КАЛЕНДАР НА НАШИТЕ Е46 ЗА 2013г.

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Бихте ли си купили такъв календар?

Да
175
78%
Не
33
15%
Да, повече от 1 брой
17
8%

Общо гласове : 225
младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO

Re: КАЛЕНДАР НА НАШИТЕ Е46 ЗА 2013г.

Мнение от Rosendo » 14 Дек 2012, 9:16

mitaka7 написа:Колега Гума, за жалост хората, които дават само съвети и градивни критики ги има в изобилие. Бих казал даже, че това е запазената марка на Българина. Но като трябва да се свърши някаква работа съветниците се покриват в миши дупки.
По повод календара на Пирели - като достигнеме финансовия бюджет на Пирели, ще направим и подобаващ календар.
И пак подчертавам, стигне ли се до въпрос за работа, отговорност и до финанси, всички дизайнери и идеолози изчезват, а като се свърши работата същите смело започват да критикуват.
Та колеги, приемете този мой пост като градивна критика към вас - тези, които сте недоволни. Не визирам лично никой от вас, говоря по принцип.

Този календар не е профисионален като изработка на БМВ Груп. Това е календар на едно общество, което е сплотено като едно голямо семейство. :yes:

+1 :clap:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: возят ме
Мечтае да кара: космически кораб, ама надали...

Мнение от dudeto_sy » 14 Дек 2012, 9:29

mitaka7 написа:Колега Гума, за жалост хората, които дават само съвети и градивни критики ги има в изобилие. Бих казал даже, че това е запазената марка на Българина. Но като трябва да се свърши някаква работа съветниците се покриват в миши дупки.
По повод календара на Пирели - като достигнеме техния финансов бюджет, ще направим и подобаващ календар.
И пак подчертавам, стигне ли се до въпрос за работа, отговорност и до финанси, всички дизайнери и идеолози изчезват, а като се свърши работата същите смело започват да критикуват.
Та колеги, приемете този мой пост като градивна критика към вас - тези, които сте недоволни. Не визирам лично никой от вас, говоря по принцип.

Този календар не е профисионален като изработка на БМВ Груп. Това е календар на едно общество, което е сплотено като едно голямо семейство. :yes:

Аз се гордея с това, че се познавам със семейството на Е46 и искрено ви благодаря, че ме приехте в него. Разбира се няма как са не споделя и благодарността си към Runnaway защото без него календарът щеше да остане една добра идея. Смятам, че първият опит е прекрасен и всеки пък когато го погледна в къщи или в офиа (в офиса ще си сложим дори и в заседателната зала един) ще си спомням за това какви прекрасни хора сте и ще чакам с нетърпение следващата сбирка или мероприятие на подфорум Е46.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i 98
Мечтае да кара: Електромобил...

Мнение от vavilon » 14 Дек 2012, 10:35

Календара e....чудесен: превъзходен, хубав, красив, изящен, великолепен, прекрасен, възхитителен, очарователен, чуден, екстра
шик, фин
голям, ужасен, страхотен, славен, знаменит
забележителен, удивителен, учудващ, изненадващ
лукав, дяволит, кокетен, отличен, страшен
огромен
поразителен
достоен за уважение, достоен за възхищение
първокласен, най-добър
сладък, мил
смайващ, невъзможен
сносен, поносим, търпим, свестен, разбран, добър, любезен
умел, ловък, който го бива
доблестен, внушителен, представителен, величествен, добре сложен, напет, елегантен
светъл, сух, слънчев......
:yes: :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F34 320d
Мечтае да кара: G32
Детайли за колата: 320d GT B47

Мнение от mistyrain » 14 Дек 2012, 10:40

Евала за усилието. Вече се чух с Митака и зачвих моето копие :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46
Детайли за колата: N42B20

Мнение от pimpo » 14 Дек 2012, 10:51

Аз като един от хората, които си позволиха критика искам отново да кажа, че календара наистина е страхотен!!! Без значение дали моите забележки ще бъдат взети под внимание или не! В никой случай не се приемам като "недоволен" дори напротив. Просто се вдъхнових от идеята и се постарах да дам от себе си каквото мога за да допринеса за още по-хубав краен резултат! С удоволствие бих се включил и в изработката, но с Фотошопа съм на "ваше височество".
В момента не съм в България, но щом стъпя на родна земя, преди да си платя телефона, ще ида да си заръчам календар!
Още веднъж благодаря на всички за идеята и реализацията!
:bowdown:
Кога се пише "И" и кога "Й"

1. В българския език няма дума, която в множествено число да завършва на "й"!!!
грешно --> правилно
- вибраций --> вибрациИ
- консултаций --> консултациИ

2. Думи в които може да има "и" или "й" според смисъла. Примери:
- моменТА в коЙто (ед.число)... / ...моментИТЕ в коИто... (мн. число)
- коЙ човек (ед. число) / коИ хора (мн. число)
- някоЙ човек (ед.число) / някоИ хора (мн.число)
- Моля не ме безпокоЙте! / Не, не ме безпокоИте
- един завоЙ (ед.ч.) / много завоИ (мн.ч.)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530d '09

Мнение от Malik » 14 Дек 2012, 12:06

Браво за усилията и ентусиазма на направилите го. Като цяло е страхотен. Дизайна е интересен и разчупен. Браво!

Явно сте си имали нещо на ум и сте си го реализирали. Евала за което. Но се надявам догодина да се вземе предвид и мнението на хората от подфорума, щом календара е за "нашите е46".

:yes:

пс: Нито една снимка от сбирката през септември? :dunno:

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dudeto_sy » 14 Дек 2012, 12:58

Malik написа:Браво за усилията и ентусиазма на направилите го. Като цяло е страхотен. Дизайна е интересен и разчупен. Браво!

Явно сте си имали нещо на ум и сте си го реализирали. Евала за което. Но се надявам догодина да се вземе предвид и мнението на хората от подфорума, щом календара е за "нашите е46".

пс: Нито една снимка от сбирката през септември? :dunno:

Изображение

Хора, календарът може и да не е идеален, вероятно е далеч от "идеален", но ако сме обективни то ще се наложи да признаем, че наистина нямаше как да бъдат включени всички снимки. Наистина догодина ще е хубаво повече хора да се включат от по-рано с идеи, така че да няма сърдити накрая и предполагам, че следващият път по-инициативните трябва да бъдат тези, които в момента имат най-много "градивни" критики и са най-недоволни от крайния резултат. За съжаление нашите възможности от гледна точка на време стигнаха само до това, което се получи като краен резултат.

Колкото до подфорум Е46... извинявайте, но погледнете темата кога е качена и колко време имахте за реакция.

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 14 Дек 2012, 13:46

Теглейки чертата бих казал следното:

1. Интересът е голям и за да се съберат повече снимки трябва да се увеличи и размерът. Догодина можем направо да се "качим" на големият стенен календар, тъй като 35х50 ни налага да сбиваме снимки и да прави почти невъзможно събирането на един автомобил (дори и като основен) на цялата страница.

2. Започването от по-рано е задължително. Събирането на снимки по месеци може и да не донесе желания ефект. По-скоро този път колегите да изпращат снимки от четирите сезона, ако имат налични.

3. Това с М3 ще бъде махнато. Корицата все още не е избрана. Това с датата също ще бъде отразено.

4. Съжалявам за сбирката през Септември, както и за много хубави снимки, които получих, но виждате, че предвид настоящия размер вариантите са много малко. Има автомобили като на колегата discoinferno и Apassionata, които просто няма как да се съберат по друг начин вътре, за което наистина ми е тъпо.

Надявам се този календар да донесе повече усмивки за нас през 2013 г. Да ни сплоти и да увеличи броя ни - на хората по сбирките и на прекрасните Е46-ци в семейството ни.

Ако има нещо, което не е направено добре поемам цялата вина за решенията, които са взети и снимките, които са избрани и начинът, по който са композирани.

Радвам се, че аз съм част от това невероятно общество заедно с вас!
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d
Мечтае да кара: M4

Мнение от diskoinferno » 14 Дек 2012, 15:00

Runnaway написа:Теглейки чертата бих казал следното:

1. Интересът е голям и за да се съберат повече снимки трябва да се увеличи и размерът. Догодина можем направо да се "качим" на големият стенен календар, тъй като 35х50 ни налага да сбиваме снимки и да прави почти невъзможно събирането на един автомобил (дори и като основен) на цялата страница.

2. Започването от по-рано е задължително. Събирането на снимки по месеци може и да не донесе желания ефект. По-скоро този път колегите да изпращат снимки от четирите сезона, ако имат налични.

3. Това с М3 ще бъде махнато. Корицата все още не е избрана. Това с датата също ще бъде отразено.

4. Съжалявам за сбирката през Септември, както и за много хубави снимки, които получих, но виждате, че предвид настоящия размер вариантите са много малко. Има автомобили като на колегата discoinferno и Apassionata, които просто няма как да се съберат по друг начин вътре, за което наистина ми е тъпо.

Надявам се този календар да донесе повече усмивки за нас през 2013 г. Да ни сплоти и да увеличи броя ни - на хората по сбирките и на прекрасните Е46-ци в семейството ни.

Ако има нещо, което не е направено добре поемам цялата вина за решенията, които са взети и снимките, които са избрани и начинът, по който са композирани.

Как да поръчаме тези които не сме от София. Никъде в тема отще не виждам банкова сметка
Изображение

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 14 Дек 2012, 15:11

diskoinferno написа:
Runnaway написа:Теглейки чертата бих казал следното:

Как да поръчаме тези които не сме от София. Никъде в тема отще не виждам банкова сметка

Днес ще прескоча до ПИБ да си взема банковата сметка, че не я знам на изуст.
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dudeto_sy » 14 Дек 2012, 15:22

Жорка... няма да е лошо повече хора да идват на сбирките, но колкото повече хора идват, толкова повече ще стават снимките и тогава ще се видим в приключение с обработката им.

Както и да е, изписа се много, всеки си каза мнението. Дойде времето да плащаме и да видим на кой му харесва в действителност идеята и на кой не му харесва.

Ще повторя отново. Аз ще си купя календар, защото ми харесва. Ще си го закача и в дългите и трудни работни дни, които ми предстоят през следващата 2013 г. ще хвърлям по едно око към календара, за да съм подготвена с пържолите, дървените въглища и доброто настроение за следващата ни сбирка. Искрено благодаря за това, че имам възможността да съм част от това семейство.

Лично на теб отново ти благодаря, че помогна за това добрата идея да не си остане просто идея. Колкото до тези, които много могат и зная..., искрено се надявам следващата година да направят те календара и поне един от тях да дойде на наша сбирка, предполагам, че няма да бъдат върнати дори и да не донесат пържоли, а само себе си.

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 14 Дек 2012, 15:39

Жоре, хубав календар ама тая година нема купи :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dudeto_sy » 14 Дек 2012, 15:50

BMDrago написа:Жоре, хубав календар ама тая година нема купи :mhihi:

Догодина предлагам направо стъклени плакети, като наградите Еми...

Погледни го от добрата страна... няма купи, но има календари.

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 14 Дек 2012, 15:51

Супер е календара :D Колкото до критиките, разбира се, казах но Жорко, че ще стане така... и знам как се чувства, изпитвала съм го като правих стикери за една сбирка...защото вкусовете и вижданията на хората са различни. То и аз мрънках малко де, хихихих

Хайде да се активизираме по-бързо да се съберат парите! :D
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E46 N57 XD
Мечтае да кара: E60 535d
Детайли за колата: Електрокар с шест цилиндъра

Мнение от auxx » 14 Дек 2012, 18:34

Чакаме банковата сметка :bchug:
Изображение

ПредишнаСледваща