Затруднено палене
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
Затруднено палене
Здравейте колеги.Днес сутринта колата ми неможа да запали нормално.Качих се,дадох на контакт и след 5 сек. завъртях на старт.Моторът почна да върти но докато започна да пали минаха 4-5 сек,а не както е нормално веднага да запали.Та тамън запали и веднага изгасна и това се повтори 3-4 пъти.От какво може да е това???Става върос за 320д 150 к.с. Питах един майстор и той ми каза че най-вероятно е от нафтата,да но аз карам уж с хубана нафта-Алпин дизел.
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Re: Затруднено палене
Ела да я видим на диагностика колега. Ако е от нафтата ще си проличи ако не.... пак 

- kelemety
- кандидат ентусиаст
-
Е аз не съм специалист, но щом успява да запали => си има ток, а щом след това гасне наистина може да е от нафтата, но как точно заработва като запали има ли нещо специфично? На един познат например: пали и почва да "кюфка" и гасне, едно пежо 406 и това му е от "замръзнала" нафта. Може да имаш и друг проблем но в това време ако има нещо то според мен най-вероятно е причинено от студа.
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
milennyc написа:Ела да я видим на диагностика колега. Ако е от нафтата ще си проличи ако не.... пак

Иначе по проблема може и от нафтата да е може и свещите да са ти зле ....
xerial написа:milennyc написа:Ела да я видим на диагностика колега. Ако е от нафтата ще си проличи ако не.... пак

ПП . А Ако си толкова добър и разбиращ от БМВ-та отвори си сервиз или гараж за диагностика и да по4ваме да ти пращаме клиенти

Без лоши , 4увства към колегата - но отстрани мн грозно изглеждат писанията ти ....... ,все едно ела ти взема парите и да видим дали ще го оправя.Все пак сме форум за взаимопомощ , не за пе4алби ,нали?
А Ако съм в грешка и колегата го кани да му помогне и посъветва колегиално и безвъзмездно - се извинявам предварително

- adko001
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d '03
- Мечтае да кара: E90 V10 Hartge
колега преди 2 сутрини имах подобен проблем, моторът почна да върти но докато започна да пали минаха 4-5 сек и запали доста колебливо, направо почнах да се дразня, имай напредвид че карам най-често с нафта от Лукойл, по рядко от ОМВ, тъй като съм от Костинброд, но сипах някаква добавка за нафтата, която си взех от ЛУК-а и на другата сутрин просто бях учуден колата запали като часовник
, значи има логика да е от калпава нафта 

- milennyc
-
-
Vanio_bmw написа:xerial написа:milennyc написа:Ела да я видим на диагностика колега. Ако е от нафтата ще си проличи ако не.... пак
ти всек каниш на диагностика не че нещо лошо ама пусни си една обява в сервизи и вс е точно....
![]()
не е коректно колега това,отно6ение-ако знае6 кажи , ако ли не ...... не пиши (поне не и така)
ПП . А Ако си толкова добър и разбиращ от БМВ-та отвори си сервиз или гараж за диагностика и да по4ваме да ти пращаме клиенти![]()
Без лоши , 4увства към колегата - но отстрани мн грозно изглеждат писанията ти ....... ,все едно ела ти взема парите и да видим дали ще го оправя.Все пак сме форум за взаимопомощ , не за пе4алби ,нали?
А Ако съм в грешка и колегата го кани да му помогне и посъветва колегиално и безвъзмездно - се извинявам предварително
Ти от къде знаеш кой съм, а ти ако си ванга гадай..... такива като тебе много по форумите 1 смислено мение нямаш тук а дава акъл кой кво да прави
Ти от къде знаеш кой съм, а ти ако си ванга гадай..... такива като тебе много по форумите 1 смислено мение нямаш тук а дава акъл кой кво да прави[/quote]
Е я кажи КОЙ си? някой явен специалист сигурно ...пфффф
Стига се мъчихте да изкарвате пари от хората бе!

- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
Masovo avtomobilite zarejdali ot OMV alpin dizel sa s zamryznala nafta,za obiknovennata nqmam dumi,s LUKoil ili EKO nqma problemi
P.s kade e kredora na foruma?
P.s kade e kredora na foruma?
- milennyc
-
-
Vanio_bmw написа:Ти от къде знаеш кой съм, а ти ако си ванга гадай..... такива като тебе много по форумите 1 смислено мение нямаш тук а дава акъл кой кво да прави

Да явен специялист съм, не само се мъча а изкарвам, така че палячо няма какво да се правиш на герой във форума. Като искаш да помагаш плащай на клиентите сметките може и гориво да им слагаш БЕЗВЪЗМЕЗДНО
- marto853.
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 coupe 323ci
- Детайли за колата: Някво купе 2.5
Леле леле тука се по често започва да се обсъжда кой какъв е а не да се помага на хората.
новият ми номер: 0877787835
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
Милене, много си яден в този форум за начина по който си привличаш клиенти.
Не мисля да те коря за каквото и да било, ти си решаваш какво и как да правиш, но бих те посъветвал да си пуснеш една обява във форума Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги.
Тогава съм сигурен, че подобни постове няма да бъдат отправяни към тебе и да се налага да се защитаваш.
Защото колегите като видят това:
и с право негодуват.
Не мисля да те коря за каквото и да било, ти си решаваш какво и как да правиш, но бих те посъветвал да си пуснеш една обява във форума Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги.
Тогава съм сигурен, че подобни постове няма да бъдат отправяни към тебе и да се налага да се защитаваш.
Защото колегите като видят това:
Asen_X написа:Важни уточнения:
1. Фактът, че имате комерсиална обява във форума не ви дава право да ползвате подписа си за рекламна площ. Абсолютно забранено е рекламирането на фирми и сайтове в подписите, аватарите или постингите ви из другите секции на форума!
и с право негодуват.
pazokolarov написа:Милене, много си яден в този форум за начина по който си привличаш клиенти.
Защото колегите като видят това:Asen_X написа:Важни уточнения:
1. Фактът, че имате комерсиална обява във форума не ви дава право да ползвате подписа си за рекламна площ. Абсолютно забранено е рекламирането на фирми и сайтове в подписите, аватарите или постингите ви из другите секции на форума!
и с право негодуват.
Именно колега

А аз не съм искал да обиждам никого , колкото до Нафтата- OMV Alpin в големите студове замръзва (много др. се оплакаха) , РомПетрол нафтата е мн добра и издържа в минусовите температури-това забелязах.
ПП колкото до ,колегата Милен (Пл) ,майна то си проличава 4е не аз,а ТИ си палячото, защото постоянно си предлагаш платените услуги (в форума), без никой да ти ги иска.
Пусни си обява по правилата и си пиши там колко си велик и разбиращ! (пример е авто с-з Ясен)
- milennyc
-
-
Колеги вие съвети не ми давайте...... аз знам какво правя. Мога да каня всеки и всеки си преценя сам никой не задалжавам да дойде. Никой на сила не съм довел при мен, ама с тези покани съм спестил сума пари на много колеги.......
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
не е номера да си пуснеш платена обява това не е проблем за никой, който е решил по този начин да си изкарва пари, проблема е в това, че такива като сервиза на Ясен режат глави неможе рециклиране на носачи 120 лв в сервиз уж на БМВ ФОРУМА, а на мен в обикновен сервиз ми взеха по-малко за двата носача и вече година и половина каране нямам проблеми нали като си в този форум идеята е да е по-тънко иначе сервизи бол и това, че един или двама са останали доволни и почват да се мислят за богове.
По същата причина и на мен ми изтриха подписа и още не съм решил дали да пускам платена обява, но за услугата която аз предлагах освен качеството колеги от форума могат да потвърдят и цената е била поне на 1/3 или на 1/2 от цените по обикновенните сервизи.
Така, че не го съдете Милен той си е прав за него и без това от платените обяви колегите го обърнаха на печалбарство нищо лично ама си е така.
По същата причина и на мен ми изтриха подписа и още не съм решил дали да пускам платена обява, но за услугата която аз предлагах освен качеството колеги от форума могат да потвърдят и цената е била поне на 1/3 или на 1/2 от цените по обикновенните сервизи.
Така, че не го съдете Милен той си е прав за него и без това от платените обяви колегите го обърнаха на печалбарство нищо лично ама си е така.
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2