опечален - серия 2...
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- mamintaiko
- кандидат ентусиаст
-
опечален - серия 2...
след като преди 2 седмици ми праснаха Е36-цата
, днеска ми ТАФНАХА Е46-цата
аз на това му викам адски карък..........
между другото като се замислих , май по -добре да не си слагаме снимки на колите в галерията , щото е един вид " ела мецо изяж ме"
само мнение..................................
, днеска ми ТАФНАХА Е46-цата
аз на това му викам адски карък..........

между другото като се замислих , май по -добре да не си слагаме снимки на колите в галерията , щото е един вид " ела мецо изяж ме"
само мнение..................................
Последна промяна mamintaiko на 03 Авг 2008, 9:12, променена общо 1 път
не е истина как мразя френските коли
- карел
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 D E46
- mamintaiko
- кандидат ентусиаст
-
откраднаха ми я - сори за дразмахленския жаргон
и да - краде се всичко - къде живеете Вие бе хора хахахаха това е територия българия - тука и кокошките се крадат...................
значи писах тая тема , защото е почти като виц - първо катастрофата , второ кражбата
обаче има и още нещо - просто не си мислете , че колите НЕ СЕ крадат
вземете мерки - я паркинг платен- аз спец. не съм фен ама .......или гаражче или вие си знаете.
поуката е ясна
да се кара БМВ е игра опасна
и да - краде се всичко - къде живеете Вие бе хора хахахаха това е територия българия - тука и кокошките се крадат...................
значи писах тая тема , защото е почти като виц - първо катастрофата , второ кражбата
обаче има и още нещо - просто не си мислете , че колите НЕ СЕ крадат
вземете мерки - я паркинг платен- аз спец. не съм фен ама .......или гаражче или вие си знаете.
поуката е ясна
да се кара БМВ е игра опасна
- bafi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d / e46, вече не...
- Мечтае да кара: BMW 5
- _OSMICATA_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: M
- mamintaiko
- кандидат ентусиаст
-
хахахахахахахахахахахахахахаха това дзи има ли го още хахахахаха
незнаех , че трябва и застрахователя да избирам
предполагам , че тука има много хора , които се занимават със дастраховане , аз самият познама адски много такива и то влиятелни........ама то" всеки овчар си хвали стадото" и е разбираемо - навсякъде бизнеса си е бизнес и всеки дърпа към себе си..................
познавам и такива , застраховали се в т.н. силови застрахователи и пак с гепени и невърнати коли - той джамбазина реши ли да ти гепи колата отърване няма пичове - това са душевноболни хора за тях няма авторитети просто..............това е най - лошото
и май доста се отклонихме от темата - идеята ми беше къде да се ожаля , къде да се посмеете на къръщината ми - не да обсъждаме застраховките

незнаех , че трябва и застрахователя да избирам
предполагам , че тука има много хора , които се занимават със дастраховане , аз самият познама адски много такива и то влиятелни........ама то" всеки овчар си хвали стадото" и е разбираемо - навсякъде бизнеса си е бизнес и всеки дърпа към себе си..................
познавам и такива , застраховали се в т.н. силови застрахователи и пак с гепени и невърнати коли - той джамбазина реши ли да ти гепи колата отърване няма пичове - това са душевноболни хора за тях няма авторитети просто..............това е най - лошото

и май доста се отклонихме от темата - идеята ми беше къде да се ожаля , къде да се посмеете на къръщината ми - не да обсъждаме застраховките

- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
Добре де кажи къде беше застрахована колата,на вноски ли беше,еднократно закъснял ли си с вноска и т.н.,аз за ДЗИ знам,че нямат крадена кола,която всичко с плащанията по вноски и т.н е било ок.
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2