Централно- голям проблем!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Централно- голям проблем!
има ли начин да си изключа централното,така че всяка врата да се отваря от вътре с ръчката за отваряне,все едно нямам централно,защото повечето пъти е преебано и не може никой освен мене да се качи,когато си отключа моята врата с ключа и се кача не мога от вътре да отворя другите, предполагам имат някаква защита която е сварзана с централното и не отварят,обаче идва другият момент,как ще отварям багажника, моята кола е комби и няма ключалка на багажника? ееееее, много лоша работа да знаете,не го пожелавам на никого! дали може примерно да се махне някой бушон и да се премахне това централно,помагайте,4е е ужас положението, стана едноместна тази кола като болидите е от Формула 1.
намерих бишоните за централното,4 са на брой. поиграх си малко и единия го премахнах поне да мога да си отварям вратите отвътре ръчно, защото имам много работа и нямам време да се занимавам с колата да я оправят. сега е както един колега от форума каза като лада 7-ца, отваряш вратите на хората,за да се качат ръчно, но все пак ще се качат, а преди и това не ставаше, а багажника си го отварям от централното и сега засега съм доволен, даже и алармата си работи
някъде някой много ще се смее, но това е положението засега!

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
колега моля те пиши кой точно бушон си премахнал щото и аз имам същия проблем.
- Ще ме хвърлиш ли до еди каде си?
- Да бе няма проблем, качай се.
- Ама що е заключено???
-Еий да бе, чакай малко, щрак, щрак ми не става.....
голяма излагация 
- Ще ме хвърлиш ли до еди каде си?
- Да бе няма проблем, качай се.
- Ама що е заключено???
-Еий да бе, чакай малко, щрак, щрак ми не става.....

Централно
Утре ще погледна и ще ти кажа точно кой бушон премахнах, защото баща ми кара БМВ-то,а не аз и го няма в момента в наличност. Иначе май за да се оправи този блок както казват колегите, който е зад жабката излиза май кам 700 лв. и засега съм се отказал. А между другото ако разбираш немски език точно в кутията с бушоните на самата вратичка има описание на немски точно кой бушон за какво е и е лесно. Но трябва да знаеш, 4е става като руска кола и трябва да отлючваш отвътре всяка врата поотделно и поотделно да ги заключваш. Иначе багажника пак си остава свързан с твоята врата и си действа. Алармата също си работи.
проблем
Ами колеги и на мен от два три дни ми се е прецакало централното ,но от копчето вътре.Понеже винаги като се качвам си се заключвам ама ядец
от два дни дава проблем натискам натискам и я се заключи после пък немои да се отключи
абе страшна работа
Значи казвате бушони най вероятно
А някой може ли да ми каже добър жичкаджия че и мигачите не са ми в час вече 2 месеца
и мисля че нещо имам проблем с тоците че имам и нагар по кутийките на мигачите задните 

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2