Опит за кражба.

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Re: Опит за кражба.

Мнение от jrocket » 07 Дек 2010, 9:45

Любопитно ми е, при липса на патрон, как ще се отключи ако релетата за централното откажат (май е често срещан проблем -> виж тема)?

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 07 Дек 2010, 14:38

1. Всъщност е доста рядко срещан проблем 8)
2. Има достъп през багажника.
3. Мисля, че при задържан бутон на ключа за отключване дори и да не отключи - ще свали стъклото, за да се отключи през ръчката.
4. ... обаждаш се на приятел да разреши проблема :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 07 Дек 2010, 15:56

Тези дни си сложих аларма с пейджър за всичките състояния на колата, обемни датчици вътре и стабилно имобилайзерче. Освен това допълнително мотивирах крадците като не си поднових каското :lol: Сега чакаме да видим к'ва ше я бъде.

Тя по принцип си седи в гараж..... Ще е голям смях ако ми я откраднат :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320 D "01, E90 320 D" 07

Мнение от armagedon01 » 07 Дек 2010, 17:03

sub_eleven написа:Тези дни си сложих аларма с пейджър за всичките състояния на колата, обемни датчици вътре и стабилно имобилайзерче. Освен това допълнително мотивирах крадците като не си поднових каското :lol: Сега чакаме да видим к'ва ше я бъде.

Тя по принцип си седи в гараж..... Ще е голям смях ако ми я откраднат :lol:

А вариянта да ти заглушат сигнала на пейджъра, вече се продават мн такива устройства ........... ?!

Чувал съм, че от гараж най лесно се крадът - никой не ги безпокой!!!

И все пак искрено се надявам да не се стига до кражба! :bang:
На улицата се пазя не от крадци,а от полицията да не ми вземе парите.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от sub_eleven » 07 Дек 2010, 17:13

armagedon01 написа:А вариянта да ти заглушат сигнала на пейджъра, вече се продават мн такива устройства ........... ?!

Чувал съм, че от гараж най лесно се крадът - никой не ги безпокой!!!

И все пак искрено се надявам да не се стига до кражба! :bang:

по принцип могат, но при мен пейджъра следи също дали има обхват - ще сигнализира, че е загубил.....а гаражът ми има СОТ, така че няма да са необезпокоени. Аз по-скоро го правих това за когато съм я оставил някъде навън в близост до мен.

Принципно не се правя на тарикат - ясно ми е, че с каско е по-добре, ясно ми е, че могат да я гепнат въпреки всичко, но си е криза, а това е една от антикризисните ми мерки :lol:

а една кола по-малко си е още по-антикризисно.... :lol: това в кръга на шегата...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320 D "01, E90 320 D" 07

Мнение от armagedon01 » 07 Дек 2010, 17:22

[/quote]
по принцип могат, но при мен пейджъра следи също дали има обхват - ще сигнализира, че е загубил.....а гаражът ми има СОТ, така че няма да са необезпокоени. Аз по-скоро го правих това за когато съм я оставил някъде навън в близост до мен.

Принципно не се правя на тарикат - ясно ми е, че с каско е по-добре, ясно ми е, че могат да я гепнат въпреки всичко, но си е криза, а това е една от антикризисните ми мерки :lol:

а една кола по-малко си е още по-антикризисно.... :lol: това в кръга на шегата...[/quote]

Не знаех, че има и такава опция при загуба на обхват :yes:
А то щом гаражът има и СОТ верно си е в пъти по трудно :yes:
Като цяло подкрепям антикризисните ти мерки :D
На улицата се пазя не от крадци,а от полицията да не ми вземе парите.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от sub_eleven » 07 Дек 2010, 17:49

armagedon01 написа:Като цяло подкрепям антикризисните ти мерки :D

някой ден като осъмна без кола или пък като не си я намеря на някой паркинг и ми остане само пейджъра за спомен, пак ще си говорим :lol: хахахаха

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от lordlosh » 10 Яну 2011, 15:30

Някой да е с тези аларми на Леси и ако е да каже как са ?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от fedoracore » 10 Яну 2011, 16:49

кви аларми ,хората не си играят вече
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gugichamp » 10 Яну 2011, 17:32

Миналата седмица са думнали една 1чка от платен
паркинг с пазач,бариера,аларми и всякви други...
Колата е била застрахована .... :dunno:
от свинята лебед не става...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G05 xdrive 40i
Мечтае да кара: трезвен

Мнение от S7 » 10 Яну 2011, 19:17

Абе хора в Сф още ли се краде?Аз мислех като ида към столицата да се домъкна с печката ама като ви слушам така и ме отказвате нещо :paranoid:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 21 Яну 2011, 22:28

Да бе, ужас, то и аз другия месец като се прибера, мисля да отскоча до София при едни приятели ама......дано има платен паркинг някъде близо там, иначе ще ме е шубе.
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 24 Яну 2011, 14:02

makaveli316 написа:Да бе, ужас, то и аз другия месец като се прибера, мисля да отскоча до София при едни приятели ама......дано има платен паркинг някъде близо там, иначе ще ме е шубе.

Те повечето са платени вече ;) зависи къде ще замръкваш, но във всеки квартал си има, по 5лв при нас взимат на денонощие :yes:
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от xterminator » 02 Юли 2011, 16:36

Аре, и аз да се оплача... :censored: :ranting: :banghead:
В 4:30 през нощта онази вечер ми звъни телефона - някаква мацка от Първо РПУ: "Разбили са ви колата и са хванали извършителите! Моля слезте долу при колегите!"
Слизам аз долу и гледам на един келеш са му сложили гривните и няколко ченгета до него. Като отидох до колата видях, че 2 прозореца са счупени - предния ляв и задния десен при багажника от страната на акумулатора (понеже е комби). Първо си помислих, че са искали да ми крадат касата с усилвателя... но не можех да разбера още какво липсва, понеже не трябваше да пипам докато криминална полиция не си свърши работата. Впоследствие хванаха и втория извършител. Единият преди по-малко от месец бил излязъл от затвора.
След като си свършиха работата по колата отворих да гледам щетите - разбита малката жабка до волана и свободно висящ кабел, минусовата клема на акумулатора изключена. Включих клемата и вкарвам ключа да паля - таблото светва, всичко ОК и като завъртам да паля - ку*. Стартера въобще не върти. Стана ми ясно, че нещо липсва (колата е 320d - 150 к.с.). И така до 8 часа сутринта полицаите от криминална полиция обходиха целия район, сантиметър по сантиметър и по едно време единия от бакшишите, които бяха хванали за свидетели дойде и ми вика: "Ходи там да видиш някакъв електронен блок намериха, на него пише БМВ." Отивам аз при полицаите и им ги питам какво става и те ми казват, че това може да не е от мойта кола, а да си е тяхно, с което палят откраднати коли. А аз съм почти убеден, че е моя. След разговор по телефона с колегата Dimitroff стана ясно, че това е EWS модула, който взеха за веществено доказателство и сега направо ми се реве, защото чак след делото ЕВЕНТУАЛНО могат да ми го върнат! :censored: :evil: :ranting: Кажете ми какво мога да направя? Има ли някой, който препрограмира EWS модули? :help:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от xterminator » 03 Юли 2011, 18:30

Случаят го има и по вестниците и в нета: http://www.focus-news.net/?id=n1541245
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E46