US дневни светлини
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Re: US дневни светлини

- Face
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320Д(M47TUD20)
Колега това може да стане много по лесно.Както бяхме обсъждали наскоро в друга тема за дневните светлини,колега от форума продава някакво реле което се свързва за дългите(ако не изкаш да ти свети ксенона)и ги държи светнати веднага щом запалиш и то на 50-60% доколкото разбрах.
stilko написа:suren написа::wave: Това може да стане само, че не с официялен тестер на БМВ, което ще рече да не е OPS или GT1.Програмите DIS, TIS,и SSS работят само като се запознаят с VIN-а на колата, и затова няма да стане.Трансформацията се прави с BMW Scanner-1.4
За това ли говориш колега?
http://www.bmw-scanner.com/?page=bmw-sc ... 0&lang=eng
Toя сканер с точно определен кабел ли работи или може да се ползва този от темата на Jomby, който си е за Диса!!!???
http://programatoribg.com/bmw.htm
тук го има за 150 лв с кабела
ако се кодират дневните US светлини по какъв начин ще работят? Когато ключа за светлините е на 0 ?
ако се кодират дневните US светлини по какъв начин ще работят? Когато ключа за светлините е на 0 ?
© написа:http://programatoribg.com/bmw.htm
Това е 1.3.6 а този за който аз споменах е 1.4 и е точно онова по горе описано в поста на slitter.
Относно онова устройство в поста на face също върши работа даже съм монтирал няколко такива ама със скенера става много културно аз лично НЕ бих си сложил нищо допълнително на моета кола.
аз го дадох като пример, не съм запознат с тези БМВ скенери
искаш да кажеш че си го активирал вече на Е46? при какво положение на ключа работят тези дневни светлини?

искаш да кажеш че си го активирал вече на Е46? при какво положение на ключа работят тези дневни светлини?
Не съм го активирал защото още не съм се сдобил все още с този скенер, обаче скоро време ще го имам.
Ама съм добре запознат с DIS и SSS а те не го могат.Стария БМВ скенер 1.3.6 може да кодира ама трябва да се намери готов файл от американски модел за да се програмира на твоя, докато с този новия задаваш само отметки в таблицата с функциите.Уникален е за кодиране самоче работи само с Е-38 Е-39 Е-46 и Е-53
Като се сдобия с него ще разбера повече подробности относно отключването на тези хитри функцийки и ще разкажа по-подробно за тях и на вас.
Ама съм добре запознат с DIS и SSS а те не го могат.Стария БМВ скенер 1.3.6 може да кодира ама трябва да се намери готов файл от американски модел за да се програмира на твоя, докато с този новия задаваш само отметки в таблицата с функциите.Уникален е за кодиране самоче работи само с Е-38 Е-39 Е-46 и Е-53
Като се сдобия с него ще разбера повече подробности относно отключването на тези хитри функцийки и ще разкажа по-подробно за тях и на вас.

ок, чакаме
аз лично ще съм ти благодарен, ако споделиш какво точно може този БМВ скенер
а с колите след 2004 наистина ли не работи?
аз лично ще съм ти благодарен, ако споделиш какво точно може този БМВ скенер
а с колите след 2004 наистина ли не работи?
- DaDurty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 320d M Sport
всичко звучи мн добре и на мен ми допада идеята да ми светят дългите светлини на 50%-60%... но как стои въпроса когато искаш да си само на къси(ксенон) или пък на къси и дълги(все пак в US вътрешните фарове не се използват за друго освен за светкавица) и не на последно място ... ами органите на реда да не се заяждат че караме на дълги, понеже всички знаем колко са компетентни те и какви ли не глупости измислят за да се направят на "големи" !?!?!?!?!
We're Going In Hell For This And You're All Coming With Us
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2