Въпрос: Хидравлика
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Въпрос: Хидравлика
Забелязвам , че доста трудно ми се върти волана има ли някакъв вариант в който да се оправи хидравликата за по леко движение.Погледнах в казанчето , маслото си е на мах , няма нито мехурчета нито нищо , като ново е, има ли друг вариант който да оправи този проблем.
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- brabusbg
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 520d LCI
- Мечтае да кара: Самолет
Да и при мен е така, трудничко се върти, но.. явно тези модели са си така, но не е болка за умиране.
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Re: Въпрос: Хидравлика
unison написа:Забелязвам , че доста трудно ми се върти волана има ли някакъв вариант в който да се оправи хидравликата за по леко движение.Погледнах в казанчето , маслото си е на мах , няма нито мехурчета нито нищо , като ново е, има ли друг вариант който да оправи този проблем.
Това е с цел по-директното водене на автомобила. На мен винаги ми е харесвала точно тази хидравлика (Е36/Е46). Тия на новите коли хидравликите много , много не ми допадат .... някак си се губи контакта с пътя.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- gugichamp
- младши ентусиаст
-
съгласен съм с теб ,особено при реакцията на автомобили със задно при неравен път си трябва
пък и така си запазва спортното усещане на волана при управление на скорост 

от свинята лебед не става...
- kronos
- ентусиаст
-
Като трябва да правиш маневри из града пак едно такова спортно се усеща
особено със 17 или 18ки.
Наскоро карах една импреза и хидравликата и беше доста лека, това ме подсеща че японците са тъпи парчета и не са се сетили да и сложат спортна хидравлика.

Наскоро карах една импреза и хидравликата и беше доста лека, това ме подсеща че японците са тъпи парчета и не са се сетили да и сложат спортна хидравлика.
- xtreme_bg
- кандидат ентусиаст
-
колеги и аз го имам тежкия волан..карам е46 318и...до сега бях с 225/45/17 за зимата сложих 195/65/15 и трябва да ви кажа че продължава да се върти по същия начин..при мене не е чак ужасно тежко но прави впечатление...иначе след смяната на гумите колага вече я усещам много по нестабилна в завоите 

- kronos
- ентусиаст
-
- xtreme_bg
- кандидат ентусиаст
-
- kaspar_ivo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318i
xtreme_bg написа:бе то добре ама днеска исках да видя дали имам достатъчно течност и не намери съда
леко под съда за охладителна течност се пада

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
kronos написа:Като трябва да правиш маневри из града пак едно такова спортно се усещаособено със 17 или 18ки.
Жената има Тойота Ярис (последния модел). При нея кормилото се върти с КУТРЕТО на която ръка си избереш

А за твърдия волан - на дълъг път с повече завои малко в повече ми идва спортното поведение

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
за твътдия волан може да зависи от много неща,например аз сега съм с 15 ски джанти,слагал съм 17 следователно с по широки гуми и да ви кажа за човек които нее свикнал е ужас
твърд волан,почти всяка една неравност се усеща ,колата става по тромава и направо ги свалих,мисля че никога небих минал на повече от 16 цола джанти 

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Смених летните 18-ки със зимни 16-ки и няма разлика във въртенето на геврека,само возията се промени значително! 

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2