резервен ключ
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
© написа:скоро прочетох, че за едно Е46 може да се направят максимум 10 ключа които колата да разпознае, като всеки ключ е уникален, а не се прави дубликат на предишният. Може да се забраняват или разрешават ключове, като колата излиза с 4бр. , така че за собственика остават 6бр. които може да направи като резервни. В колата /не знам кой точно модул/ се съхраняват данни за броя на ключовете до момента, както и дали са активни или не. Самият имобилайзер в ключа действа без да се захранва от батерията на ключа, а се захранвал от някакво си поле около колата. Всеки път като се извади или преди това имобилайзера се свързва с колата и сменя някакъв код, който се записва в колата и в ключа и по него после се разпознава
Това за моделите след фейслифта ли е или преди? Ключовете преди и след фейса са различни, както и тяхната функционалност.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Къде/каква точно е разликата ?
Моя е ромбоиден - на колегата © - също.
Моята е преди фейса-неговата е с фейслифт.
Моя е ромбоиден - на колегата © - също.
Моята е преди фейса-неговата е с фейслифт.
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Wolfen написа: Ключовете преди и след фейса са различни, както и тяхната функционалност.
не зависи от това дали е преди "01 или след 01г.

зависи от това дали имаш заводска аларма или само дистанционно централно заключване

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Гецата написа:Wolfen написа: Ключовете преди и след фейса са различни, както и тяхната функционалност.
не зависи от това дали е преди "01 или след 01г.![]()
зависи от това дали имаш заводска аларма или само дистанционно централно заключване
Аааа ето каква била работата

- Lino_Velev
- кандидат ентусиаст
-
И аз ходих до камор за същото и наистина ми искаха 320 или 340 не помня точно. Но има вариант ако е само за резервен да си направиш такъв без дистанционно за 130лб.
Аз лично това ще правя.
Аз лично това ще правя.
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2