Какво означава тази грешка: needle lift sensor
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- kjivkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 530D automat
Какво означава тази грешка: needle lift sensor
Здравейте колеги, компютъра показа следната грешка: needle lift sensor. Какво означава това? Иначе колата си върви нормално, без забележки.
Re: Какво означава тази грешка: needle lift sensor
kjivkov написа:Здравейте колеги, компютъра показа следната грешка: needle lift sensor. Какво означава това? Иначе колата си върви нормално, без забележки.
Дюза даваща информация за началото на процеса на впръскване на горивото при дизеловите двигатели. Коя е незнам предполагам 3та.

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
- Zagy
- нафтения
-
plamen_hh написа:Да вътре има една намотка която се прекъсва и после трябва да я отваряш и да я пренавиеш и лепишили си купуваш нова и готово
Тази грешка това ли означава? Някой правил ли го е?
- Zagy
- нафтения
-
Абе днес и на мойта я даде тая същата грешка... а колата си върви на 6. Според майстора ако е дал фира тоя сензор колата щяла да харчи повече и да върви по-малко, а ВЪОБЩЕ не е така! И още едно питане - възможно ли е софтуера, с който чете колата, да е нещо бъгав или скапан? Мисля, че беше нещо от сорта на Multi-Diag... абе нещо подобно.
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
За сигурност сравни с друг софтуер с диагностик който знае какво прави и тогава прави каквото и да е 

- bera
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525tds
LSFC написа:Дюза даваща информация за началото на процеса на впръскване на горивото при дизеловите двигатели.
За какво служи тая умна дюза,за какво е тази намотка вътре, някой може ли да ми обясни по-подробно моля.
Благодаря.
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
bera написа:LSFC написа:Дюза даваща информация за началото на процеса на впръскване на горивото при дизеловите двигатели.
За какво служи тая умна дюза,за какво е тази намотка вътре, някой може ли да ми обясни по-подробно моля.
Благодаря.
колега ти мисля че сам си копирал отговора на въпроса ти че умната диуза дава информация на компа отностно работата и и тем подобни
- plastic
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: kakvoto nabaria
- Мечтае да кара: samolet :P
- Детайли за колата: super traktor 320d
колеги и на мен така ми изписва но човека който ми прави диагностика ми каза че е нормално понеже колата не работи в момента
- bera
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525tds
unikalen88 написа:колега ти мисля че сам си копирал отговора на въпроса ти че умната диуза дава информация на компа отностно работата и и тем подобни
Тем подобните ме интересуват по-подробно. Интересно ми е да знам ...за изчисляване на разхода ли е умната дюза само или има и друго предназначение?
понеже от известно време ми дава тази грешка и двигателя ми стана по-шумен...да питам?Евентуално номер на частта,цени,магазини и къде се намира точно в двигателя 

- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
BMDrago написа:понеже от известно време ми дава тази грешка и двигателя ми стана по-шумен...да питам?Евентуално номер на частта,цени,магазини и къде се намира точно в двигателя
Ех, друже и ти ли..... аиде на Скупе или ЛС ще ти дам решението на този сериозен живото спасяващ проблем

Цените са доста серизно особено за нова умна дюза... магазини Ауто+ мисля че беше там цената на умната Дюза към 750лв. + още 3Х250лв. ..... 1500лв. за дюзи си е проблем
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=13&fg=15
А за комънките...
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=13&fg=15
- DoesNot
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: Mtech, Manual, Black Sapphire
При мен също я дава тази грешка, но не съм забелязал някъква промяна във вървежа или работата на двигателя 

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2