Шумен ли е много дизела ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Шумен ли е много дизела ?
Здравейте,
харесал съм си едно 320 дизел (2000 год.) и май тия дни ще го купя. Колата е доста добре според мен, но ме притеснява че е доста шумно вътре в купето. Имам предвид че доста трака (поне според мен). До сега не съм карал дизел, но си мислех че едно БМВ ще е доста шумо-изолирано и няма да се усеща изобщо че работи. Та въпросът ми е по принцип ли са шумнички или на това нещо му има? Може би трябва да отбележа че не беше студено когато го чух.
Благодаря за мненията предварително.
харесал съм си едно 320 дизел (2000 год.) и май тия дни ще го купя. Колата е доста добре според мен, но ме притеснява че е доста шумно вътре в купето. Имам предвид че доста трака (поне според мен). До сега не съм карал дизел, но си мислех че едно БМВ ще е доста шумо-изолирано и няма да се усеща изобщо че работи. Та въпросът ми е по принцип ли са шумнички или на това нещо му има? Може би трябва да отбележа че не беше студено когато го чух.
Благодаря за мненията предварително.
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колега за тоя разход къде ще ти дава ще се примириш с тракането !! Аз лично също предпочитам бензин , и ще си купувам бензиново, но съм се возил на дизелово и по моите критерии не беше чак толко шумно. Ако трака прекалено много значи има ПРОБЛЕМ !!
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
add1cted написа:Като хванеш скоростния лост и ръката ти е все едно си болен от Паркинсон, а седалката ти прави масажипоне на предишната ми (320д 07.01) беше така. Мани ги тия трактори
а да и сутрин ако е студен е яко шумен и като си караш с 170-180 по магистралата пак е шумен

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
ми дизел е...не може да не е шумен....
купи си БМВ бензин братче,иначе кво ше усетиш?
че днес си спестил 2-3 лв...или 5лв?
но ако ти се кара рейс...или трактор....няма проблем...
че днес си спестил 2-3 лв...или 5лв?
но ако ти се кара рейс...или трактор....няма проблем...
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
еее ама вие ни отписахте нас с дизелите съвсем
Ела да те повозя, пък после говори наизус
....да не говорим за 330д или пък още повече за 335д 

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

Ayrton Senna

Ayrton Senna
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
gazzzar написа:еее ама вие ни отписахте нас с дизелите съвсем![]()
![]()
мани, че ще му изпадат пломбите ... ама не от вибрации, а от инертните сили

моя дизел е много шумен: при скорост над 160 км/ч и отворен прозорец

- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
Стига и вие сте нареждали печките,даже са си много тихи,и какви бяха тия вибрации в лоста и седалката няма такова нещо само сутрин ако е под нулата е малко шумен първите 5-10 мин после мърка като персийска котка. 

gazzzar написа:еее ама вие ни отписахте нас с дизелите съвсем![]()
![]()
Както каза absix то хич няма разлика '99 и '06

add1cted написа:gazzzar написа:еее ама вие ни отписахте нас с дизелите съвсем![]()
![]()
Както каза absix то хич няма разлика '99 и '06всеки със собственото си мнение. Фен съм на дизела от гледна точка икономия и добър вървеж, но кефа от бензинката е несравним поне лично за мене
В момента колите са като компютрите и GSM-те. Все едно да сравняваме Пентиум 2 (който е горе-долу 6-7 годишен) с Пентиум 4....
Или Нокиа 3210 с Нокиа 7210.
Една и съща марка, ама поколениетоооо.....
Не съм карал печка, така че пепел ми на езика, ма все пак

дизела си е дизел
и не пентиум...не 06 година....квото и да ми говорите все тая...имам приятел който си купи чистак барсак дизеляк преди 5 месеца и кво?
ела ми говори...на свободна е като трактор....
а бе трака си бе....повече нема да пиша по темата хаха...
ела ми говори...на свободна е като трактор....
а бе трака си бе....повече нема да пиша по темата хаха...
а да забравих...
забравих да кажа че нямам една пломба....и нема кво ми изпада...а и вече съм се качвал на 330д....така че мислете си за вашите пломби ...аз неам
и нищо лично ей браточки!!!

и нищо лично ей браточки!!!
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2