Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
Ghadzhiev написа:Здравейте момчета и момичета.Дойде момента в който искам да си взема нова кола...До сега не съм карал бмв,но се надявам скоро да се кача и аз на едно такова.![]()
Спрял съм се на две коли.
http://www.cars.bg/c1119910
http://www.cars.bg/c1119813
Та въпроса ми е вие какво мислите за тези две коли по снимките които виждате.
И какво точно да гледам когато отида да ги видя:)
Колега,
Първата няма живи набори ... тва е разлепено от път:))))
В раздел продава има автомобили с регистрация, обслужени ... кукли, а ти гледаш тея гробове???
Има едно синьо комби 3.0d автомат ... кукличка ... направи си труда да го намериш и карай истинско БМВ.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
vvasilev1 написа:Има едно синьо комби 3.0d автомат
даже е на адекватни пари!

и аз се чудя, как хората искат да подарят на джамбазите по 1-2к, че и после ще си трошат главите с тия гробове

You said: "Time will change!" What if it changes you?
K_Ilkov написа:Atanas328 написа:Извинявай ако съм те обидил ...
Всъщност не си ... но като за човек дето не иска да се заяжда тона ти е доста заядлив![]()
Жив и здрав
Kris написа:Има тема за разхода и рибарските истории, момчета !!!
Мислех, че тая тема е за съвети (или поне в заглавието така пише),
ако е забранено да се обсъжда разхода щото има друга тема ще е много интересно?
Знаеш за какво говоря.

Никой не е казал, че е забранено. Само че като стане дума за разход и се отнасяме с по две-три страници безмислени спорове. А главната идея е да си помагаме в избора на посочени екземпляри, защото мерака заслепява и после "Оле-ле, тия БМВ-та са б@хти и боклуците."

vvasilev1 написа:Има едно синьо комби 3.0d автомат ... кукличка ... направи си труда да го намериш и карай истинско БМВ.
То е хубаво, но мисля че не ми е времето още да купувам комби

- spec-V
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
- Детайли за колата: ...E36 M50 B20
E36 M52 B20
E39 M57 D25
E46 coupe M57 D30
Е39 M57 D30
E46 coupe M52 B28TU
Е91 N43B20A
E46 coupe M54B30 SMG II
F31 Touring N47D20C
Ghadzhiev написа:vvasilev1 написа:Има едно синьо комби 3.0d автомат ... кукличка ... направи си труда да го намериш и карай истинско БМВ.
То е хубаво, но мисля че не ми е времето още да купувам комби
В такъв случай не си купувай нищо...,ако се съди по "колите" ,които си пуснал....

- kosyo11
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х3 е83 2.0д
Като е толкова хубаво това синьо комби,защо не го купите вие най накрая.
- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
kosyo11 написа:Като е толкова хубаво това синьо комби,защо не го купите вие най накрая.
Ние си имаме коли...в темата пишат мераклии дето нямат, но не схващам как се гледат нерегистрирани гробове, а тук от форума излизат коли с регистрация и набити в тях по 2 бона и никои не ги бръсне. Преди няколко месеца имаше черна 320 d, кукла с вкарани по нея поне 3 палки и май пак купена от човек извън форума

- Ivuchi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 323ci
То това е тъпото в случая - купиш си кола, оправиш я, слагаш екстри и ако тръгнеш да я продаваш ..... никой не му дреме какво има и че е гледана кола.
Гледа се ниска цена и газова уредба
и после новоосъзналия се собственик налива същите тия няколко каймета за същите тия екстри 
Да не говорим че с повече екстри, повече я мислиш дали няма да я разбият или вдигнат заради навигация или някоя друга шукария.
Гледа се ниска цена и газова уредба

Да не говорим че с повече екстри, повече я мислиш дали няма да я разбият или вдигнат заради навигация или някоя друга шукария.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
vvasilev1 написа:kosyo11 написа:Като е толкова хубаво това синьо комби,защо не го купите вие най накрая.
Ние си имаме коли...в темата пишат мераклии дето нямат, но не схващам как се гледат нерегистрирани гробове, а тук от форума излизат коли с регистрация и набити в тях по 2 бона и никои не ги бръсне. Преди няколко месеца имаше черна 320 d, кукла с вкарани по нея поне 3 палки и май пак купена от човек извън форума
По-скоро налети по 5 бона, но това е друга тема... Остави хората да си изживеят мечтата за нов внос, некарана в България, да пипнат сами котлона... Друг е въпроса, че повечето такива купувачи в най-добрия случай сменят масло от вереме на време и ако нещо много се разхлопа се купува втора ръка. Такива "колеги" няма как да оценят поддържана кола. Да е ясно, не визирам никого конкретно от тази тема.
Never mistake motion for action...
- spec-V
- кандидат ентусиаст
-
E36 M52 B20
E39 M57 D25
E46 coupe M57 D30
Е39 M57 D30
E46 coupe M52 B28TU
Е91 N43B20A
E46 coupe M54B30 SMG II
F31 Touring N47D20C
Leon написа:vvasilev1 написа:kosyo11 написа:Като е толкова хубаво това синьо комби,защо не го купите вие най накрая.
По-скоро налети по 5 бона, но това е друга тема... Остави хората да си изживеят мечтата за нов внос, некарана в България, да пипнат сами котлона... Друг е въпроса, че повечето такива купувачи в най-добрия случай сменят масло от вереме на време и ако нещо много се разхлопа се купува втора ръка. Такива "колеги" няма как да оценят поддържана кола. Да е ясно, не визирам никого конкретно от тази тема.
Евала ...точно и на място !

Като цяло сте прави, но риска винаги го има. Сещам се за два случая където някой си продава колата (едната дори беше от авто оказион на марката) и я продаде защото иначе трябваше да прави ремонт за 2-3к заради някакъв проблем, който трудно се открива.
Аз бих си взел от форума, ако се намери такава каквато търся, но няма...
Аз бих си взел от форума, ако се намери такава каквато търся, но няма...
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Нали не сте забравили, че най-дългата тема във форума, е колко сме коректни, и че има "наиграли" се именно с коли от тук.
При покупка на кола и господ трудно може да ти помогне, па кво остава с пет снимки, умишлено правени за продажба.
При покупка на кола и господ трудно може да ти помогне, па кво остава с пет снимки, умишлено правени за продажба.
^ Абсолютно вярно, имаше не един и двама пропищяли точно от "гледани" форумни уникати, в които е "наливано яко" и са "накачени с екстри". Та не всичко в продава е върхът на сладоледа и не всичко в автокъщите е за Надин, макар че и аз до сега "нов внос" не съм се престрашавал да си взема.
- spec-V
- кандидат ентусиаст
-
E36 M52 B20
E39 M57 D25
E46 coupe M57 D30
Е39 M57 D30
E46 coupe M52 B28TU
Е91 N43B20A
E46 coupe M54B30 SMG II
F31 Touring N47D20C
Не съм я виждал на живо,но...
Грозно боядисани брони в НЕ-точния цвят, стоповете са под всякаква критика.
Китайско мониторче , и много (хубави) рингове на таблото

Реално от към екстри е голеничка ,а гледам струва пара ..
... ЛИЧНО мнение