боядисване на лайсните в купето
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
kaspar_ivo написа:ogit0 написа:Има и друг начин , върху тези лаисни може да се сложи фолио което наподобява карбон става отлично за някакви си 30лв за фолио и 30-40 за труд.Няма драскане няма късане , красиво бързо и евтино, а и неможете да го различите от оригиналното.Попитаите в рекламните фирми или тунинг фирмите те го предлагат и могат да ви го сложат.
това са ~80лв![]()
братле не че нещо се заяждам ама спрей-а струва около 10 лв... 1 лист шкурка е 1-2 лв... и за 1-2 часа работа си готов и стават перфектно
Съгласен 80лв. са доста пари. Аз вече съм готов за интервенцията. Имам спрей имам и шкурка 400-600-2000. Само да видя точно как се свалят всичките тези лайсни!
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Колеги малко да вдигнем темата. И мен започнаха да ме дразнят тъмно-сивите лайсни и като гледам как седи със сивите, направо мисля да им посегна вече.
Втора употреба доста трудно се намират, а и някой "далновидни продавачи" ги продават комплект с цялото табло, а страничните заедно с корите на вратите
Та интересува ме последно : как се сваля старата боя (нещо като леко гумирано е). Тук всеки си пише различно - шкурка, не се сваля, корселин и т.н.
Мойте нямат почти никакви драскотини , и въпросът е дали само да не ги почистя със спирт и да ги пръсна със спрея
Втора употреба доста трудно се намират, а и някой "далновидни продавачи" ги продават комплект с цялото табло, а страничните заедно с корите на вратите

Та интересува ме последно : как се сваля старата боя (нещо като леко гумирано е). Тук всеки си пише различно - шкурка, не се сваля, корселин и т.н.
Мойте нямат почти никакви драскотини , и въпросът е дали само да не ги почистя със спирт и да ги пръсна със спрея

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- milennyc
-
-
Aз това го правих тази седмица и стана мн добре. Значи махах това сиво леко гумирано чудо с корселин. Със шкуркане не си е работа
. Обаше има една тънкост с кореселина. Мокриш си лайсната(те) и това сивото почва да се сбръчква. Тогава е момента да го олюпите с рака а не с шкурка че се драска. Кофи е само че сега мирише на боя в колата. Но все още не съм ги правил с лак. Само ги пръсках със светлосива боя. После мога и да кача снимки да видите как е станало.

- kriso85
- старши ентусиаст
-
Aз мисля да ги пръскам със спрей?
Е като изсъхнат няма ли да се отмиришат тия лайсни?

- milennyc
-
-
kriso85 написа:Aз мисля да ги пръскам със спрей?
Грешката е моя и аз ги пръсках със спрей и сега мирише на Боя(спрей). Но нямат лак. А не остана време за това понеже вчера ги пръсках. А тази вечер имаме сбирка на Клуба в Пловдив и трябва да съм на линия. А след това е Събора ....Няма как да карам без никакви лайсни
- kriso85
- старши ентусиаст
-
Защо, аз си мисля че мога да покарам без лайсни ?
1-2 дни ще се отмиришат ми се струва
Или няма
1-2 дни ще се отмиришат ми се струва

Или няма

- milennyc
-
-
kriso85 написа:Защо, аз си мисля че мога да покарам без лайсни ?
1-2 дни ще се отмиришат ми се струва![]()
Или няма
Ами да ти кажа днес стават дни и си мирише. Но пък аз не карам на отворени прозорци. Почти няма как да се размирише. Ако я оставяш да се проветрява не знам. А може би иска безцветен лак и ще се оправи! А аз карах 1 ден без ласни голям срам

- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
- kriso85
- старши ентусиаст
-
quickshare написа:на Е46-цата си ги направих сиви,а бяха графит.Стана много много добре....а бе оригинал!!!
Я раздуй малко как ги направи? Спрей или друга боя, как свали старото гумирано покритие, как се оправи с миризмата?

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
vanko0504 написа:Колеги на мен много ми харесват махагоновите лайсни.Някои знае ли колко пари са,че мойте са тъмно сиви и изобщо не ме кефят
Усещам предложения за бартери...нека започнат СЕГА

vanko0504 написа:Колеги както казах моите са тъмно сиви и със ел стъкла само на предните врати .Готов съм на бартер за махагон който иска нека пише.Може да направим някоя сделчица
F_E_N_O_M_E_N_A написа:в мойто са махагонови, ако някои иска праа бартер за черни лъскави или мат, но да са черни
Мисля че това е твоя човек

- kriso85
- старши ентусиаст
-
Утре смятам да ги сваля мойте лайсни и да ги боядисам.
Може ли някой да ми даде някой да ми даде напътствия по въпроса за махането на сегашното гумирано покритие и избора на спрей (такъв за пластмаса ли да търся) и дали миризмата е много след операцията
Може ли някой да ми даде някой да ми даде напътствия по въпроса за махането на сегашното гумирано покритие и избора на спрей (такъв за пластмаса ли да търся) и дали миризмата е много след операцията