Превръщане на нормална е46-ца в М3
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
Превръщане на нормална е46-ца в М3
Здравейте колеги,имам намерение да си взимам кола от Германия през пролетта.Поради скромния Акциз: 15120 лв. за М3 съм решил да си купя неакцизно купенце и да го преправя в М-ка.Насочил съм се за сега към 320ci .Може ли някой да ми каже колко ще струва преправянето външно и вътрешно (само оригинални части).Може ли да се купят някой части втора употреба? В търсачката открих същото бмв 320ci>M3 и там пак е дискутирано за цената,но мненията са много различни,така че ако някой е правил подобрения по своята кола с м-части,нека сподели
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
"Успех колега!"

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
Да си платиш акциза, ще ти излезе по-евтино от това да преправяш 320ка, пък и няма да стане същата като М3, при никакво положение!!! Не най-добрите майстори да ползваш, ами немците от завода да доведеш да я сглобят, пак няма да стане като оригинална М3
Затова моя съвет е да си платиш акциза и да ти е спокойно 

- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
Ще ти излезе много повече от 15те хиляди за акциза и никога няма да стане истинско М3... Много са малко компонентите които са еднакви при стандартното 320Ci и М3... Така че не се захващай по-добре... Няма да стане като хората, а и ще струва много повече...
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

Re: Превръщане на нормална е46-ца в М3
мен ако питаш - намери си М-ка тука в България... има много и до тогава цената на запазена няма да е повече от 70000
предполагам че ако имаше 70000 човека нямаше да пуска темата.и не знаем какво точно иска,неможе ли да сложи М-брони,да раздуе малко калниците,М огледала,в продава има една обява за М волан мулти-700лв,скоростен лост...и ако намери седалки спортни.Джанти с гуми и е готов.то че М няма да стане е ясно,ама външно ще си го направи добре,друг е въпроса че 320ци има от 8000евро до 15000 за фейс,сложи и 5000евро примерно за изброените по-горе работи и за 13-20000 евро ще имаш доста красиво купе.и доста голяма разлика от онея 70000 за запазено М.предполагам че това иска човека щото ако искаше М,и не му достигат пари,ще се спре на 328 или 330 а не на 320. 

- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Визуално може да се докара да е едно към едно, само че основния елемент при М-ките ще липсва ........ POWER
, пък ако визуално я направи колегата после може да изпадне в комични ситуации ако някоя "бърза" калибра примерно му засрами "М-ката" някъде.
Според мен колега ако си решил да префасонираш някоя 320ci насочи се към М пакет, завидно добре изглежда и ще ти излезе по-тънко, зависи дали ще ползваш нови части или втора ръка, има и вариант да си намериш готово такова 

- pavlito
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е63 М6
Има един 4овек , който направи тази наистина сложна процедура- казва се Петьо от Бургас е и е един от най-големите маниаци, които познавам. Според мен, колега просто не знаеш какво те 4ака...
Зна4и той преправи една такава 320ци на външен вид да изглежда като М3 като премина през рязане на калници, смяна на преден капак, дори каппа4ката на резервоара е разли4на.... колата му наистина стана добре и доколкото знам я продава.
ако те интересува пиши ми на лс
Зна4и той преправи една такава 320ци на външен вид да изглежда като М3 като премина през рязане на калници, смяна на преден капак, дори каппа4ката на резервоара е разли4на.... колата му наистина стана добре и доколкото знам я продава.
ако те интересува пиши ми на лс
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
Нашата М3 беше с купе от 320 правена беше в дару кар,но трябва да разпитам колко пари беше излязла...преди 3-4 години беше...
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2