лайсна под табела с регистрационния номер

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 5

лайсна под табела с регистрационния номер

Мнение от FERINOS » 20 Май 2008, 11:12

Някой знае ли къде мога да си намерия лайсните които са щипнати под табелите с регистрационния номер -- имах много яки хромирани с емблемка на БМВ , виждал ли е някой такива да се продават ?

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: ///М3
Мечтае да кара: ///М3

Мнение от Гецата » 20 Май 2008, 21:01

защо не си сложиш стикери на клуба ;)
Изображение
"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 20 Май 2008, 22:29

най добре си намери такива лайсни и на тех си лепни стикерите щот иначе новите табелки имат дупки там и като лепнеш стикери некоя буква се отлепя .. а най яко ще е на тая лайсна ако на ситопечат си направиш сайта на клуба в тоя случай няма мърдане и остава вечно .. даже може и с цвят да го направиш ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Мнение от Wolfen » 20 Май 2008, 22:40

От къде мога да си намеря стикери със сайта на клуба? :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Пепинко » 20 Май 2008, 23:30

Wolfen написа:От къде мога да си намеря стикери със сайта на клуба? :)

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=35468

bam-bam написа:най добре си намери такива лайсни и на тех си лепни стикерите щот иначе новите табелки имат дупки там и като лепнеш стикери некоя буква се отлепя .. а най яко ще е на тая лайсна ако на ситопечат си направиш сайта на клуба в тоя случай няма мърдане и остава вечно .. даже може и с цвят да го направиш ;)

Kaкво точно представлява този ситопечат? :uups: Питам понеже аз имам под номера някакво керливо сиво с някакъв немски сайт и не мога да си сложа наши стикери...
Изображение
Realize..
Real eyes..
Real lies..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bam-bam » 21 Май 2008, 0:16

Пепинко написа:
Wolfen написа:От къде мога да си намеря стикери със сайта на клуба? :)

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=35468

bam-bam написа:най добре си намери такива лайсни и на тех си лепни стикерите щот иначе новите табелки имат дупки там и като лепнеш стикери некоя буква се отлепя .. а най яко ще е на тая лайсна ако на ситопечат си направиш сайта на клуба в тоя случай няма мърдане и остава вечно .. даже може и с цвят да го направиш ;)

Kaкво точно представлява този ситопечат? :uups: Питам понеже аз имам под номера някакво керливо сиво с някакъв немски сайт и не мога да си сложа наши стикери...

новите коли нали са с едни лайснички отдолу .. на тех пише ДАру и тем подобни като си купиш нова кола .. това може да се махне и да си сложиш свое там .. имам познати които ми правят стикерите и ми дадоха идея да си направя такова и да си го закача там .. само че моита рамка е от старите и няма дупките и не ми се занимава .. иначе ситопечата е като боя т.е. като тея на новите коли и това няма падане докато стикерите се отлепват от пароструиката ;)
а и тея лайсните може да ги направиш в цвят бяло синьо примерно и ще стане по гот ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 21 Май 2008, 0:26

Bam-bam,ще разясниш ли къде точно мога да си намеря чиста такава "добавка" за табелата с рег. номера и къде могат да минат тази чиста "добавка" на ситопечат с текст по мой избор?
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bam-bam » 21 Май 2008, 0:54

Archangel написа:Bam-bam,ще разясниш ли къде точно мога да си намеря чиста такава "добавка" за табелата с рег. номера и къде могат да минат тази чиста "добавка" на ситопечат с текст по мой избор?

нямам идея човече не съм от Сф ако не забелязваш ;)
просто моите познати ми беха дали тая идея щот им писна да ми праят само стикери :mhihi:
и ми беха казали че излиза към 2 лв .. само че можеби трябва по голяма бройка ;)
това е идея да се съберете от сф и да си направите само че тука идва лошия чичко с палката и я размахва че неможе да използваш материали на клуба без да си плащаш ... така че стига сме писали тука ... да не се получи некои гръм след малко и да ни спре нета :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Мнение от Wolfen » 21 Май 2008, 1:06

стикерчета ще си взема от Газком като отида да си мия колата, ако пък няма там, като отида на Дунев по-другата седмица ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120d
Мечтае да кара: x6

Мнение от Veson » 21 Май 2008, 10:06

bam-bam написа:
Archangel написа:Bam-bam,ще разясниш ли къде точно мога да си намеря чиста такава "добавка" за табелата с рег. номера и къде могат да минат тази чиста "добавка" на ситопечат с текст по мой избор?

нямам идея човече не съм от Сф ако не забелязваш ;)
просто моите познати ми беха дали тая идея щот им писна да ми праят само стикери :mhihi:
и ми беха казали че излиза към 2 лв .. само че можеби трябва по голяма бройка ;)
това е идея да се съберете от сф и да си направите само че тука идва лошия чичко с палката и я размахва че неможе да използваш материали на клуба без да си плащаш ... така че стига сме писали тука ... да не се получи некои гръм след малко и да ни спре нета :mhihi:

:yes: Идеята е много добра !!! Ако може управата да помисли за такива лайсни за номерата със отпечатан сайта на клуба, а може и емблемката да се сложи - те са доста по-широки и решават проблема със стикерите за номерата. Дори и да са малко по-скъпи доста хора ще си вземат. Иначе като минеш през някой "оторизиран сервиз" ти слагат веднага без да те питат... (както се случи и при мен). Вече почти всички големи автокъщи ги имат тези лайсни... и така нека да реши ръководството дали да се прави това и да се пусне тема в масови покупки за обсъждане !!!!!!!!!!!!!!!
stay tuned
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320d Avtomatik / Touring

Мнение от magiosnik^ » 21 Май 2008, 17:13

ако искаш лаисни отиди в представителството на бмв и ще ти подарят

Назад към E46