русо съм и моля за помощ
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- karolina
- Потребител
-
- Кара: e46 320d `00
русо съм и моля за помощ
Първо се извинявам за темата, сигорно ви е писнало от такива като мен ама аз нямам друг избор- трябва ми мъжко компетентно мнение.
Реших да си купя 320д (това го решх сама
)
По автокащите още не сам се разхождала.
Познат ми предлага 320д
2000г.
155000 км
ел. пакет
климатроник
колата е в германия и ми я дава за 11 000лв.
Моля за съвет?
Реших да си купя 320д (това го решх сама

По автокащите още не сам се разхождала.
Познат ми предлага 320д
2000г.
155000 км
ел. пакет
климатроник
колата е в германия и ми я дава за 11 000лв.
Моля за съвет?
колежке ако му има6 доверие и наистина твоя познат разбира от коли(т.е ДВГ + ходова 4аст) и има малко вкус к1м красивото
-ваоб6те не се замисляй .Съотно6ението ''цена- километри-марка-модел'' е доста приемливо.Аз имам такава кола и сам много доволен.Красива е , върви много добре , дава малък разход , и квото и да си приказваме събира погледите
,въпреки 4е ве4е има доста такива коли. ПП: Гледай да има пове4ко екстри по възможност: като борд комп., халогени , CD, ксенон, NAVI, пълен ел пакет,и др........ абе колкото пове4е , толкова по добре>УСПЕХ

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
хеххе ако не ти напълнят сега личните с тва заглавие хехе
ианче от познат винаги е по-добре да вземеш нещо, но разгледай какви са екстрите за модела и прецени сама
ианче от познат винаги е по-добре да вземеш нещо, но разгледай какви са екстрите за модела и прецени сама
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- karolina
- Потребител
-
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
karolina написа:Ванка благодаря ти.
Борд комп не е ли стандартна екстра?
Да стандартна е колегата сигурно има предвид големият борд комп. вместо малкия макар че и в двата случая това няма да има голямо значение за теб.
- karolina
- Потребител
-
Възможно ли е километража да е превъртан ако отговорът е ДА,
мога ли да разбера ако я закарам в сервиз?
Възможно е. Принципно информацията се съдържа в ключа и от там може да се провери освен ако и ключа не е сменян
Възможно е. Принципно информацията се съдържа в ключа и от там може да се провери освен ако и ключа не е сменян
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
DroW написа:karolina написа:Ванка благодаря ти.
Борд комп не е ли стандартна екстра?
Да стандартна е колегата сигурно има предвид големият борд комп. вместо малкия макар че и в двата случая това няма да има голямо значение за теб.
не е стандартна

и на кой викате голям и на кой малък

щото аз знам един бордкомпютър при Е46

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
karolina написа:Възможно ли е километража да е превъртан ако отговорът е ДА,
Отговора и да и не

- karolina
- Потребител
-
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Е вече можеш да си наемеш секретар за личните, убеден съм.
Няколко задължителни неща, макар че колегите го казаха вече:
1. Задължителна диагностика в официален сервиз(на Бай Цончо гаражчето, нека не се обиждат колегите с автосервизи, не върши работа). Струва към 60лв.
2. Виж какви екстри би могла да има и кои от тези екстри ги има. За 11 000лв., дори 2000г. не би трябвало да са много.
- ел. огледала - прибиране, затопляне и нагласяне;
- ел. пакет на стъклата - възможно е само предните или и четирите;
- ел. седалки - нагласяне и памет на позициите;
- затопляне на седалки - предни или всичките;
- ксенон фарове(оригинал) - невероятно предимство пред обикновените - не бих се ориентирал към кола без такива, освен ако няма всички останали екстри;
- мулти-волан - не задължителна, но много комфортна екстра;
- сензор за дъжд - полезно, но не задължително - ще разбереш по огромната "стойка" на вътрешното огледало за задно виждане;
- бордови компютър - не знам дали ще ти трябва, аз не го ползвам много много - ще разбереш по копченцето BC на лявото лостче - това за мигачите.
Тези работи и по снимки можеш да ги видиш. Техническо състояние преди да я купиш няма май как да разбереш. Километрите само при диагностика могат да намерят нещо в оторизирания сервиз. Например - на моята са връщани, и при опит за прочитане на километрите от ключа на колата те са "замръзнали" на 158 000. А може и никога да не разбереш.
Аз не се доверявам и на познати - "добър приятел" ми продаде първото ми БМВ, което се оказа раздрънкана кошница от Италия. Вяра - никому. Дано не съм те наплашил, обаче такива са фактите.
А, и пусни VIN-a(номера на рамата) на колата тука или на лично, да проверят колегите с какви екстри наистина е излязла и за кой пазар е произведена(има разлика да ти кажа дали е правена за Германия или за Муртинци).
Няколко задължителни неща, макар че колегите го казаха вече:
1. Задължителна диагностика в официален сервиз(на Бай Цончо гаражчето, нека не се обиждат колегите с автосервизи, не върши работа). Струва към 60лв.
2. Виж какви екстри би могла да има и кои от тези екстри ги има. За 11 000лв., дори 2000г. не би трябвало да са много.
- ел. огледала - прибиране, затопляне и нагласяне;
- ел. пакет на стъклата - възможно е само предните или и четирите;
- ел. седалки - нагласяне и памет на позициите;
- затопляне на седалки - предни или всичките;
- ксенон фарове(оригинал) - невероятно предимство пред обикновените - не бих се ориентирал към кола без такива, освен ако няма всички останали екстри;
- мулти-волан - не задължителна, но много комфортна екстра;
- сензор за дъжд - полезно, но не задължително - ще разбереш по огромната "стойка" на вътрешното огледало за задно виждане;
- бордови компютър - не знам дали ще ти трябва, аз не го ползвам много много - ще разбереш по копченцето BC на лявото лостче - това за мигачите.
Тези работи и по снимки можеш да ги видиш. Техническо състояние преди да я купиш няма май как да разбереш. Километрите само при диагностика могат да намерят нещо в оторизирания сервиз. Например - на моята са връщани, и при опит за прочитане на километрите от ключа на колата те са "замръзнали" на 158 000. А може и никога да не разбереш.
Аз не се доверявам и на познати - "добър приятел" ми продаде първото ми БМВ, което се оказа раздрънкана кошница от Италия. Вяра - никому. Дано не съм те наплашил, обаче такива са фактите.
А, и пусни VIN-a(номера на рамата) на колата тука или на лично, да проверят колегите с какви екстри наистина е излязла и за кой пазар е произведена(има разлика да ти кажа дали е правена за Германия или за Муртинци).
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Dakataaa
- младши ентусиаст
-
- Кара: квото има
- Мечтае да кара: E30 M3 Johnny Ceccoto
Колежке даваи да ти давам моето , остави ги тия приятели с колите от германия и на "реалните" километри.
- bscsystem
- младши ентусиаст
-
- Кара: N55
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2