xenon bulb

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

xenon bulb

Мнение от slitter » 14 Май 2008, 21:34

Колеги, знаете ли откъде мога да си купя това??? http://cgi.ebay.co.uk/BMW-E46-HID-XENON ... otohosting

A имам и още един въпрос: ако си сложа тези фарове на DEPO например, ще може ли фара отново да се саморегулира автоматично като пуснеш фаровете, както е при оригиналния с рефлектор или ще си остане в една позиция. А и във врузка с това ел.моторчето външно ли седи на фара и евентуално ще може ли да стане plug and play на това моторче в новия такъв фар и да започне да се саморегулира като на оригиналния. Дано не съм ви объркал с многословие, а ето и за какво иде реч: http://cgi.cafr.ebay.ca/ws/eBayISAPI.dl ... otohosting

Нека някой, ако е правил тази интервенция или поне някой, който е разглеждал добре каква е технологията на фара да каже, че съм се зачудил дали да не я направя тази интервенция. С ксенон съм, както се сещате и в момента приличам на бакшиш. Иска ми се да застане по-интелигентно, макар от опит да знам, че ксенон с рефлектор свети по-добре отколкото ксенон с лупа!!!
Последна промяна slitter на 14 Май 2008, 21:52, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: разни баварски екземпляри
Мечтае да кара: ///M

Мнение от kiko™ » 14 Май 2008, 21:51

Това бате е пълен боклук! Хора които са го ползвали казват че не задържа добре крушката и в следствие на това тя се размества от вибрациите и започва да заслепява яко. Най-добре си купи нови стойки за лампите ти и преправи старите които ще държат идеално ксеноновата лампа.

Потребител
Аватар

Мнение от _-^Pampi^-_ » 15 Май 2008, 2:17

Моторчето за регулирането е в самия фар, не се сваля. DEPO-то си вървят с моторчета, ще можеш да си ги регулираш както са оригиналните, разлика няма.

Назад към E46