Спешно ! От къде мога да закупя
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- b0b1ty
- Потребител
-
- Кара: Х5
Спешно ! От къде мога да закупя
Спешно ! От къде мога да закупя или да поръчам тези решетки за Е46 : http://www.vorsteiner.com/BMW/accessories/decals.aspx# .
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Re: Спешно ! От къде мога да закупя
Колега линка ти е за такива лепенки а не решетки.Виждал съм такива решетки но за М5 и 5-тите серии за 3-ки няма
- Bloodnoon
- младши ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: E46 M3 >:)
Е как пък да няма, има си ги, но досега не съм видял само решетки да се продават, а цял капак с тях, като този http://www.vorsteiner.com/bmw/3Series/E ... Hood.aspx#
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...и кое е толкова спешно?!
това е неква пълна цигания, ама айде! потърси по разните тунинг фирми сиджи-миджи и прочие пернишки изпълнения. там ще ти предложат нещо подобно. покриването с карбон после е лесна работа.

това е неква пълна цигания, ама айде! потърси по разните тунинг фирми сиджи-миджи и прочие пернишки изпълнения. там ще ти предложат нещо подобно. покриването с карбон после е лесна работа.
my mods:
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
tv function; lumbar support; front pdc; xenon fogs; harmon kardon audio; webasto park heater with gsm remote; rear power sun blind; rear camera; AC Schnitzer exhaust muffler; DVB-T tunner
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
alexsch написа:
това е неква пълна цигания,пернишки изпълнения..

Дай някоя снимка да видим как ги правят в Перник

- alexsch
- ентусиаст
-
цената не е определяща! това че нещо е скъпо, не означава непременно, че е хубаво!
малко в бг принципа е - за да бъде модна една джаджа- трябва задължително да е скъпа и гадна!
наистина съм гледал по разни опелчета такива капаци и направо получавам позиви за връщане на храна в стомаха...гади ми се! гледал съм на е36-ци че ги слагат и после гледат лошо отвътре разни келешчета, ама не знаех, че вече и е46-цата толкова е поевтиняла....
малко в бг принципа е - за да бъде модна една джаджа- трябва задължително да е скъпа и гадна!
наистина съм гледал по разни опелчета такива капаци и направо получавам позиви за връщане на храна в стомаха...гади ми се! гледал съм на е36-ци че ги слагат и после гледат лошо отвътре разни келешчета, ама не знаех, че вече и е46-цата толкова е поевтиняла....
my mods:
- Bloodnoon
- младши ентусиаст
-
Абе пич, я огледай хубаво капака, огледай после пак много добре опелчетата дето си ги гледал и е36ците и тогава ми говори за ефтини джаджи, щото аз лично в БГ само на едно е46 съм виждал такъв капак и никак не е ефтин капака и не, не е щото е скъпо, затова да е яко, просто си е яко, но не всеки може да си го позволи. Колкото до е46 и поефтиняването, ами има ги отдавна под 10 вече не мисля че е кой знае какъв лукс, но не там е въпроса.
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Имаше една габровска е46ца купе, черна, беше и с точно същия капак с решетките като от линка по-горе. Стоеше учудващо добре. Но много зависи от модела, цвета и общия изглед на колата. Не на всяка е46ца ще и отива такова нещо...
- alexsch
- ентусиаст
-
абе ПИЧ, бмв са си направили тунинга, който му отива на тоя автомобил сами. нарича се М-пакет. всичко друго е некво пернишко подобрение! като ти харесва- слагай си къвто щеш капак! за мен е супер-грозно. но аз верно, че не спирам пред фешън-кафенцата у наше село, така че може нещо да съм изостанал....
my mods:
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
За този капак ли се карате:
Според мен е малко натруфен с тези решетки(аз предпочитам изчистен вариянт)но "свят широк,хора всякакви"

Според мен е малко натруфен с тези решетки(аз предпочитам изчистен вариянт)но "свят широк,хора всякакви"

- Bloodnoon
- младши ентусиаст
-
Да, точно тази кола имах впредвид и мисля, че капакът е един път, за мен в повече е тази гърбица, а не решетките, тъй като под капака няма нищо от което да се е надул
колкото до решетките в известен смисъл имат и охлаждащ ефект, не само естетически. Но на живо честно да си призная и на мен не ми хареса точно този, защото зяпаше от 2те страни, само в средата беше добре, но въпрос на напасване. М-пакета си е м-пакет, съгласен съм, но той няма вариант капак, за броните спор няма. Както каза колега по-горе който както му харесва. А за фешън кафенцата, да ти кажа и аз не ходя по тях, за колегата който търси не знам как стои въпроса, но за мен е личното удовлетворение от вида на колата, а не колко тъпи материални пички ще сваля с нея ...

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Осакатена работа... 

- zoti
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320Д 2002
- Мечтае да кара: 330 d
alexsch написа:абе ПИЧ, бмв са си направили тунинга, който му отива на тоя автомобил сами. нарича се М-пакет. всичко друго е некво пернишко подобрение! като ти харесва- слагай си къвто щеш капак! за мен е супер-грозно. но аз верно, че не спирам пред фешън-кафенцата у наше село, така че може нещо да съм изостанал....
.
Kолега,прекаляваш.Ами сигурно има колеги и от Перник, или ти си говориш само за голфаджиите

Айде, нека не си повишаваме тон и да ползваме форума по предназначение,а не за комплексарски изказвания

From the body to the soul,where our hearts lead.....we must go
- katronski_br
- ентусиаст
-
- Кара: с кеф...
- Мечтае да кара: МИГ29
- Детайли за колата: Е90 бензин 129 к.с. 2007.
Да бе верно много е яко, щом като струва толкова пари ще да е още по яко . Сигурен съм че вдига 50 коня отгоре, давайте и на мен мноого спешно, въпроса е на живот и смърт да си режа капака на колата.
В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2