дневни светлини
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- NIKMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46i
Re: дневни светлини
Момци с тези над 350 камери в София, нали се сещате какво ще ни се случи, ако караме с всичко различно от къси светлини, като ангели, габарити, халогени и т.н. Стабилно ще пълним бюджета на КАТ.

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
дневни светлини
Аз мисля че ще отпадне скоро
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- auxx
- Потребител
-
- Кара: E46 N57 XD
- Мечтае да кара: E60 535d
- Детайли за колата: Електрокар с шест цилиндъра
Se7ven написа:Значи да поесня за дневните светлини, може да се направят три вида дневни светлини:
Вариант -1: дневни къси светлини + гарабрити и интериор, положението на копчето на фаровете е на къси светлини и при втори контакт се включват, при нулево положение на ключа всичко се гаси (могат да се спрат когато врътката за включване на фаровете е на положение "0"). -включват се с ДИС, НЦС и можеби с Навкодер-не съм сигурен.
Вариант -2: дневни светлини къси + габарити и интериор, положението на копчето на фаровете е на "0" и при втори контакт се включват, при нулево положение на ключа всичко се гаси (НЕмогат да се спрат, винаги карате на къси и никога неможе да ви глобят за невключени фарове-включват се с НЦС.
Вариант -3: дневни светлини дълги на "%" БЕЗ габарити и интериор, положението на копчето на фаровете е на "0" и при втори контакт се включват, при нулево положение на ключа всичко се гаси (НЕмогат да се спрат, винаги карате на процент от дълги и никога неможе да ви глобят за невключени фарове),(за препоръчване са за коли с ксенон да пести ламбите, пък и седи по-готино на фейс фарове с лупи). -включват се с НЦС, Навкодер и ДИС.
* Забележка: Могат да се включат на LCM -1,2,3 даже и на LCM А, които е до 1995-96 г. даже и да няма въобще опция дневни светлини пак има чалъм да се направи.
* Няма как да се направи да се палят по-късно фаровете след запалването на мотора или поне аз незнам.
Може да ми е малко тъп въпроса ама 3-ят вариант може ли малко по-подробно да се обясни, в смисъл тва се прави през комп с кабел ?? и от каде точно и как

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
auxx написа:Може да ми е малко тъп въпроса ама 3-ят вариант може ли малко по-подробно да се обясни, в смисъл тва се прави през комп с кабел ?? и от каде точно и как![]()
щом питаш значи не ти трябва да знаеш

през кабел с компа се прави с описаните от колегата програми
свържи се с него или с някой колега, които го е правил
отключва се за 5 мин като знаеш какво правиш

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
1- обяснете с Дис как се прави Вариант3, че той отдавна ме интересува.
2- обяснете как се прави колата да работи за ксенононви фарове. С китайски ксенон съм 35 вата, ако си направя колата да работи на ксенон през дис какви ще са последствията. Искам да го направя с цел да спре да ми свети количката за изгорели фарове.
2- обяснете как се прави колата да работи за ксенононви фарове. С китайски ксенон съм 35 вата, ако си направя колата да работи на ксенон през дис какви ще са последствията. Искам да го направя с цел да спре да ми свети количката за изгорели фарове.
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
Next написа:1- обяснете с Дис как се прави Вариант3, че той отдавна ме интересува.
мисля че ако я направиш за ксенон няма да ти работи от вътре реголирането на фаровете

- Next
- старши ентусиаст
-
- ilia1984
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: BMW
Все пак да попитам дали фабрично на Е46 се слагат дневни светлини или "angel eyes" ? И може ли да сертифицираме angel eyes като дневни светлинни на нашите коли ?
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
ilia1984 написа:Все пак да попитам дали фабрично на Е46 се слагат дневни светлини или "angel eyes" ? И може ли да сертифицираме angel eyes като дневни светлинни на нашите коли ?
"Не" е отговорът на всичките ти питания
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- ilia1984
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: BMW
kriso85 написа:ilia1984 написа:Все пак да попитам дали фабрично на Е46 се слагат дневни светлини или "angel eyes" ? И може ли да сертифицираме angel eyes като дневни светлинни на нашите коли ?
"Не" е отговорът на всичките ти питания
Все пак да питам някой опитал ли е да сертифицира angel eyes като дневни светлинни ? http://www.technotest.bg/bg/tpi.html#pzv
- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
Next написа:Остава въпрос №1
С ДИС не може да стане. Навкодер и НЦС (може би има и друга програма, но не и ДИС). Не е трудно стига да знаеш как да работиш с програмите.
- Next
- старши ентусиаст
-
dido0o``` написа:Next написа:Остава въпрос №1
С ДИС не може да стане. Навкодер и НЦС (може би има и друга програма, но не и ДИС). Не е трудно стига да знаеш как да работиш с програмите.
Точно вариант 3 е написан, че е възможно с ДИС
написано е, но май такъв вариант, който го няма фабрично няма как да стане с ДИС
там само официалните неща са възможни
иначе и на мен ми е интересно с % как ще изглежда колата, трябва да потърся някой с НЦС или Навкодер за проба
там само официалните неща са възможни
иначе и на мен ми е интересно с % как ще изглежда колата, трябва да потърся някой с НЦС или Навкодер за проба
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Ето как е на Е39, около 30%.
И на моята кола със старите фарове пак на 30%
И на моята кола със старите фарове пак на 30%
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Ivo_Borisov на 04 Авг 2012, 22:09, променена общо 1 път

- Nedialkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Детайли за колата: BMW
В закона няма дефинирано, кое е дневна светлина и кое не. И аз сега се чудя дали ако взема едни ангелски очи няма да мога да си карам без проблеми.
Не искам да ми изгарят фаровете в тия жеги, да сменям лампички на табло през 6 месеца и да ми потъмнеят стоповете отзад.
Има ли някой опарен който е карал на ангелски очи зимите и да са го спирали?
Не искам да ми изгарят фаровете в тия жеги, да сменям лампички на табло през 6 месеца и да ми потъмнеят стоповете отзад.
Има ли някой опарен който е карал на ангелски очи зимите и да са го спирали?