Проблем с ГНП на 320д 99г.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- oTECa
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320д, 320и, 328и
Проблем с ГНП на 320д 99г.
Както написах в заглавието имам прроблем с ГНП-то. Или поне така си мисля. Закачаха я на компютър и изписа грешка в някакрва игла. Казаха че било ГНП-то. Някои може ли да ми каже дали ги ремонтират някаде, къде и колко пари. Казаха ми че в Пловдив имало сервиз за ремонт на ГНП-та и от там след ремонта давали 50 000км гаранция. Ако такъв сервиз съществува действително, ще съм много благодарен ако някои даде телефон. Интересува ме още, ако ми пратат ГНП втора употреба от чужбина и ми го сменят в някой сервиз, трябва ли да се правят някакви специални настройки на ГНП-то за да запали колата.
А някаде из форума преди време линк към официалния саит на БМВ, на които като си вкараш вина, ти даваха пълна информация за екстрите на колата. Някой знае ли го ??
Предварително благодаря за отговорите.
А някаде из форума преди време линк към официалния саит на БМВ, на които като си вкараш вина, ти даваха пълна информация за екстрите на колата. Някой знае ли го ??
Предварително благодаря за отговорите.
- klita
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
- Детайли за колата: 525ix
- SPARC0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 335D
- Мечтае да кара: всеки ден различна кола от гаража
- Детайли за колата: 360 к.с.
oTECa, какви ти бяха симптомите преди да ти кажат,че е ГНП?
И освен това имаше ли индикация на таблото като дадеш на контакт?
Expect The Unexpected & Everything Is Possible
- SPARC0
- кандидат ентусиаст
-
И още нещо да попитам по-запознатите.
Та значи освен ГНП има ли друга подкачваша помпа в резервоара и дали хроничния проблем на 136 к.с. е точно ГНП?
Та значи освен ГНП има ли друга подкачваша помпа в резервоара и дали хроничния проблем на 136 к.с. е точно ГНП?
- oTECa
- младши ентусиаст
-
SPARC0 написа:oTECa, какви ти бяха симптомите преди да ти кажат,че е ГНП?
Колега, симптомите още си ги има

И още нещо да попитам по-запознатите.
В резервоара има подкачваща помпа дето работи перфектно колега. Пробвах ме я, като откачихме маркуча на входа на ГНП-то. Нафтата я хвърли като фонтан на 40-50см. После пробвахме и на дилзите дали отива нафта. И там всичко ОК. Явно не хвърля нафтата точно навреме. Поне така казаха маисторите тука по нашето дефиле

- SPARC0
- кандидат ентусиаст
-
Ясно
И при мен е същото нещо!!!!
Пиши като има резултат,ако обичасш.
- oTECa
- младши ентусиаст
-
SPARC0 написа:Ясно
Намерих един сервиз в Пловдив, където казаха че ремонта на ГНП-то ще ми излезе между 700 и 1000лв. Дават и някаква гаранция, но още незнам точно колко. В понеделник мисля да я качвам на пътна помощ и да я откарам. Като свърша работа ще ти пиша колега.
- oTECa
- младши ентусиаст
-
Колега, да се похвеаля вече съм на ход
. Историята:
В понеделник откарах колата с пътна помощ на Пловдив и сервиза на Бош електроник(мисля че отгоре пишеше Авон или нещо от сорта). Приемчки не се нае нито да ми каже колко ще излезе ремонта, нито колко време ще е нужно за ремонта. Казаха че миниму ще излезе 750лв ако е електрониката. Ако е механиката, щяло да се види като се разглоби. Оставих колата и се прибрах в Дупница. Във вторник слетобяд ми се обадиха и ми казаха че ремонта ще ми излезе 750лв. и до края на деня колата ще е готова. Разбрахме се в сряда да отида да си я прибера. Отидох в сряда. Платих си и си взех колата, работеща и готова за път. Казаха че имало гаранция само за това което те са правили по ГНП-то 6 месеца. Ако се развалило нещо друго по ГНП-то нмало гаранция. Лошото е че никои неможа да ми обясни какво точно са ми ремонтирали
. Един вид ако се преебе съм си преебан. Никаде не пише какво са правили точно.
До тук добре. Щастлив че съм минал тънко (мислех че ремонта ще ми е около 1000лв) се прибрах на ход. Като цяло бях мноо доволен от работата. Лошото беше, че като спрях пред гаража, забелязах че колата е задрана отзад от ляво. Има няколко драскоти на бронята и точно под стопа кривката на калника е подбита. Кофти че го видях в Дупница чак.
Та като цяло от работата по колата на момчетата в сервиза съм доволен, но този де я е местил си е оставил ръцете.

В понеделник откарах колата с пътна помощ на Пловдив и сервиза на Бош електроник(мисля че отгоре пишеше Авон или нещо от сорта). Приемчки не се нае нито да ми каже колко ще излезе ремонта, нито колко време ще е нужно за ремонта. Казаха че миниму ще излезе 750лв ако е електрониката. Ако е механиката, щяло да се види като се разглоби. Оставих колата и се прибрах в Дупница. Във вторник слетобяд ми се обадиха и ми казаха че ремонта ще ми излезе 750лв. и до края на деня колата ще е готова. Разбрахме се в сряда да отида да си я прибера. Отидох в сряда. Платих си и си взех колата, работеща и готова за път. Казаха че имало гаранция само за това което те са правили по ГНП-то 6 месеца. Ако се развалило нещо друго по ГНП-то нмало гаранция. Лошото е че никои неможа да ми обясни какво точно са ми ремонтирали

До тук добре. Щастлив че съм минал тънко (мислех че ремонта ще ми е около 1000лв) се прибрах на ход. Като цяло бях мноо доволен от работата. Лошото беше, че като спрях пред гаража, забелязах че колата е задрана отзад от ляво. Има няколко драскоти на бронята и точно под стопа кривката на калника е подбита. Кофти че го видях в Дупница чак.
Та като цяло от работата по колата на момчетата в сервиза съм доволен, но този де я е местил си е оставил ръцете.
9 мнения
• Страница 1 от 1