Гасне след около 10 - 15 сек работа
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Гасне след около 10 - 15 сек работа
Здравейте Колеги,
Моля за помощ, понеже съм малко нов в бранша.
Та значи както си карах и изведнъж колата загуби мощност и спря. При съответния опит да запаля, завъртя стартер-а но не запали. След като постоя около 10 минути и колата запали. Претрака 2-3 пъти все едно работи на 3 цилиндъра и се стабилизира. След около 15-тина секунди угасна сама. След около 10 мин пробвах пак и пак запали поработи около 10 сек и в момента в който дадох леко газ и пак угасна. Неприятна работа. Нафта има много, няма видими течове на нафта. Колата е 320д 150 к.с. 2002.
Мерси предварително за идеите.
Моля за помощ, понеже съм малко нов в бранша.
Та значи както си карах и изведнъж колата загуби мощност и спря. При съответния опит да запаля, завъртя стартер-а но не запали. След като постоя около 10 минути и колата запали. Претрака 2-3 пъти все едно работи на 3 цилиндъра и се стабилизира. След около 15-тина секунди угасна сама. След около 10 мин пробвах пак и пак запали поработи около 10 сек и в момента в който дадох леко газ и пак угасна. Неприятна работа. Нафта има много, няма видими течове на нафта. Колата е 320д 150 к.с. 2002.
Мерси предварително за идеите.
Малко Update
Та тази сутрин колата запали и си беше наред. За около 5 мин. Вдигаше смело обороти. Направихме едно кръгче около паркинга и си беше наред. После пак изгасна. Явно нещо горивото не ходи както трябва.
Спира все едно че свършва нафтата. Днеска ще се гледа. Ако някой е имал подобно преживяване нека сподели, или даде насоки за търсене на проблема.
Благодаря предварително.
Спира все едно че свършва нафтата. Днеска ще се гледа. Ако някой е имал подобно преживяване нека сподели, или даде насоки за търсене на проблема.
Благодаря предварително.
- SPARC0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 335D
- Мечтае да кара: всеки ден различна кола от гаража
- Детайли за колата: 360 к.с.
Не искам да те плаша, ама ми мирише на ГНП.
ПОне аз имах подобни симптоми преди
Пиши като разбереш какво е!
ПОне аз имах подобни симптоми преди

Пиши като разбереш какво е!
Expect The Unexpected & Everything Is Possible
- Dakataaa
- младши ентусиаст
-
- Кара: квото има
- Мечтае да кара: E30 M3 Johnny Ceccoto
Ами да ви кажа не вярвам да е ГНП-то защото сутринта за около 10 мин варвеше доста добре. Не се усещаше нищо съмнително, преди да угасне естествено. После на обяд на самоход отиде до Камор ауто. Около 1 км. Не съм много запознат но това нещо не се ли чупи изведнъж и после да не работи. Да ви кажа зареждам от Лукойл и там ме съмняват малко. Идея нямам. Но сега колате е вече в камор и си чака реда. Дано там я диагностицират добре. Като има резултат ще споделя. дано да е до 2 бона ремонта иначе ще се търсят алтернативи.
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Ники като откриеш какав е проблема сподели с нас. Дано да е нещо малко и не много скъпо.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- SPARC0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 335D
- Мечтае да кара: всеки ден различна кола от гаража
- Детайли за колата: 360 к.с.
Брат, как го каза само "дано е до 2 бона ремонта".
Все едно дано да е 50 лв.
))))
СОри за офф-а ама не се сдържах!
П.С. ПО-малко ще е от 2 бона според мен !
Все едно дано да е 50 лв.

СОри за офф-а ама не се сдържах!
П.С. ПО-малко ще е от 2 бона според мен !
Expect The Unexpected & Everything Is Possible
nicky написа:Та за сега ситуацията е следната. След диагностика се оказа че нещо на 3-ти цилиндър не е точно както трябва. Или инсталацията или инжектор-а не са наред. Мислите ли че това може да отговаря на по-горните симптоми. Човека каза че помпите са наред.
Благодаря предварително за мненията.
Това с третия цилиндър ме плаши

- Dakataaa
- младши ентусиаст
-
Нали ти казах още по-горе ,че е оназ убавата дюзичка с датчика
Поне симптомите при мен бяха сьщите , но сутрин когато я палех когато беше студено , работеше известно време и угасваше. Когато угасне след като завьртя и трьгна колата все едно е 70 коня...

- Dakataaa
- младши ентусиаст
-
plamen_hh написа:nicky написа:Та за сега ситуацията е следната. След диагностика се оказа че нещо на 3-ти цилиндър не е точно както трябва. Или инсталацията или инжектор-а не са наред. Мислите ли че това може да отговаря на по-горните симптоми. Човека каза че помпите са наред.
Благодаря предварително за мненията.
Това с третия цилиндър ме плашидано не е като на един друг колега .
Какво по точно е станало с другия колега с третия цилиндър. А иначе ще почнат с инсталацията. Някой може ли да сподели какво представлява тя. Или просто кабели към инжектора. А иначе ако се стигне до инжектора там цифрово-то изражение е х10.
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2