Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (2) - (архив)

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: 323ci

Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46

Мнение от the_dentist » 06 Дек 2011, 23:30

the_dentist написа:Здравейте колеги, като млад шофьор мисля да се сдобия и с кола нали, та съм се спрял на следната http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details или другия вариант е 320d. Ако може да споделите дали горе посочената кола е добра ще съм ви много благодарен или да се насоча към 320.

Колата е стария мотор 184к.с., с челен удар отпред и преправена отпред на фейсова...удара не е бил никак лек, а на всичкото отгоре са позабравили да въстановят някой части - като въздуховода към радиатора на горивото...+още няколко неща.
Само за справка - радиатора за охлаждане на горивото е почти 2 педи навътре в коша... сам си преценяй колко сериозен е бил удара, за да изпотроши въздуховода :mhihi:
Волана е претапициран, а топката - направо са я сменили - да ти казвам ли защо (смятам ще се сетиш, че е приличала на терлик от износване...)
Макферсоните и те са мръднали...може да не са ги сменили даже (честичко не го правят) ... после що колата оставя 3 следи в дъжд и сняг :mhihi:
А Макферсоните са мръднали защотоооо.... ги няма ограничителите горе на бомбетата (т.н. "пъпки").
Иначе...екстри има доволно :confused:[/quote]

Благодаря много за това твое изказване, значи тази кола отпада за избора ми, макар че не очаквах да е толкова да е зле състоянието и. :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 07 Дек 2011, 0:01

latrel написа:По-добре втората, поне е от частно лице ;)
Първата е от авто салон, който се обсъждаше на предната страница с една тройка с челен удар и недосъбрана :mhihi: :mhihi:

втората е на виден форумен ентусиаст, който няма особено добра репутация, така че ти си решаваш :yes:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: мечтата си!e46 320ci & e92 320d
Детайли за колата: Devil heart.. Angel eyes...

Мнение от Wolfeye » 07 Дек 2011, 1:39

vicho написа:
latrel написа:По-добре втората, поне е от частно лице ;)
Първата е от авто салон, който се обсъждаше на предната страница с една тройка с челен удар и недосъбрана :mhihi: :mhihi:

втората е на виден форумен ентусиаст, който няма особено добра репутация, така че ти си решаваш :yes:

Въпросната втора, до скоро е била в автосалон "бомиауто" , тъй че това, че е от частно лице едвали играе роля в конкретния случай! Купена карана некой друг месец и пусната за продан :smoke: ! Не казвам, че е лоша :winky:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Milenrec » 07 Дек 2011, 14:57

Здравейте колеги дайте мнение за тези 3те обяви насочил съм се към 320Д
http://www.cars.bg/u517272
http://www.cars.bg/u521533
http://www.cars.bg/u492147

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 M54 '01

Мнение от jbankov » 07 Дек 2011, 15:31

На първата само като видях това TD и директно затворих и не съм я гледал - подвеждаща обява.
Втората изглежда добре, НО на мен най-ми допада
третата като вариант, като изключим сменяните фарове - незнайно защо :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 07 Дек 2011, 16:00

Тя и третата е леко подвеждаща...
"електронна стабилизираща програма против преплъзване (ASD), блокаж на диференциала"
К'во е ASD, btw ?
За първи път виждам "заключване на скоростите против кражба" :shock: т.е. оная пи*ка до ск. лост в ляво :shock:
Топката на скоростите ще я коментираме ли или няма смисъл :mhihi:
На тоя лилав салон нещо не му ходи сив мокет и като цяло сив интериор :dunno: Струва ми се наден допълнително... 'Що ли... :dunno:
Иначе втората нещо преден десен калник ми е съмнителен, ама може да е заради светлината, зна'ш ли... :dunno:
А за първата... Мани td-то , ама как може да си снимаш колата с включен габарит, при положение, че единият е изгорял :banghead: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320d

Мнение от outworld » 07 Дек 2011, 16:48

Milenrec написа:Здравейте колеги дайте мнение за тези 3те обяви насочил съм се към 320Д
http://www.cars.bg/u517272
http://www.cars.bg/u521533
http://www.cars.bg/u492147

Колега и трите изглеждат доста зле, събери още малко пари и тогава търси нещо читаво, за тези пари - толкова :roll:

ПП Първата и емблема няма и изгорял габарит, представи си колко се е грижил за нея собственика ;)
Изображение

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 07 Дек 2011, 16:49

Верно ли не видяхте, че първата и втората са една и съща кола ??!?!?!? :lol:

Момчета...излагате се :mhihi:

По темата - нито едната, нито другата...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от outworld » 07 Дек 2011, 17:07

Баси прав си Иване :oops:

Аз гледам март едната, другата юни, ама тасовете еднакви и вътре пак еднаква :mhihi:

А колкото до изгорелия габарит, щом я е снимал така, представи си колко още неща ще има за правене. Според мен всеки който иска да продаде колата си, ще смени поне 1 крушка - несериозно е :bang:

ПП изтриите спама ако прецените :bchug:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Milenrec » 07 Дек 2011, 17:18

Мерси колеги за помоща, но бюджета ми е макс 7 000 лв, значи казвате читава 320D
за тия пари няма да намеря.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от outworld » 07 Дек 2011, 17:25

Milenrec написа:Мерси колеги за помоща, но бюджета ми е макс 7 000 лв, значи казвате читава 320D
за тия пари няма да намеря.

Трудно ще намериш (казвам читава), защото след покупката трябва да имаш приготвен някой лев ако излезе нещо, а то винаги излиза по нещо да се ремонтира и ако си дадеш всичките пари за да я купиш, после вместо да караш и да се кефиш, ще търсиш пари за ремонти и няма да можеш да и се нарадваш :no:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Milenrec » 07 Дек 2011, 17:34

Тази http://www.cars.bg/u492147 мога да я видя тия дни -на какво да обърна внимание щот собственика казва че е перфектна и няма никакви забележки и цената
е твърда.Мерси предварително.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 07 Дек 2011, 20:59

Milenrec написа:Тази http://www.cars.bg/u492147 мога да я видя тия дни -на какво да обърна внимание щот собственика казва че е перфектна и няма никакви забележки и цената
е твърда.Мерси предварително.

Колата изглежда добре. Има и екстри, което за повечето тук е важно. А и нее гола като пушка.
Според предишната, която беше пуснал, тази изглежда доста по-добре. Но все пак ако имаш някой познат с лаптоп, кабели и програма, да я закачи набързо, да и направи една диагностика. Става бързо и лесно.

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 07 Дек 2011, 21:20

Волана, скоростния лост и целия салон са сменени...тази кола ако е перфектна...аз ще си затрия акаунта във форума :mhihi:

Много мразя обява без снимка на мотора...може би само думичката "перфектна" я мразя повече за кола със подменен салон, волан, скоростен лост, мигачи...и без снимка на мотора...пич...ако ти е близо колата - хвърли и едно око, но ако си далече от Смолян...послушай ме - не бий път до там да гледаш този "перфектен" екземпляр :confused:

П.с. Да повтарям ли пак, че спам-а в тази тема не е никак желателен ????

Ако казвате нещо - то трябва да бъде конкретно към дадена кола - без повече локуми, без "теории", ценови сравнения и т.н. !!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 07 Дек 2011, 22:01

Добре де, волана е сменен и какво от това? На повечето тук воланите и салоните са сменени и не са оригиналните, с които е излезнала колата от завода. Мигачите и топката на скоростния лост са пълна смешка - за това съм съгласен и аз. Но два мигача от някоя англичанка, нова оригинална топка от 40лв. и всичко си идва на мястото.
Нали екстрите са важни, но когато ги е слагал някой друг - тая кола не става. Много противоречия. А в Бг, в частност и в този форум доста се подкрепят хората, които слагат допълнения към колите си. Та общо взето критерия при избор на автомобил при всеки човек е различен и явно за това се получават и различните мнения.

Milenrec, ако ти харесва колата, отивай и си я гледай. От пет снимки, дори и снимка на мотор да има, никой не може да ти каже какво е състоянието на колата. Тук може да чуеш само странични мнения, но избора си е твой.

ПредишнаСледваща

Назад към E46