Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Re: Алтернативна мултимедийна система - Dynavin DVN-Е46
Обещаните снимки.

От звука има още какво да се желае,мисля че ако сменя 4-те колони,и сложа един усилвател ще стане коренно различно,но определено неможе да се сравнява звука от хубав piooner,alpine със звука от навито

От звука има още какво да се желае,мисля че ако сменя 4-те колони,и сложа един усилвател ще стане коренно различно,но определено неможе да се сравнява звука от хубав piooner,alpine със звука от навито

Последна промяна Maxmadness на 13 Фев 2014, 14:38, променена общо 1 път
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
Като купих моята кола имаше 1 DIN навигация Alpine
Немците, които доста професионално бяха го монтирали бяха сложили антената под задната кора. Мен естествено ме мързеше да прекарвам чак до дам кабела и за това я сложих зад устройството, някъде в страни към таблото. Единственото нещо което трябва да съобразявате е да няма метални предмети над нея т.е. в посока небето. Няма да има проблеми с ловенето на сателити.

- Maxmadness
- ентусиаст
-
Ще измисля място за тая антена мамка и изяде ми нервичките 

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
Не е по темата, но относно музиката голям ефект се постига със слагането на усилвател и от онези малки басчета в багажника,
колкото да разтоварят твоите говорители. Така направи един приятел е46-ца си с бизнес цд - сток колони (не ХиК) малко басче +
усилвател, настроиха му го и засвири страхотно! Без смяна на колони, без изолации и т.н.
пп видео 720п можеш ли да пробваш - нормално ли плейва, лагване, субтитри ?
колкото да разтоварят твоите говорители. Така направи един приятел е46-ца си с бизнес цд - сток колони (не ХиК) малко басче +
усилвател, настроиха му го и засвири страхотно! Без смяна на колони, без изолации и т.н.
nikolae написа:Не е по темата, но относно музиката голям ефект се постига със слагането на усилвател и от онези малки басчета в багажника,
Aми да, аз съм с усилватели, тамън два и дайнавинчето ми свири да си е** майката

- Maxmadness
- ентусиаст
-
slitter написа:nikolae написа:Не е по темата, но относно музиката голям ефект се постига със слагането на усилвател и от онези малки басчета в багажника,
Aми да, аз съм с усилватели, тамън два и дайнавинчето ми свири да си е** майкатаВ противен случай, независимо какво е - свири като радиоточка
Ее Жоре сложи ли го бре?
А колега иначе незнам как се качват клипчета конвертират и така нататък бос съм на тая тема някой ако може да ми обясни как мога да си сваля от youtube някоя песен и докато свири да гледам и клипчето ще му бъда благодарен.Друг проблем който още незнам как да реша е,че в режим bluetooth,като цъкна на тефтерчето намира и прочита всички мои контакти,изписват си се всички имена и въпреки това като ми се обади мойта приятелка или майка ми,ми излизат като непознати номера

A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
Maximilian-E46 написа:Ее Жоре сложи ли го бре?
Сложих го, всичко е добре горе долу, имам някои дребни забележки, но се пренебрегват, ама единственото нещо, което не може да се пренебрегне е - диспея!!! Свикнал съм на дисплей на iphone и този ми изглежда като на Правец 8, особено през деня...
- stepoff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 325 cabrio
slitter написа:Maximilian-E46 написа:Ее Жоре сложи ли го бре?
Сложих го, всичко е добре горе долу, имам някои дребни забележки, но се пренебрегват, ама единственото нещо, което не може да се пренебрегне е - диспея!!! Свикнал съм на дисплей на iphone и този ми изглежда като на Правец 8, особено през деня...
Честито!!!

- Maxmadness
- ентусиаст
-
stepoff написа:slitter написа:Maximilian-E46 написа:Ее Жоре сложи ли го бре?
Честито!!!
![]()
![]()
А какво му имаше?А иначе за да нямаш проблем с дисплея фолио баце на задния джам и няма да ти свети слънцето в монитора..относно респонса...така седят нещата човече

A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
Колкото и да ми изглежда ОЕМ-ско тая тояга,никога нема да дам пари за нея.Ще си режа за 2Din Alpine,никога няма да пренебрегна добрия звук и функционалност за едната визия.За съжаление БМВ никога не си предвиждат в колите място за хубав афтърмаркет плеър ми трябва да правиш всевъзможни гимнастики за да набуташ някакъв,винаги ме е дразнело това.
- Maxmadness
- ентусиаст
-
sas_88 написа:Колкото и да ми изглежда ОЕМ-ско тая тояга,никога нема да дам пари за нея.Ще си режа за 2Din Alpine,никога няма да пренебрегна добрия звук и функционалност за едната визия.За съжаление БМВ никога не си предвиждат в колите място за хубав афтърмаркет плеър ми трябва да правиш всевъзможни гимнастики за да набуташ някакъв,винаги ме е дразнело това.
Въпросната "за едната визия",ами далеч не е само визията колега,има много удобства и екстри въпросната навигация...аз пък никога не бих си сложил нещо което да пренебрегне интериора и да разваля картинката,а в случая добрия звук може да се оправи и то съвсем лесно,имаш ли желание има и начин...за 300 лв ще сменя всички колони в купето с хубави Hertzo-ve и ще им вържа 1 усилвател на Пайнер и звука ще стане супер и ще има и визия

A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- sas_88
- ентусиаст
-
Maximilian-E46 написа:sas_88 написа:Колкото и да ми изглежда ОЕМ-ско тая тояга,никога нема да дам пари за нея.Ще си режа за 2Din Alpine,никога няма да пренебрегна добрия звук и функционалност за едната визия.За съжаление БМВ никога не си предвиждат в колите място за хубав афтърмаркет плеър ми трябва да правиш всевъзможни гимнастики за да набуташ някакъв,винаги ме е дразнело това.
Въпросната "за едната визия",ами далеч не е само визията колега,има много удобства и екстри въпросната навигация...аз пък никога не бих си сложил нещо което да пренебрегне интериора и да разваля картинката,а в случая добрия звук може да се оправи и то съвсем лесно,имаш ли желание има и начин...за 300 лв ще сменя всички колони в купето с хубави Hertzo-ve и ще им вържа 1 усилвател на Пайнер и звука ще стане супер и ще има и визияВъпрос на избор е.
В много голяма грешка си пич,когато Head unit-a ти е насран,каквито и колони и усилватели да сложиш резултата винаги ще е един и същ.
- Maxmadness
- ентусиаст
-
sas_88 написа:Maximilian-E46 написа:sas_88 написа:Колкото и да ми изглежда ОЕМ-ско тая тояга,никога нема да дам пари за нея.Ще си режа за 2Din Alpine,никога няма да пренебрегна добрия звук и функционалност за едната визия.За съжаление БМВ никога не си предвиждат в колите място за хубав афтърмаркет плеър ми трябва да правиш всевъзможни гимнастики за да набуташ някакъв,винаги ме е дразнело това.
Въпросната "за едната визия",ами далеч не е само визията колега,има много удобства и екстри въпросната навигация...аз пък никога не бих си сложил нещо което да пренебрегне интериора и да разваля картинката,а в случая добрия звук може да се оправи и то съвсем лесно,имаш ли желание има и начин...за 300 лв ще сменя всички колони в купето с хубави Hertzo-ve и ще им вържа 1 усилвател на Пайнер и звука ще стане супер и ще има и визияВъпрос на избор е.
В много голяма грешка си пич,когато Head unit-a ти е насран,каквито и колони и усилватели да сложиш резултата винаги ще е един и същ.
Не мисля да споря за нещо което съм пробвал и знам как работи с едни колони Hertz и усилвател вързан към тях ще стане съвсем друга картинката,както и да е остави ни нас балъците да си ги купуваме тия тояги

A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- sas_88
- ентусиаст
-
Точно така, 2 елипси Hertz и усилвател Тъндър та да е добра звуковата картина. 

- Maxmadness
- ентусиаст
-
sas_88 написа:Точно така, 2 елипси Hertz и усилвател Тъндър та да е добра звуковата картина.
Колега никой не е казвал да слагаме такива цигании като Тъндър..ела в Авител да ти покажа как със стоково СД или тази навигация с 4 колони на Hertz,от хубавия клас и усилвател вади много добър звук...

A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME