ХЛОПАНЕ !!!!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ХЛОПАНЕ !!!!
колеги имам едно гадно хлопане ---чува се отпред все едно са за смяна тампони на балансиращата щанга на малки дупки и неравности се чува по силно -- хлопа като на пласмаса----------записах си час в дарукар прегледаха предницата ----всичко е здраво--- а кажете ми от къде е това изнервящо хлопане --- ако някои има подобно хлопане да помогне 

всичко е възможно?
- ангелски
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xdА
- Детайли за колата: Става все още.
Колега тропа ти номер 5 според мен.Ако са гледали колата вдигната с четерите гуми във въздуха немогат да го видят.Само на канал става,освен ако не са много разбити.

Ако имаш проблем, не трябва да се безпокоиш. Вариантите са два:
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
- plamenig
- Потребител
-
- Кара: 325i a вече и 320 DA
- baga
- младши ентусиаст
-
- Кара: e90 320d 163hp 2006
99.99% е тъпата биалетка, при мен беше същото. Казвам им на "майсторите" сменете ми дясната биалетка, че е заминала! Те ми викат нищо и няма, здрава е. Като караш по леки неравности, тропа сякаш ще ти изпадне колелото, а като влезеш в по-яка дупка не се чува. Смених я и досадното тропане изчезна. 40-50 лв струва на ленфьордер.
П.С. Отново БРАВО на колегата ангелски
П.С. Отново БРАВО на колегата ангелски
- ангелски
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xdА
- Детайли за колата: Става все още.
plamenig на български незнаех наистина как се казва 

Ако имаш проблем, не трябва да се безпокоиш. Вариантите са два:
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
поредния парадокс свързан с големите "официални" сервизи ....
уз само БМВта правят , така и не са се научили къде са им слабите места

- Spoika
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E71 4.0xd
- Мечтае да кара: M3 E92
V-max написа:поредния парадокс свързан с големите "официални" сервизи ....![]()
уз само БМВта правят , така и не са се научили къде са им слабите места
Еми какво да ви кажа.. все пак работят хора там, не машини.. Аз имах същия проблем и си мислех че е някой тампон заминал, аба като отидох на преглед в Дару и там веднага ми намериха проблема (биалетката беше разбита) и тва е.. Ама е странно че при печа не го погледнаха това.. може би неправилно е описал проблема. Ама както и да е.. пича вече не го притеснява тва, да се кефи на колицата!

jazz написа:смених дясната биалетка и работата заспа---колата е като фудболна топка --направо чук----между другото маисторчето едвам го хвана че е от биалетката благодаря още веднъж сега карам с кеф
Колега я сподели колко ти излезна биалетката и колко ти взеха за работа

биалетката я взех от дарукар 60.45лв
от каде ги туриха тези 45 стотинки
а ми я смениха в квартален сервиз за 10лв смяната беше около 10 минути---------а по повод изказването на колегата че не съм обяснил за проблема на специалистите от дарукар не е вярно освен че им обясних а и ги возих за да чуят хлопането след около 4 часа ми се обадиха и ми казаха че няма никакви проблеми по предницата -----когато отидох ме поканиха вътре и ми показаха колата вдигната и как и нямало нищо --- казвам и какво тропа
те ми казват това е нормално от луфта на реиката като я хваща и започва да я тресе ---а то няма никакъв луфт

всичко е възможно?
- Spoika
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E71 4.0xd
- Мечтае да кара: M3 E92
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2