Е46 OEM Sound System + MP3 = РЕШЕНО!!!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- baga
- младши ентусиаст
-
- Кара: e90 320d 163hp 2006
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Няма какво да го снима, щом няма копче MODE не може да управлява чейнджър а съответно и други допълнителни устройства.
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ....
Копчето CD би трябва да ти играе ролята на MODE, защото все пак си със бизнес радио.
BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
netsurfer_bg написа:Копчето CD би трябва да ти играе ролята на MODE, защото все пак си със бизнес радио.
Виж и това е вариант, аз лично такова ЦД за първи път виждам , я колега за да не гадаем по-добре го извади и виж отзад дали има входа за чейнджър, под голямата букса в която влизат всички кабели за ЦД-то трябва да има две гнезда за по малки буксички, едното от тях е за чейнджър.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
kiko™ написа:netsurfer_bg написа:Копчето CD би трябва да ти играе ролята на MODE, защото все пак си със бизнес радио.
Виж и това е вариант, аз лично такова ЦД за първи път виждам , я колега за да не гадаем по-добре го извади и виж отзад дали има входа за чейнджър, под голямата букса в която влизат всички кабели за ЦД-то трябва да има две гнезда за по малки буксички, едното от тях е за чейнджър.
има колега-аз съм със същото като на снимката.
stilko написа:vwfan написа:Поръчах си това от линка, чакам доставката и после ще пиша отзиви
20 дена минахаНяма ли го още?
Пристигна и го монтирах. Беше дошло за 5 дни, но понеже сме в България и пощите и митниците тука са пичове - се получи леко забавянееее, но това е друга тема

Такааа за самото устройство, мойто го поръчах с кабел за багажника (на мястото на CD Changer-а) и го инсталирах за няма и 30 секунди

- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
Dimitroff написа:kiko™ написа:netsurfer_bg написа:Копчето CD би трябва да ти играе ролята на MODE, защото все пак си със бизнес радио.
има колега-аз съм със същото като на снимката.
аз съм със същото цд и имам DICE в багажника. CD ми
играе ролята на MODE