Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
viper_dg написа:дайте повече инфо за тази освен че е обръщана,дали си заслужава на снимките изглежда добре http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=88wklu
ако всичко й е наред и ти се занимава , мен лично ме дразни отпред мтех2 отзад мтех1 брони , нема ксенон . Но пък тези неща са лесно поправими ако ти се наливат още пари по нея
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
viper_dg написа:дайте повече инфо за тази освен че е обръщана,дали си заслужава на снимките изглежда добре http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=88wklu
На мен ми изглежда страшен сбирщайн - предна броня М-тех 2, задна М-тех 1, въпреки че има М-прагове, волан, рекаро и джанти, липсва М-педала за почиващия крак и черния таван, което ме навежда на мисълта, че освен че е обръщана (което хич не е малко и не е за подценяване), е направена с всякакви "останали" интериорни части, каквито е имало в гаража. Смятай щом интериорно е подходено така, какво да говорим за останалото. Това е само мое мнение, което е субективно и не ангажирам никой с него (преди да ме нападне някой

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
gotti88 написа:viper_dg написа:дайте повече инфо за тази освен че е обръщана,дали си заслужава на снимките изглежда добре http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=88wklu
На мен ми изглежда страшен сбирщайн - предна броня М-тех 2, задна М-тех 1, въпреки че има М-прагове, волан, рекаро и джанти, липсва М-педала за почиващия крак и черния таван, което ме навежда на мисълта, че освен че е обръщана (което хич не е малко и не е за подценяване), е направена с всякакви "останали" интериорни части, каквито е имало в гаража. Смятай щом интериорно е подходено така, какво да говорим за останалото. Това е само мое мнение, което е субективно и не ангажирам никой с него (преди да ме нападне някой). Все пак провери по ВИН какво е имало като оборудване и екстри, прецени кое е добавено и кое е премахнато
, ако можеш огледай хубаво как е обърната дирекцията и с малко пари и мерак ще можеш да я догодиш до що-годе приличен външен вид.
VIN KL90584

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Bavarcho написа:VIN KL90584
transmission: automatisch

S205A Automatikgetriebe Automatic transmission
S265A Reifen Druck Control (RDC) Tyre pressure control (TPC)
S522A Xenon-Licht Xenon Light
тая кола половината я няма... да не говорим за ///M пакет

сигурно ли е, че това е вина?

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- Dream_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330i седан .03
- Мечтае да кара: Това което има
- Детайли за колата: Черна.
Bavarcho написа:мисля че не трябва да има грешка
Най-вероятно колегата вкарва ирония,към която и аз се присъединявам.
- Dream_BMW
- младши ентусиаст
-
Лошо няма че колата е станала от автоматик на ръчка.Факта че има разминаване между елементите с които е излязла от завода и тези с които сега колата разполага е нещо което не трябва да ни шокира,все пак е обръщана. Вглеждайки се в тези подробности бягаме от същината на въпроса а тя би трябвало да е техническото състояние на автомобила.Всичко друго е въпрос на вкус и приоритети.За колегата по-горе,който пита за тази кола ще му е по-полезна информация свързана с това технческо състояние, и оборудване за момента а с каква кутия и излязла от завода колата е просто любопитна информация.
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Фейс 330-ка ляв волан с новият мотор 231 коня - седан и с газ инжекцион за 8500лв...че тя ако нямаше никакви проблеми щеше отдавна да е продадена.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- viper_dg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46-330i
vicho написа:Bavarcho написа:VIN KL90584
transmission: automatisch![]()
тая кола половината я няма... да не говорим за ///M пакет![]()
и на мен това ми направи впечатление,много разлики...определено не ми хваща много окото.... спрях се на тази http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=88wklu но още търся купувач за моята

\oOO)_(||||) (||||)_(OOo/
\_o___\\______//___o_/
\_o___\\______//___o_/
- Mar40
- Потребител
-
- Кара: e46 328ci
- Мечтае да кара: BMW M3
- Детайли за колата: Black Bandit
Здравейте, колеги какво мислите за тази http://www.mobile.bg/11414480579698035 . Възможно ли е шофьорската седалка да е електрическа и да няма памет ?
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
viper_dg написа:vicho написа:Bavarcho написа:VIN KL90584
и на мен това ми направи впечатление,много разлики...определено не ми хваща много окото.... спрях се на тази http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=88wklu но още търся купувач за моята
Много пара е за тая реликва???????...ти си знеш.
Здравейте , колеги искам да ви питам мнението за тая количка http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11415859575450921&slink=89dhp7 . Ако възможно ще може ли да ми кажете някаква читава 320-ка , ще съм ви благодарен

- viper_dg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46-330i
vvasilev1 написа:viper_dg написа:vicho написа:Bavarcho написа:VIN KL90584
Много пара е за тая реликва???????...ти си знеш.
да но....330и нещо са кът няма много избор,а друга с такива екстри и в това състояние нещо не мога да намеря
\oOO)_(||||) (||||)_(OOo/
\_o___\\______//___o_/
\_o___\\______//___o_/
- Dream_BMW
- младши ентусиаст
-
Та как е възможно кола на над 10 години с нерентабилен и обременяващ от към финансова тежест двигател и подръжка да си намери купувач извън широкия достъп който дава нета?
Едва ли се блъскат много кандидати за 11-12 годишна ,плачеща за неотложни ремонти на доста агрегати ,струваща около 10-12 хилки,нищо че е натокана,добре оборудвана,изпъната и оригинално лява 330-ка М-пакет,автоматик ,ръчка ,6 скорости или SMG. Имам усещането,че такива коли предимно по поръчка се внасят.От Италия трудно ще изпадне такъв вариант.Там май М-пакети и подобни шукарии не са популярни.От германия и съседните май трябва да е понагъната,за да дойде на приемвлива цена.Англя е опцията май.В последно време предимно обръщани варианти има и повечето намират реализация,най-вероятно заради цената.
Такива са ми наблюденията единствено за седаните на нашия пазар.При коНбитата май положението е по-добре.
Едва ли се блъскат много кандидати за 11-12 годишна ,плачеща за неотложни ремонти на доста агрегати ,струваща около 10-12 хилки,нищо че е натокана,добре оборудвана,изпъната и оригинално лява 330-ка М-пакет,автоматик ,ръчка ,6 скорости или SMG. Имам усещането,че такива коли предимно по поръчка се внасят.От Италия трудно ще изпадне такъв вариант.Там май М-пакети и подобни шукарии не са популярни.От германия и съседните май трябва да е понагъната,за да дойде на приемвлива цена.Англя е опцията май.В последно време предимно обръщани варианти има и повечето намират реализация,най-вероятно заради цената.
Такива са ми наблюденията единствено за седаните на нашия пазар.При коНбитата май положението е по-добре.
Здравейте , колеги искам да ви чуя мнението за тая кола http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11415859575450921&slink=89he5c. Ще съм ви благодарен и ако ми кажете някаква друга 320-ка