LED Крушка за дългите

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 540i
Мечтае да кара: Lancia Thesis повече от всякога!

LED Крушка за дългите

Мнение от BoBoGTO » 28 Ное 2010, 0:38

Не знам от къде и как стигнах до ей тея нещица: http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trks ... Categories
Стана ми интересно дали някой е пробвал и какъв е ефекта. В момента съм с китайските ксенони на късите/така взех колата/ и там няма да пипам- въпреки, че трябва да се пипне вече, определено. Реших да пробвам с дългите, като начало. Гледам, че не са много пари, а пък може и да имат хубав ефект и използваемост, въпреки цената. Кажете дали аз трябва да съм опитното свинче. :D

младши ентусиаст
Аватар

Re: LED Крушка за дългите

Мнение от Kickdown » 28 Ное 2010, 10:47

BoBoGTO написа:Не знам от къде и как стигнах до ей тея нещица: http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trks ... Categories
Стана ми интересно дали някой е пробвал и какъв е ефекта. В момента съм с китайските ксенони на късите/така взех колата/ и там няма да пипам- въпреки, че трябва да се пипне вече, определено. Реших да пробвам с дългите, като начало. Гледам, че не са много пари, а пък може и да имат хубав ефект и използваемост, въпреки цената. Кажете дали аз трябва да съм опитното свинче. :D

Ако си пуснеш дългите да са ти дневни светлини, това е най-доброто решение. Примерно пускаш дългите за дневни светлини с NavCoder-а и също с него махаш проверката за изгоряла крушка на дългите и според мен ще се получи ефектно ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G05 xdrive 40i
Мечтае да кара: трезвен

Мнение от S7 » 28 Ное 2010, 10:56

Все някой трябва да стане опитно свинче рано или късно,но пък не знам като дадеш на дълги нощно време какво ще виждаш :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 28 Ное 2010, 11:28

Каквото виждаш и на къси.
Виждал съм коли с такива ЛЕД крушки и общо-взето нищо не се вижда.

Има ксенони по 60 лв. - сложи си един и на дългите ;)
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330D
Мечтае да кара: ///M power
Детайли за колата: BMW - Bought My Wife

Мнение от Next » 28 Ное 2010, 12:27

Ако не мислиш да ползваш дългите ето ТОВА е решението
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kickdown » 28 Ное 2010, 12:55

Не не, тея крушки не стават за основни или спомагателни светлини, само за дневни!!!

Слави
Аватар

Мнение от © » 28 Ное 2010, 13:50

ако ксенона ти е добър, може да минеш и без фарове за дълги
Нали в САЩ и без това на дълги свети само ксенона, а вътрешните се водят допълнителни и били забранени :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 ///M5
Детайли за колата: Eisenmann Exhaust

Мнение от B.Tunchev » 28 Ное 2010, 14:30

Имам приятел с точно такива LED крушки... Едва ли свети по силно дори и от сиянието CCFL angel eyes, според мен дори и за дей лайтс не стават.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 540i
Мечтае да кара: Lancia Thesis повече от всякога!

Мнение от BoBoGTO » 28 Ное 2010, 14:38

До колкото разбирам от мненията ви тея работи не стават за заместители на обикновената крушка. Някой друг ще да е опитното свинче. Мен само за това ми трябва. Дългите си ги ползвам по предназначение, не ги искам нито дневни, нито каквото и да било друго. Просто малко ме дразни факта, че за различни цветове късите и дългите. Най-вероятно ще тупна един ксенон и на тях и това е. Просто под капака ще стане мазало с още едни баласти.
Не разбирам затова все пак ще попитам има ли такова животно- един баласт и за дългите и за късите, за Е46 де.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330D
Мечтае да кара: ///M power
Детайли за колата: BMW - Bought My Wife

Мнение от Next » 28 Ное 2010, 15:01

Поръчай си от Ибей Мtec H7 55вата 4350к
Аз съм с такива на късите дори бях пускал снимки тук в форума.
http://cgi.ebay.co.uk/MTEC-H7-55w-Super ... 3362ae2708

Вярно, че са подчти колкото на ксенона цената, но няма да има кабели, баласти, бавно греене и т.н.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G05 xdrive 40i
Мечтае да кара: трезвен

Мнение от S7 » 28 Ное 2010, 16:37

© написа:ако ксенона ти е добър, може да минеш и без фарове за дълги
Нали в САЩ и без това на дълги свети само ксенона, а вътрешните се водят допълнителни и били забранени :mhihi:

Тука съм крайно съгласен с тебе :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 ///M5
Детайли за колата: Eisenmann Exhaust

Мнение от B.Tunchev » 28 Ное 2010, 20:48

Аз бях сложил ксенон и на дългите и го карах максимум 5 дни и го разкарах, вярно че беше китайски боклук, но не можах да издържа на това бавното загряване, освен това не можех да премигвам "къси-дълги", първо заради бавното загряване и второ, че компютъра на е46цата нещо се шашка ли не знам и като премигна с дългите за момент гаси и късите и те премигат и става едно мазало.. абе ужас.. И това не само при мен, имам и приятел с ОЕМ ксенон на късите и при него беше същото.

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i 1999г.

Мнение от Сладур1 » 28 Ное 2010, 21:48

Next написа:Поръчай си от Ибей Мtec H7 55вата 4350к

Вярно, че са подчти колкото на ксенона цената, но няма да има кабели, баласти, бавно греене и т.н.

колега това си е крушка нали,не ксенон,че нещо немога да чатна какво точно е обяснението HID class xenon gas bulbs,и на кутията защо пише 55 вата = на 100вата ли?немога да чатна,не искам да си натоварвам инсталацията ако са 100 ватови?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: през ями и окопи...
Мечтае да кара: LEXUS

Мнение от titimen » 28 Ное 2010, 22:36

Сладур1 написа:
Next написа:Поръчай си от Ибей Мtec H7 55вата 4350к

колега това си е крушка нали,не ксенон,че нещо немога да чатна какво точно е обяснението HID class xenon gas bulbs,и на кутията защо пише 55 вата = на 100вата ли?немога да чатна,не искам да си натоварвам инсталацията ако са 100 ватови?

И не трябва ако не искаш да си изгориш рефлекторите или да копуваш модул. Това е сериозна марка не прави такива боклуци, има стрелка демек 55 свети като 100 :mhihi: 55вата са и не са ксенон :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alexbg77 » 29 Ное 2010, 0:04

Gh0s7 написа:Аз бях сложил ксенон и на дългите и го карах максимум 5 дни и го разкарах, вярно че беше китайски боклук, но не можах да издържа на това бавното загряване, освен това не можех да премигвам "къси-дълги", първо заради бавното загряване и второ, че компютъра на е46цата нещо се шашка ли не знам и като премигна с дългите за момент гаси и късите и те премигат и става едно мазало.. абе ужас.. И това не само при мен, имам и приятел с ОЕМ ксенон на късите и при него беше същото.

Със ксеноновите светлини не трябва да се премигва защото така изгарят. Тези крушки по принцип ги дават вечни (разбира се не китайските), проблем е ако ги включиш и изключиш за много кратко време и също удар-изтичане на газта.

Не напразно премигващите светлини не са ксеноновите! :yes:

Следваща

Назад към E46