN (Това мисля е устройството което направиха фанатиците,същите който създадоха М3еволюшън фърмуера за дайнавин)До един месец излиза нов модел с доста подобрения.Това е настоящият им модел:
https://avinusa.com/bmw-e46-full-androi ... ystem.html
Устройството ще е с Андроид 4.2.Мултитъч дисплей с резолюция 1200x600 и друядрен процесор 1гб рам.Устройството ще струва 890долара.Беше ми направена и оферта ако го поръчам сега,ще ми бъде таксувано по сегашната цена на старият модел.Гледам ,че предлагат блутут обд адаптер и изрично ги попитах дали работи с друг такъв и ми отговориха,че няма проблем.Единственият му недостатък е,че не се предлага цифров тунер. Между другото устройството е съвместимо с радар детектор валентин1 и информацията се показва на дисплея.Огромният + на устройството е,че радио, DVD, CD, USB , Bluetooth, NAVI всичко се изпълнява в рамките на Android платформата!
http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=1012546
http://www.youtube.com/watch?v=sd4JxfB7ODM
Устройството е много хубаво, но доста скъпо. По принцип този човек знае какво прави, новия модел не знам какво ще включва но сигурно ще е най-доброто на пазара. Лично аз не бих хвърлял допълнителни 1000-1200 лв /най-малко/ за тази кола, но предполагам ще има ентусиасти.
Иначе това с видеото в движение го има и в двете устройства на Dynavin, някаква тъпа отметка, но съм забравил как точно се казваше. Виж в опциите. Жабата /китайците/ видяла, че подковават коня /ОЕМ вариантите/ и вдигнала крак

Ето една сборка на примо 2,4 за Андроид /май последната версия, излязла е на 13 март 2014/, която работи невероятно бързо. Напр. 400км маршрут го преизчислява за секунди т.е. максимум 50м. Предишната доста се бавеше. Може да си добавите карти каквито искате и да си го нагласите по ваше желание. Ползвайте скина в сборката / Настройки - Дисплей - избирате скина/
http://search.data.bg/ready/8483f49a16d ... ce94aa6e61
Поставяте архива в картата в основната директория създавате папка IGO и инсталирате от нея apk файла
- BMW_DRIVER
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328ci & E30 327Ti
- Мечтае да кара: която вкачи
и аз влезнах вече в 21век и изхвърлих "чейнджара" с аудио дисковете
не ползвам никакви Цд-та с АУХ а директно от таблета в еквалайзера и от там с чинчове в усилвателите.... качеството ми се струва много добро сравнение с оригиналните касетофон и чейнджар.За в бъдеще ще си взема някой марков таблет с ГПС да мога и навигацията да му ползвам (този уж можеше да работи в външна ГПС антена но уви.... няма букса за нея
) иначе при наличие на wi-fi си сърфираш из нета... сваляш музики гледаш клипове фейсбуци и т.н. зарибявка е общо взето за скромната сума от има няма 120лв

http://www.youtube.com/watch?v=P0XCgzj6 ... e=youtu.be неделни развлечения-бог да дава живот на шперо 
2 ГОДИНИ ПО-КЪСНО..... https://www.youtube.com/watch?v=oeH1F_oxzbw

2 ГОДИНИ ПО-КЪСНО..... https://www.youtube.com/watch?v=oeH1F_oxzbw
Колега, жалко за труда, да го направиш да изглежда толкова добре и да сложиш таблет от 100лв. Вземи един нексус 7 и ще се родиш. Има и тема в е46фанатикс, а качеството на дисплея и възможностите за интернет вкл. и 3G нямат нищо общо с китайските джаджи
- Nedialkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Детайли за колата: BMW
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Колега явно нещо не ти е харесало устройството с андроида

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- Nedialkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Детайли за колата: BMW
Maxmadness написа:Колега явно нещо не ти е харесало устройството с андроида
Напротив

Устройството надхвърли очакванията ми, но просто ми влезе друга идея в главата.
Аз също бях малко скептичен, че ще забива андроида и тн, но няма нищо такова и работи доста добре.
Цената е идеална, все пак ако нямаш нужната нагласа съвсем нормално е да се разделиш с него
Аз съм много любопитен да го видя на живо този андроид 4 как се държи, но за съжаление си доста далече. Ако нямах сигурно бих го взел за тия пари

Аз съм много любопитен да го видя на живо този андроид 4 как се държи, но за съжаление си доста далече. Ако нямах сигурно бих го взел за тия пари
© написа:Цената е идеална, все пак ако нямаш нужната нагласа съвсем нормално е да се разделиш с него![]()
Moже би самата система си работи чудесно, но самия външен вид на устройството е потресаващ. Пластмасата лъха ли лъха на китайско, все едно е изработено от зле рециклирани пластмасови бутилки от кока кола. И това без грам преувеличение. Старите корпуси и на Дайнавин, и на Еризин имат сходни качества с пластмасата на колата, но това .... Казвам това, защото го видях на един колега, който го бе поръчал!
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Аз го взех конкретния Erisin от колегата!
Пластмасата на андроида е евтинджос и седи малко като подарена китайката,
но като я разцъкам,ще напиша отзиви!
p.s. няма да е скоро,че искам тв тунер,камера и лайстна,преди да го сложа

Пластмасата на андроида е евтинджос и седи малко като подарена китайката,
но като я разцъкам,ще напиша отзиви!
p.s. няма да е скоро,че искам тв тунер,камера и лайстна,преди да го сложа