Проблем мощност.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
Проблем мощност.
Къде да търся проблема , ако колата ми щом загрее до средата и след 2000 оборота спира да върви и няма мощност. Не е всеки път а от време на време. Ръчкам на 2ра и между 2000 и 4000 оборота си върви както на 1800... 136пс е колата
,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
- niki-kolio
- Потребител
-
- Кара: е46
Re: Проблем мощност.
закачия на компютьр когато загрее един познат имаше подобен проблем и се оказа ламбда сонда
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
След ремонтите сменя ли си , въдушен и горивен филтър? Най вероятно вече дебитомера си е заминал....
- ceno83
- младши ентусиаст
-
Преди ремонтите съм ги сменял. Възможно ли е да е въздушния понеже беше доста тъмен ?
,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
- milennyc
-
-
Виж някой колега да ти качи колата на диагностика, съмнява ме дебитомера да ти е заминал... може да се обадиш на Слитер... но ако се самняваш за въздушен филтър има разни ментета по 20-тина лева пробвай.
- dimitar46
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
- ceno83
- младши ентусиаст
-
а понеже ми ремонтираха помпата дали е възможно да е тя ? Проблема не е постоянен. Като загрее само тогава се получава и то не всеки път. Давам газ и след 2000 оборота до 4000 си стои на едно място , после отпушва по някой път и се истрелва.. Възможно ли е помпата да не дава хубаво налягане на дюзите?? Незнам вече какво да я правя тази кола след толкова много разправии по нея.... Станах и роб вместо тя да ми е роб на мен ... Ужасно е и на никой не го пожелавам.
ceno83 написа:а понеже ми ремонтираха помпата дали е възможно да е тя ? Проблема не е постоянен. Като загрее само тогава се получава и то не всеки път. Давам газ и след 2000 оборота до 4000 си стои на едно място , после отпушва по някой път и се истрелва.. Възможно ли е помпата да не дава хубаво налягане на дюзите?? Незнам вече какво да я правя тази кола след толкова много разправии по нея.... Станах и роб вместо тя да ми е роб на мен ... Ужасно е и на никой не го пожелавам.
честно казано като видя вече твоя тема направо изтръпвам
дано свършат по-скоро тези проблеми
това колата да е роб на човека за първи път чувам
виж дори да не се развали,пак човека се мъчи да я поглези,я с джанти,спойлерчета,айнджъл айс,ксенонче...

- ceno83
- младши ентусиаст
-
Идеята ми е понеже имам 1 година гаранция в супер дизел за помпата , дали е възможно да не са си свършили те работата и да им я закарам там. Понеже след като ми я центроваха почна да прави този проблем като загрее... Незнам иска ми се да я оставя тази кола за 1-2 седмици на някой и да си я взема и да знам че няма проблем... Не издържам повече от този ад от майстори и чудесии. Искам малко спокойствие
Много е тъжно да си дал над 2000 и да не си пак сигурен в колата си..

- dmxl
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d 05
- Мечтае да кара: F10 M550D
колега откачи буксата на дибитомера,ако колата започне да върви значи в него ти е проблема,това ти е най-лесния начин да провериш дебитомера Успех 

- ceno83
- младши ентусиаст
-
Лошото е , че тя рядко го прави този номер с невеървежа. Другото което забелязах е че докато давам пълна газ и ускорявам , оборотите са неспокойни и трептят и се чува нещо от рода на бързо трепереща ролка тррр-тр-тр-тр-тр-тр докато ускорява
Колко смешно обясних само дано сте ме разбрали
ама и стрелката трепти неспокойно..

- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
за мен проблема е в помпата 

- milennyc
-
-
Нека първо да откачи дебитомера и да кара така.Помпите по оторизираните сервизи направо си оставят рацете.....
Това е от Е39 подфорума
NetWar написа:http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=63&t=127648 , колега и моя TDS не вървеше добре , забиваше нос.ходих в Дару кар и в Супер Дизел за преглед и настройка , и резултата беше плачевен ,само си дадох парите .
Това е от Е39 подфорума
Последна промяна milennyc на 22 Фев 2010, 8:36, променена общо 1 път
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3