Проблем с централното
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Проблем с централното
Колеги имам нужда от съвет.
Значи ключа на колата си отключва и си заключва когато му е кеф.
Един път работи като искам да отключа или заключа, друг път не работи. Като го чукна лекичко в крака или с пръста проработва и разни такива пе****стии.
Питах в Найси кар Пловдив и добрия инженер чичко Митко ми каза че трябва да му дам 200 кинта щото било прецакано централното някаде си зад жабката.
Умишлено питах и ключар дали да си сменя батерията на дистанционното и той ми каза че не се сменяла ( това което знаех, но трябваше да пробвам).
Та това централно било слабо място на Е46 и чичко Митко каза че се получавало така щото слънцето много напичало колата
Някой ако има мнение може да го изкаже щото вече ми посиня баджака да го удрям с ключа за да си отключа/заключа колата.
Да се доверявам ли на чичко Митко или има и друг изход...
Значи ключа на колата си отключва и си заключва когато му е кеф.
Един път работи като искам да отключа или заключа, друг път не работи. Като го чукна лекичко в крака или с пръста проработва и разни такива пе****стии.
Питах в Найси кар Пловдив и добрия инженер чичко Митко ми каза че трябва да му дам 200 кинта щото било прецакано централното някаде си зад жабката.
Умишлено питах и ключар дали да си сменя батерията на дистанционното и той ми каза че не се сменяла ( това което знаех, но трябваше да пробвам).
Та това централно било слабо място на Е46 и чичко Митко каза че се получавало така щото слънцето много напичало колата

Някой ако има мнение може да го изкаже щото вече ми посиня баджака да го удрям с ключа за да си отключа/заключа колата.
Да се доверявам ли на чичко Митко или има и друг изход...

- Jenerala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 525d AT
Заеби го ти чичо Митко аз го имах същият проблем и го оправих за 18лв., точно там под жабката е проблема има един блок за управление на централното и ел. пакета.
Последна промяна Jenerala на 28 Юли 2008, 21:00, променена общо 1 път
Мерси много колега за линка. Не видях че има такава тема.
А между другото на мен от найси кар ми казаха че ше ми излезне около 200 лева управлението на централното и отделно трябвало да се програмира за да можел да ми се отваря багажника от ключа.
Тия искат хептен на луд да ме направят. Бати педалите.
А между другото на мен от найси кар ми казаха че ше ми излезне около 200 лева управлението на централното и отделно трябвало да се програмира за да можел да ми се отваря багажника от ключа.
Тия искат хептен на луд да ме направят. Бати педалите.

- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
rdk написа:що не си го отключваш през ключалката
аз копчето на ключа доста рядко го ползвам
Колега ти ретро го раздаваш нещо

Jenerala написа:Заеби го ти чичо Митко аз го имах същият проблем и го оправих за 18лв., точно там под жабката е проблема има един блок за управление на централното и ел. пакета.
Ок колега. Може ли да ми пратиш някакви снимки ако имаш на това което трябва да се смени.
Или другия вариянт, ако не те затруднявам разбира се, да ти дам моя ГСМ и когато си свободен да ми звъннеш, да дойда да ми обясниш кое е точно за смяна.
- Jenerala
- кандидат ентусиаст
-
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
не се излагайте тия релета са по 10.40лв в един магазин за електроника зад марсилия в Ст. град аз правих тая гимнастика с релетата след като ми обясни подробно колегата Generala в неговата тема е описано подробно как се отстранява проблема, малко е зор с разпояването на старото реле аз го срязах и с клещи краче по краче ги извадих като отдолу нагрявах с поялника после и запояването е зор, но с добър поялник няма проблем 

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- Jenerala
- кандидат ентусиаст
-
- Dani Dupeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 523i
spower написа:не се излагайте тия релета са по 10.40лв в един магазин за електроника зад марсилия в Ст. град аз правих тая гимнастика с релетата след като ми обясни подробно колегата Generala в неговата тема е описано подробно как се отстранява проблема, малко е зор с разпояването на старото реле аз го срязах и с клещи краче по краче ги извадих като отдолу нагрявах с поялника после и запояването е зор, но с добър поялник няма проблем
Колега къде е този магазин за електроника зад Марсилията в Студ. град??? Обикалях цял ден и не можах да открия друго освен Парти магазин за балони и гирлянди
Благодаря!
- oTECa
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320д, 320и, 328и

Добре де колеги, ама кое от двете релета е за заключване и кое за отключване. Че на мен заключването се ебава. Работи си когато му е кеф. Дет се вика на настроения е.

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2