ЗАКЛЮЧЕТЕ ТЕМАТА !
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- MICHO7
-
-
- Кара: E46 320d 00'
ЗАКЛЮЧЕТЕ ТЕМАТА !
на 10 дена 1-2 пъти го прави само този номер!палиш веднага гасне пак палиш веднага гасне и писле няма палене ! обаждаш се на приятел идва дърпа те със въжето 1м и колата пали и после няма проблем ! веднъж ми го направи сутринта а другия път следобяд! всичке ф-ри са сменени и маркучите на връщата нафта също ! 1-во си пимислех че е от подкачващата помпа но не е щото го прави на светеща лампа на горивото и на пълен резервоар ! а кажете от кво е 320Д 2000година 136 коня дзвер? 

Последна промяна MICHO7 на 16 Фев 2011, 13:14, променена общо 3 пъти
- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
Re: Проблем кошницата не пали 320Д!!!
MICHO7 написа:на 10 дена 1-2 пъти го прави само този номер!палиш веднага гасне пак палиш веднага гасне и писле няма палене ! обаждаш се на приятел идва дърпа те със въжето 1м и колата пали и после няма проблем ! веднъж ми го направи сутринта а другия път следобяд! всичке ф-ри са сменени и маркучите на връщата нафта също ! 1-во си пимислех че е от подкачващата помпа но не е щото го прави на светеща лампа на горивото и на пълен резервоар ! а кажете от кво е 320Д 2000година 136 коня дзвер?
Дюзи
Re: здр
MICHO7 написа:брат според мен дюзата или работи или не тя няма средно положение така че причината е друга
Братле ако си от София да те пратя при един пичага в Люлин. Има цялата апаратура за нашите кошници и ще го хване от един път

MICHO7 написа:от софя съм тоя пич да не би случайно да се казва кольо
Не адаш ми е. Любо му е името

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...като се заговори тук за майстори- искам да попитем този Любо дали е наясно с ходовата част на Е46-ците....имам едно съвсем леко - едва доловимо похлопване в ляво- ако може да каже откъде е.
- Oleg-16V
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw E46,04`330d
alexsch написа:...като се заговори тук за майстори- искам да попитем този Любо дали е наясно с ходовата част на Е46-ците....имам едно съвсем леко - едва доловимо похлопване в ляво- ако може да каже откъде е.
това е елементарно смени си носача с тампона !
- тони6600
- Палавника
-
MICHO7 написа:брат според мен дюзата или работи или не тя няма средно положение така че причината е друга
Дюзите са четири на брой,в един момент отказват две и не иска да пали,после се размърдват малко и пак работят за сега съм 90%,че е са дюзи, аз вече патих бяха същите признаци
- тони6600
- Палавника
-
MICHO7 написа:с 90%-те ударе греда !!!! проблема е теч от гарнитурата на нафтовата помпа ! някой да знае каде може да ми я сменят и колко пари е ?
Цифра е батка,по добре земи нова не рециклирана,в официален сервиз на БМВ там я смени,че поне и гаранция дават
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2